نوشته شده توسط : fereshteh

راه اندازی مرکز تماس و یا call center

 

 

در این مقاله می‌خواهیم راه اندازی مرکز تماس و یا Call Center را به عنوان یک ابزار مهم و مدیریتی در سازمان‌ها و شرکت‌هایی که واحد پاسخ گویی حرفه‌ای به مشتریان دارند مورد بررسی قرار دهیم و ببینیم به راستی چه چیز باعث می‌شود از راه اندازی کال سنتر جامع و با کیفیت به عنوان یکی از مهم‌ترین قدم‌های افزایش بهره‌وری و بالا بردن راندمان یک سازمان در واحد پاسخ گویی به مشتریانش یاد شود . همچنین می‌خواهیم دلایل وجود قیمت‌ها و هزینه‌های گوناگون برای راه اندازی مرکز تماس را در یک سازمان بررسی نماییم تا تمامی ابهامات شما عزیزان در مورد هزینه راه اندازی مرکز تماس  را برطرف نماییم . پس با ما همراه باشید .

 

 

منظور از راه اندازی مرکز تماس (CALL CENTER) چیست ؟

 

شاید بهتر باشد قبل از بررسی مزایا و هزینه ها ابتدا منظورمان از راه اندازی مرکز تماس را بررسی کنیم ! به طور خلاصه می‌توان گفت منظور از راه اندازی کال سنتر یعنی راه اندازی یک سرویسی که بتوانیم به کمک آن تمامی تماس‌های ورودی سازمان را از یک نقطه به صورت متمرکز مدیریت کنیم ، طوری که تمامی تماس‌های دریافتی با سرعت بالا و کیفیت مناسب راه اندازی مرکز تماس توسط کارشناسان پاسخ داده شود . به عنوان مثال فرض کنید در یک شرکت می‌خواهیم سناریویی را راه اندازی کنیم تا بتوانیم به کمک آن تمامی تماس‌هایی که با کارشناسان فنی شرکت گرفته می‌شود در یک صف انتظار قرار گرفته و به نوبت به اپراتور‌های فنی متصل شوند . برای اجرای این سناریو باید با توجه به نیاز‌ها و توقع‌هایی که داریم یک Call Center با ویژگی‌های لازم را انتخاب کرده و پس از برآورد و بررسی هزینه های آن ، اقدام به راه اندازی آن نماییم .

راه اندازی مرکز تماس

 

 

 

مزایا و کاربرد‌های راه اندازی CALL CENTER :

 

پس از این که مفهوم کلی راه اندازی Call Center در یک سازمان را متوجه شدیم می‌خواهیم ویژگی‌ها و مزایایی که یک مرکز تماس با کیفیت و استاندارد به سازمان یا کسب و کار ما اضافه می‌نماید را بررسی نماییم .

 

زمانی که شما به عنوان یک مشتری با یک سازمان تماس می‌گیرید اولین دیدی که شما نسبت به کیفیت سرویس‌دهی و خدمات آن سازمان پیدا می‌کنید نشات گرفته از کیفیت پاسخ‌گویی تلفنی اپراتور‌ها و کارشناسان آن سازمان خواهد بود . بنابراین برای آن شرکت بهتر است آموزش ویپ  در زمان تماس ، مشتریان به جای روبه‌رویی با خطوط اشغال و سیستم تلفنی بی کیفیت ، با یک تلفن گویای دقیق رو به رو شده و سپس در یک صف انتظار هوشمند قرار گرفته تا به اولین اپراتور سازمان برای راهنمایی متصل شوند . پس با یک حساب و کتاب حدودی می‌توان گفت راه اندازی مرکز تماس با کیفیت ، باعث افزایش رضایت مشتری و افزایش رضایت مشتری ، باعث افزایش بهره‌وری شرکت خواهد شد .

 

مثالی که در بالا به آن اشاره کردیم تنها یکی از قابلیت‌های بی‌نظیر راه اندازی Call Center می‌باشد . در ادامه به برخی از مزیت‌ها و ویژگی‌هایی که با پیاده سازی آن در سازمان ایجا می‌شود اشاره می‌کنیم .

 

عدم وجود خطوط اشغال در زمان تماس مشتریان

افزایش سرعت پاسخ‌گویی به تماس‌های ورودی

تقسیم تماس‌های ورودی به صورت خودکار بین کارشناسان سازمان

قرارگیری مشتریان در صف انتظار موزیکال و اطلاع از مدت زمان حدودی انتظار

تهیه گزارش از وضعیت پاسخ‌گویی کارشناسان سازمان به تماس‌های ورودی شرکت

….

 

خدمات ویپینگ برای راه اندازی مرکز تماس :

 

و اما VoiPing چه خدماتی برای راه اندازی Call Center ارائه می‌دهد و مرکز تماس ارائه شده چه ویژگی‌هایی دارد ؟

 

راه اندازی call center در ویپینگ

همانطور که در ابتدای مقاله ذکر شد در ابتدای کار شما باید متناسب با نیاز‌های کسب و کارتان یک مرکز تماس مناسب برای پیاده سازی در سازمان خود انتخاب نمایید . اما ویژگی‌های یک مرکز تماس بی‌نظیر چیست ؟ و کال سنتر راه اندازی شده توسط ویپینگ کدام یک از این ویژگی‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهد ؟

 

همانطور که ذکر شد یکی از اولین و مهم‌ترین دلایلی که باعث می‌شود یک شرکت اقدام به راه اندازی مرکز تماس کند ، جلب رضایت مشتری و ساماندهی تماس‌های دریافتی شرکت می‌باشد . از این رو شاید بتوان گفت یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک Call Center حرفه‌ای ، ارائه گزارشات دقیق و جامع از وضعیت فعلی سیستم پاسخ‌گویی شرکت می‌باشد .

 

شرکت ویپینگ یکی از برترین تامین کننده تجهیزات و ارائه کننده سرویس مرکز تماس می‌باشد ، مرکز تماس ارائه شده توسط گروه VoiPing دارای یک پنل تحت وب برای دسترسی راحت کاربران می‌باشد . شما توسط این پنل می‌توانید به تمامی گزارشات و تنظیماتی که می‌خواهید روی Call Center خود پیاده‌سازی نمایید دسترسی داشته باشید . برخی از ویژگی‌های موجود در مرکز تماس گروه ویپینگ که باعث توسعه سیستم تلفنی سازمان شما و در نتیجه بهبود کیفیت پاسخگویی شرکت می‌شود به شرح ذیل است :

 

اتصال راحت به CRM موجود در شرکت

معرفی کارشناس پاسخگو یا اعلام کد اپراتوری

سیستم تماس گیر خودکار و ارسال پیامک صوتی

ارائه انواع داشبورد‌های مدیریتی از تماس‌‎های ورودی

ارائه انواع Wallboard‌ها برای وضعیت فعلی مرکز تماس

راه اندازی مرکز تماس به صورت Pilot و رایگان برای تست امکانات موجود

مدیریت تماس‌های بهمنی و راه اندازی  call center  شرایط بحران به صورت هوشمند و یا دستی

ارائه انواع گزارشات لازم برای بررسی پارامتر‌ها و فاکتور‌های استاندارد مرکز تماس

راه اندازی سیستم نظرسنجی مشتریان برای بررسی نحوه پاسخ‌گویی کارشناسان

ارائه انواع گزارشات پرسنلی به جهت ممیزی عملکرد کارشناسان و اپراتور‌های مرکز تماس

در زیر به بررسی برخی از فاکتور‌های استاندارد در مرکز تلفنی پویا میپردازیم .

 

 

میانگین مدت زمان انتظار تماس گیرندگان در صف انتظار

 

با این پارامتر می‌توانید متوجه شوید که مشتریان چه مدت زمانی را باید در صف انتظار سپری کنند تا کارشناسان شما پاسخ‌گوی آن‌ها باشند . این پارامتر به شما کمک می‌کند تا راندمان پاسخگویی مرکر تماس شرکت را اندازه‌گیری نمایید .

 

 

میانگین دفعات حل مشکل مشتری در اولین تماس

 

بهتر است مشتریان بتوانند با یکبار تماس یا سازمان شما پاسخ سوالات خود را گرفته و مشکل خود را حل کنند . این کار باعث می‌شود تا رضایت مشتریان از سازمان بالا برود .

 

 

میزان رضایت مشتریان از نحوه پاسخ‌گویی کارشناسان

 

به کمک نتیجه‌ی به دست آمده از ماژول نظرسنجی مرکز تماس شرکت ، شما می‌توانید میزان رضایت مشتریان خود را از نحوه پاسخ‌گویی هر کارشناس به دست آورید . این آمار به شما کمک می‌کند تا علاوه بر مدیریت نحوه پاسخ‌گویی کارشناسان ، مشکلات و نقاط ضعف کال سنتر شرکت خود را متوجه شوید .

 

 

آمار دقیق ترافیک تماس‌های ورودی

 

شما به کمک این پارامتر می‌توانید از نحوه توزیع ترافیک بین کارشناسان خود مطلع شوید و علاوه بر این برنامه ریزی دقیقی برای ساعات کاری با ترافیک تماس بالا داشته باشید .

 

 

مدیریت تماس‌های بهمنی

 

زمان وقوع تماس‌های بهمنی بهتر است از همه لحاظ آماده باشید . تعداد بسیار زیاد تماس‌های تلفنی در یک شرکت علاوه بر خستگی و فشار کاری روی کارشناسان ، نارضایتی مشتریان را نیز در پی دارد . بنابراین بهتر است قابلیت‌هایی را برای مدیریت چنین وضعیتی در نظر گرفته باشید .

 

 

وجود ربات تماس گیر خودکار در مرکز تماس ویپینگ

 

بله درست است ! شما باید علاوه بر تماس‌های ورودی سازمان خود ، از تماس‌های خروجی شرکت نیز برای به دست آوردن یک آمار دقیق از نحوه عملکرد ، میزان رضایت مشتری و …. استفاده نمایید . ربات‌های تماس گیر خودکار به شما کمک می‌کند تا با تماس با کاربران مورد نظر شما و اتصال آن‌ها به بخش‌های مختلفی مانند نظرسنجی‌ها ، تبلیغات و اطلاع رسانی‌ها و …. علاوه بر به دست آوردن یک آمار دقیق از عملکرد شرکت ، بهره‌وری سازمان خود را نیز افزایش دهید .

 

 

هزینه راه اندازی مرکز تماس :

 

پس از این که با مفهوم و مزایای راه اندازی کال سنتر آشنا شدید ممکن است به فکر پیاده‌سازی این سرویس بی‌نظیر در سازمان خود افتاده باشد ، اما بدیهی است که قبل از هر اقدامی باید یک برآورد آموزش VOIP دقیق و کامل از هزینه راه اندازی مرکز تماس به دست آورید . بنابراین در اولین قدم باید ببینیم که دلایل وجود اختلاف قیمت در راه اندازی یک کال سنتر جامع و با کیفیت چیست ؟ و چگونه می‌توان به قیمت حقیقی و درست پیاده‌سازی این سرویس پی برد ؟

 

هزینه راه اندازی مرکز تماس

 

ویژگی‌های مرکز تماس

 

همانند بسیاری از محصولات مجازی و فیزیکی دیگر ، اولین پارامتری که باعث وجود اختلاف هزینه راه اندازی Call center می‌شود ، ویژگی‌های سیستم راه‌ اندازی شده می‌باشد . به عنوان مثال هنگامی که می‌خواهید اقدام به راه اندازی مرکز تماس کنید اگر به سرویس‌های ویژه‌ای مانند پیاده‌سازی نظرسنجی مشتریان ، معرفی یا اعلام کد اپراتور و …. احتیاج دارید قطعا باید برای پیاده‌سازی سناریوی مورد نظر خود هزینه بیشتری را پرداخت نمایید تا زمانی که صرفا به یک صف انتظار برای پاسخگویی مشتریان احتیاج دارید .

 

 

کیفیت قطعات سخت‌افزاری کال سنتر

 

به عنوان دومین پارامتر برای بررسی هزینه راه اندازی مرکز تماس نیز به کیفیت و برند سخت‌افزار اشاره نمود . وجود اختلاف قیمت بین قطعات و تجهیزات مشهور و با کیفیت نسبت به برند‌های میان‌رده بازار امری بدیهی می‌باشد .

 

 

پشتیبانی و خدمات پس از فروش Call Center

 

سومین پارامتری که می‌توان از آن برای پی‌بردن به علت اختلاف هزینه راه اندازی مرکز تماس استفاده نمود مسئله‌ی پشتیبانی و خدمات پس از فروش می‌باشد . از آنجایی که تلفن در یک سازمان همواره یکی از مهم‌ترین راه‌های ارتباط با مشتریان می‌باشد ، می‌توان گفت بروز اختلال در مرکز تماس ، هر قدر هم کوتاه می‌تواند به راندمان شرکت ضربه وارد کند . بنابراین همواره بهتر است موضوع پشتیبانی و خدمات پس از فروش را در هنگام راه اندازی کال سنتر جدی بگیریم .

 

امیدواریم که این مقاله توانسته باشد پاسخ‌گوی ابهامات و سوالات شما عزیزان باشد . در صورت وجود هرگونه سوال می‌توانید با کارشناسان شرکت VoiPing تماس گرفته و ابهامات و مشکلات خود را با ما درمیان بگذارید .



:: بازدید از این مطلب : 318
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

تغییر فریمور تلفن سیسکو مدل ۷۹۶۱ و ۷۹۴۱

 

 

در این قسمت از مقالات آموزشی ویپ سیسکو به بررسی نحوه تغییر Firmware تلفن سیسکو ۷۹۶۱ و ۷۹۴۱ که نسبتا از Frimware یکسانی استفاده می‌کنند ، می‌پردازیم . همانطور که در مقاله آموزشی نحوه تغییر FIRMWARE تلفن سیسکو ۷۹۶۰ و ۷۹۴۰ ذکر شد ، در برخی مواقع لازم است تا فریمور برخی از تلفن‌های قدیمی سیسکو که به صورت پیش فرض از پروتکل SIP پشتیبانی نمی‌کنند را تغییر دهیم . که در این مقاله آموزشی به نحوه تغییر فریمور ۷۹۶۱ و ۷۹۴۱ می‌پردازیم .

 

همانند قبل در اولین قدم از تغییر فریمور تلفن سیسکو به تشخیص نوع Firmware نصب شده روی تلفن می‌پردازیم .

 

 

تشخیص نوع فریمور تلفن CISCO :

 

برای این کار همانند مدل ۷۹۴۰ و ۷۹۶۰ در ابتدا در منوی Setting وارد بخش Status شوید و سپس Firmware versions را انتخاب نمایید . همانطور که در تصویر ذیل می‌بینید در زیر Application Load ID یک مقدار مانند P0S308200 نمایش داده می‌شود که کارکتر سوم آن یکی از مقادیر ذیل می‌باشد .

 

اگر ۰ باشد Firmware تلفن از نوع SCCP می‌باشد .

اگر S باشد Firmware تلفن از نوع SIP است .

اگر M باشد Firmware تلفن از نوع MSCP می‌باشد .

 

تغییر فریمور سیسکو

 

 

بررسی روند تغییر فریمور تلفن سیسکو ۷۹۶۱ و ۷۹۴۱ :

 

همانند مدل ۷۹۶۰ و ۷۹۴۰ ، برای تغییر فریمور تلفن ۷۹۶۱ و یا ۷۹۴۱ ابتدا باید فایل‌های فریمور مورد نیاز را تهیه کنیم (فایل‌های لازم در انتهای این مقاله برای دانلود قرار داده شده است) سپس از طریق یک سرویس TFTP سرور ، تغییر فریمور تلفن سیسکو مدل 7961 و 7941 آن فایل‌ها را برای تلفن در دسترس قرار دهیم . از طرفی در برخی موارد ممکن است به دلایل مختلفی مانند بوت نشدن تلفن و یا …. نتوانیم به صورت دستی روی تلفن ، IP سرور TFTP را تنظیم نماییم در چنین حالتی باید از یک سرویس DHCP برای معرفی سرور TFTP با Option شماره ۶۰ و یا ۱۵۰ استفاده نماییم .

 

پس با توجه به توضیحات ذکر شده به طور کلی پس از آماده سازی فایل‌های لازمه به یک TFTP Server و یک DHCP سرور احتیاج داریم . در این سناریو از نرم‌افزار Tftpd64 برای راه‌اندازی TFTP و DHCP سرور استفاده می‌کنیم .

 

تذکر : همانطور که می‌دانیم اگر در شبکه خود بیش از یک DHCP server داشته باشیم ممکن است با اختلال رو به رو شویم .

 

تذکر : قابلیت DHCP باید روی تلفن فعال باشد و روی آن IP قرار نگرفته باشد .

 

 

آماده سازی فایل‌ها برای تغییر فریمور تلفن سیسکو ۷۹۶۱ و ۷۹۴۱ :

 

آماده‌سازی فایل‌ها برای ۷۹۶۱ و ۷۹۴۱ شباهت زیادی به تنظیم فایل‌های ۷۹۶۰ و ۷۹۴۰ دارد . زمانی‌ که می‌خواهید فریمور تلفن سیسکو ۷۹۶۱ و ۷۹۴۱ را به حالت سیپ ساپورت تغییر دهیم ، فایل‌های کانفیگ و فریمور تلفن که لینک دانلود آن در پایین صفحه وجود دارد نگاه می‌کنید ، در این میان فایل‌هایی را می‌بینید که نام‌ آن‌ها فرمت SEP************.cnf را دارند . هر یک از این فایل‌ها آموزش VOIP فایل کانفیگ یک تلفن می‌باشند که برای تنظیم ، باید در مرحله‌ی اول نام فایل را به فرمت sip(mac-address).cnf تغییر دهید ( مثلا SIP1a2a3a4a5a6a.cnf ) و سپس آن را با notepad باز کرده و مقادیر مورد نظر خود را برای تنظیم تلفن وارد نمایید . با کمی دقت به متن فایل‌ کانفیگ می‌توان به سادگی نحوه تغییر آن را متوجه شد. به عنوان مثال به چند مورد از سطر‌های اصلی آن اشاره می‌کنیم .

 

تغییر فریمور تلفن سیسکو مدل 7961 و 7941

همانطور که در جدول فوق مشاهده می‌کنید گزینه‌های زیادی برای تنظیم دقیق تلفن وجود دارد که ما به صورت سطحی به برخی از آن‌ها اشاره کردیم .

 

 

تغییر فریمور تلفن سیسکو ۷۹۴۱ و ۷۹۴۱ با TFTPD64 :

 

در ابتدای کار باید تلفن و کامپیوتر در یک شبکه به یکدیگر متصل باشند . سپس تنظیمات TFTP را روی نرم‌افزار به صورت ذیل انجام می‌دهیم .

 

۱- ابتدا وارد نرم‌افزار می‌شویم و روی Settings کلیک می‌کنیم .

 

تغییر Firmware تلفن cisco

۲- سپس وارد تب TFTP می‌شویم و فیلد‌های ذیل را پر می‌کنیم

 

Base Directory : در این قسمت آدرس یک فولدر که فایل‌های Firmware جدید را درون آن قرار داده‌اید را وارد نمایید . لازم به ذکر است که فایل‌های Firmware باید از حالت فشرده خارج شده باشد . ( باید Firmware جدید SIP را متناسب با تلفن خود دانلود نمایید . Firmware مناسب SIP ساپورت برای تلفن ۷۹۶۱ در پایین صفحه قابل دانلود می‌باشد . )

Bind TFTP to this address : در این قسمت باید کارت شبکه‌ای که از طریق آن به تلفن دسترسی دارید و می‌خواهید روی آن سرویس TFTP اجرا شود را وارد نمایید

تغییر Firmware تلفن سیسکو

۳- سپس وارد تب DHCP می‌شویم و فیلد‌های ذیل را پر می‌کنیم .

 

IP pool start address : در این فیلد شروع آدرس‌های DHCP مورد نظر را وارد نمایید .

Size of pool : در این قسمت تعداد IP ارائه شده در DHCP را وارد نمایید .

Def router : برای تغییر Firmware بهتر آموزش ویپ  است در این بخش IP سیستم خود (TFTP Server) را وارد نمایید .

Mask : Mask ای پی را وارد نمایید .

Additional option : در این بخش باید در فیلد اول عدد ۶۰ و در فیلد دوم آدرس سیستم خود ( TFTP Server ) را بدهید . ( در فیلد اول باید عدد Option وارد شود که معمولا عدد ۶۰ یا ۱۵۰ قرار می‌گیرد . )

Bind DHCP to this address : در این قسمت باید کارت شبکه‌ای که از طریق آن به تلفن دسترسی دارید و می‌خواهید روی آن سرویس DHCP اجرا شود را وارد نمایید .

آموزش تغییر Firmware تلفن سیسکو

۴- پس از انجام مراحل فوق روی ok کلیک می‌کنیم . سپس در مرحله آخر کافیست یک بار تلفن خود را خاموش و روشن نمایید . تلفن در هنگام بوت شدن با سرور TFTP ارتباط برقرار کرده و فایل‌های Firmware جدید را دریافت می‌کند .

 

برای مطالعه و آموزش بیشتر مطالب مرتبط با تجهیزات ویپ Cisco ، بلاگ‌های آموزش ویپ گروه VoiPing را دنبال نمایید . در مقالات بعدی به تغییر Firmware دیگر تلفن‌های سیسکو و کانفیگ تجهیزات ویپ این شرکت می‌پردازیم .

 

در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام در مورد تغییر فریمور تلفن سیسکو مدل ۷۹۶۱ و ۷۹۴۱ در بخش دیدگاه‌ها با ما در ارتباط باشید .



:: بازدید از این مطلب : 246
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

تغییر FIRMWARE تلفن سیسکو مدل ۷۹۶۰ و ۷۹۴۰

 

در این مقاله آموزشی به بررسی نحوه تغییر Firmware تلفن سیسکو ۷۹۶۰ و ۷۹۴۰ که از فریمور نسبتا یکسانی استفاده می‌کنند ، می‌پردازیم . همانطور که می‌دانیم برای اتصال تلفن‌های ویپ به مرکز تلفن استریسک عموما از پروتکل SIP استفاده می‌شود ، این در حالی است که تلفن‌های ۷۹۶۰ ، ۷۹۴۰ و اغلب تلفن‌های شرکت سیسکو به صورت پیش فرض از پروتکل آموزش VOIP اختصاصی خود یعنی SCCP استفاده می‌نمایند . بنابراین برای اتصال این تلفن‌ها به مرکز تلفن استریسک یا باید از ماژول Chan_SCCP در استریسک استفاده شود و یا فریمور تلفن‌های سیسکو به فریموری که پروتکل SIP را پشتیبانی می‌کند تبدیل شود . لازم به ذکر است که تلفن‌های جدید برند سیسکو همگی به صورت پیش‌فرض هم از پروتکل SCCP و هم از SIP پشتیبانی می‌کنند .

 

ما در این مقاله به بررسی راهکار دوم یعنی تغییر فریمور تلفن‌های سیسکو ۷۹۶۰ و ۷۹۴۰ می‌پردازیم .

 

در اولین قدم از تغییر فریمور تلفن سیسکو به نحوه تشخیص نوع Firmware نصب شده روی تلفن می‌پردازیم .

 

 

تشخیص نوع فریمور تلفن CISCO :

 

برای این کار ابتدا در منوی Setting وارد بخش Status شوید و سپس Firmware versions را انتخاب نمایید . همانطور که در تصویر ذیل می‌بینید در زیر Application Load ID یک مقدار مانند P0S308200 نمایش داده می‌شود که کارکتر سوم آن یکی از مقادیر ذیل می‌باشد .

 

اگر ۰ باشد Firmware تلفن از نوع SCCP می‌باشد .

اگر S باشد Firmware تلفن از نوع SIP است .

اگر M باشد Firmware تلفن از نوع MSCP می‌باشد .

 

بررسی روند تغییر FIRMWARE تلفن سیسکو ۷۹۶۰ و ۷۹۴۰ :

 

برای تغییر فریمور تلفن ۷۹۶۰ و یا ۷۹۴۰ ابتدا باید فایل‌های مورد نیاز را تهیه کنیم (فایل‌های لازم در انتهای این مقاله برای دانلود در دسترس می‌باشند) سپس از طریق یک سرویس TFTP سرور آن فایل‌ها را برای تلفن در دسترس قرار دهیم . از طرفی در برخی موارد ممکن است به دلایل مختلفی مانند بوت نشدن تلفن و یا …. نتوانیم به صورت دستی روی تلفن ، IP سرور TFTP را تنظیم نماییم در چنین حالتی باید از یک سرویس DHCP برای معرفی سرور TFTP با Option شماره ۶۰ و یا ۱۵۰ استفاده نماییم .

 

پس با توجه به توضیحات ذکر شده به طور کلی پس از آماده سازی فایل‌های لازمه به یک TFTP Server و یک DHCP سرور احتیاج داریم . در سناریویی که قصد انجام آن را داریم ما از نرم‌افزار Tftpd64 برای راه‌اندازی TFTP و DHCP استفاده می‌نماییم .

 

تذکر : همانطور که می‌دانیم اگر در شبکه خود بیش از یک DHCP server داشته باشیم ممکن است با اختلال رو به رو شویم .

 

تذکر : قابلیت DHCP باید روی تلفن فعال باشد و روی آن IP قرار نگرفته باشد .

 

 

آماده سازی فایل‌ها برای تغییر فریمور تلفن سیسکو ۷۹۶۰ و ۷۹۴۰ :

 

همانطور که ذکر شد در سناریویی که مطرح می‌کنیم ، می‌خواهیم فریمور تلفن سیسکو ۷۹۶۰ را به حالت سیپ ساپورت تغییر دهیم . اگر به فایل‌های کانفیگ و فریمور تلفن که لینک دانلود آن در پایین صفحه وجود دارد نگاه کنید ، فایل‌هایی را می‌بینید که نام‌ آن‌ها فرمت SIP************.cnf را دارند . این فایل‌ها فایل کانفیگ تلفن می‌باشند که برای تنظیم تلفن باید در مرحله‌ی آموزش ویپ اول نام فایل را به فرمت sip(mac-address).cnf تغییر دهید ( مثلا SIP1a2a3a4a5a6a.cnf ) و سپس این فایل و فایل SIPDefault.cnf را با notepad باز کرده و مقادیر مورد نظر خود را برای تنظیم تلفن وارد نمایید . با کمی دقت به متن فایل‌های کانفیگ می‌توانید نحوه تغییر آن را متوجه شوید . به عنوان مثال به چند مورد از سطر‌های اصلی آن اشاره می‌کنیم .

 

sip( مک آدرس ).cnf فایل

 

line1_authname: “شماره یا یوزر داخلی”

line1_password: “پسورد داخلی”

 

SIPDefault.cnf فایل

 

proxy1_address: “آدرس سرور”

 

برای آشنایی بیشتر با نحوه نوشتن جامع فایل‌های کانفیگ بهتر است تحقیقات و مطالعاتی متناسب با تلفن مورد نظر خود داشته باشید .

 

 

تغییر FIRMWARE تلفن سیسکو ۷۹۶۰ و ۷۹۴۰ با TFTPD64 :

 

در ابتدای کار باید تلفن و کامپیوتر در یک شبکه به یکدیگر متصل باشند . سپس تنظیمات TFTP را روی نرم‌افزار به صورت ذیل انجام می‌دهیم .

 

۱- ابتدا وارد نرم‌افزار می‌شویم و روی Settings کلیک می‌کنیم .

۲- سپس وارد تب TFTP می‌شویم و فیلد‌های ذیل را پر می‌کنیم

 

Base Directory : در این قسمت آدرس یک فولدر که فایل‌های Firmware جدید را درون آن قرار داده‌اید را وارد نمایید . لازم به ذکر است که فایل‌های Firmware باید از حالت فشرده خارج شده باشد . ( باید Firmware جدید SIP را متناسب با تلفن خود دانلود نمایید . Firmware مناسب SIP ساپورت برای تلفن ۷۹۶۰ در پایین صفحه قابل دانلود می‌باشد . )

Bind TFTP to this address : در این قسمت باید کارت شبکه‌ای که از طریق آن به تلفن دسترسی دارید و می‌خواهید روی آن سرویس TFTP اجرا شود را وارد نمایید

۳- سپس وارد تب DHCP می‌شویم و فیلد‌های ذیل را پر می‌کنیم .

 

IP pool start address : در این فیلد شروع آدرس‌های DHCP مورد نظر را وارد نمایید .

Size of pool : در این قسمت تعداد IP ارائه شده در DHCP را وارد نمایید .

Def router : برای تغییر Firmware بهتر است در این بخش IP سیستم خود (TFTP Server) را وارد نمایید .

Mask : Mask ای پی را وارد نمایید .

Additional option : در این بخش باید  تغییر firmware تلفن های سیسکو مدل 7960 و 7940 در فیلد اول عدد ۶۰ و در فیلد دوم آدرس سیستم خود ( TFTP Server ) را بدهید . ( در فیلد اول باید عدد Option وارد شود که معمولا عدد ۶۰ یا ۱۵۰ قرار می‌گیرد . )

Bind DHCP to this address : در این قسمت باید کارت شبکه‌ای که از طریق آن به تلفن دسترسی دارید و می‌خواهید روی آن سرویس DHCP اجرا شود را وارد نمایید .

۴- پس از انجام مراحل فوق روی ok کلیک می‌کنیم . سپس در مرحله آخر کافیست یک بار تلفن خود را خاموش و روشن نمایید . تلفن در هنگام بوت شدن با سرور TFTP ارتباط برقرار کرده و فایل‌های Firmware جدید را دریافت می‌کند .

 

برای مطالعه و آموزش بیشتر مطالب مرتبط با تجهیزات ویپ Cisco ، بلاگ‌های آموزش ویپ گروه VoiPing را دنبال نمایید . در مقالات بعدی به تغییر Firmware دیگر تلفن‌های سیسکو و کانفیگ تجهیزات ویپ این شرکت می‌پردازیم .

 



:: بازدید از این مطلب : 215
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

هزینه نصب و راه اندازی VOIP (ویپ)

 

سلام . به یکی دیگر از مقالات گروه VoiPing خوش آمدید . در این قسمت از سری مقالات کاربردی ویپ می‌خواهیم به بررسی نحوه برآورد هزینه راه اندازی ویپ در یک سازمان به عنوان یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های یک کسب و کار‌ و نحوه کاهش هزینه‌های تلفنی سازمان به کمک سیستم‌های تلفنی VOIP بپردازیم .

 

مراکز تلفنی VOIP به دلیل قابلیت‌های بی‌نظیری که در اختیار کاربران قرار می‌دهند ، امروزه به عنوان یکی از نیاز‌های اصلی یک کسب و کار موفق شناخته می‌شوند و همانطور که می‌دانیم برآورد دقیق از هزینه‌‌های پیاده‌سازی آن ، اولین قدمی است که باید برای راه اندازی سیستم تلفنی ویپ در یک سازمان برداشته شود . پس برای آشنایی با نحوه برآورد و نقش VOIP در کاهش هزینه‌های تلفنی یک شرکت با ما همراه باشید .

 

 

تاثیر زیرساخت در کاهش هزینه راه اندازی ویپ :

 

یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید برای برآورد هزینه راه اندازی VOIP در نظر بگیریم زیرساخت لازمه برای پیاده‌سازی انواع مراکز تلفنی می‌باشد . در راهکار‌های آنالوگ برای پیاده‌سازی یک آموزش VOIP مرکز تلفن باید بستر تلفن آنالوگ به صورت کاملا مجزا راه اندازی شود . این در حالی است که مراکز تلفنی ویپ می‌توانند روی بستر شبکه‌ کامپیوتری که در اغلب سازمان‌ها وجود دارد راه اندازی شود . که همین امر یکی از دلایلی است که موجب می‌شود هزینه راه اندازی ویپ نسبت به مراکز تلفنی آنالوگ کاهش یابد .‌ ما قبلا در مقالات مربوط به آموزش VOIP به تفصیل به این ویژگی پرداخته ایم .

آموزش VOIP

 

مدیریت بر هزینه های راه اندازی VOIP (ویپ) :

 

هنگامی که اقدام به راه اندازی یک مرکز تلفنی در سازمان خود می‌کنید باید بدانید که از میان تمامی تجهیزات یک مرکز تلفنی به چه قطعاتی برای راه اندازی اولیه نیازمند هستید . و این که آیا این قطعات می‌توانند در آینده پاسخگوی تغییرات و توسعه مرکز تلفنی شما باشند ؟

 

برای درک بهتر این موضوع به این مثال توجه کنید . فرض کنید در یک سازمان ۲۰ کاربر به تلفن داخلی نیاز دارند و ۳ خط شهری نیز برای مرکز تلفن در نظر گرفته شده است . این سازمان علاوه‌بر سیستم تلفن گویا به CID و ضبط مکالمه نیز برای بهبود کیفیت سیستم احتیاج دارد . این سازمان برای پیاده سازی این سناریو به صورت آنالوگ به یک سانترال TES824 ، کارت تلفن گویا ، سه کارت CID ، دستگاه ضبط مکالمه ، دو کارت اضافی برای سانترال و ۲۰ هزینه نصب و راه اندازی VOIP ویپ عدد تلفن احتیاج دارد . این در حالی است که اگر قرار باشد در آینده این تعداد داخلی به ۳۰ کاربر افزایش یابد ، این شرکت مجبور به تعویض سیستم تلفنی خود خواهد بود .

 

حال اگر قرار باشد از راهکار‌های VOIP (ویپ) برای این سازمان استفاده نماییم می‌توانیم با یک دستگاه Gateway و یک PC متوسط مرکز تلفنی مورد نظر را پیاده‌سازی نماییم و تلفن‌های کاربران را در مرحله‌ی اول به صورت نرم‌افزاری روی کامپیوتر آن‌ها نصب کنیم و تنها در مواردی که احتیاج داریم از تلفن‌های سخت‌افزاری مخصوص VOIP استفاده کنیم .

 

در این حالت با افزایش تعداد کاربران مشکلی ایجاد نخواهد شد و علاوه بر بهره‌مندی از امکانات بسیار جذاب مراکز تلفنی VOIP (ویپ) می‌توانیم مرکز تلفنی خود را در آینده متناسب با تغییرات و نیاز‌های سازمان خود گسترش دهیم .

 

همانطور که از مطالب فوق متوجه شدید ، تهیه و پیاده‌سازی یک مرکز تلفن VOIP به ما این امکان را می‌دهد تا هزینه‌های راه‌اندازی مرکز تلفن خود را به صورت کاملا انعطاف‌پذیر مدیریت کنیم و در آینده برای توسعه مرکز تلفن خود مشکلی نداشته باشیم .

 

 

برآورد هزینه های نصب و راه اندازی VOIP (ویپ) :

 

حال می‌خواهیم هزینه راه اندازی VOIP (ویپ) را برای یک سازمان متوسط برآورد نماییم ،

 

 

هزینه تهیه گیتوی یا کارت برای خطوط شهری :

 

برای اتصال خطوط تلفن شهری به مرکز تلفن خود باید از گیتوی‌ها و یا کارت‌های تلفنی استفاده نمایید . در صورتی که ۴ خط شهری داشته‌ باشید ، هزینه خرید گیتوی یا کارت از حداقل قیمت ۱٫۵ میلیون تومان شروع می‌شود (البته در زمانی که من در حال نوشتن این مقاله هستم) . این مبلغ با داشتن ۸ خط شهری تا حدود ۳ میلیون تومان نیز افزایش می‌یابد . بدیهی است که تغییر برند و در نتیجه تغییر کیفیت ساخت گیتوی قیمت آن را تغییر خواهد داد . برای اطلاع از انواع کارت ها و گیتوی های VOIP و کارکرد آن‌ها می‌توانید به مقالات آموزش ویپ در سایت ما رجوع نمایید .

 

 

هزینه تهیه سرور برای راه اندازی مرکز تلفنی VOIP :

 

تهیه یک سرور برای راه‌ اندازی مرکز تلفن ویپ ضروری می‌باشد . البته باید در نظر داشته باشید که معمولا در سازمان‌ها و ادارات سرور‌هایی برای اجرای سرویس‌های لازم درون شبکه به صورت مجازی‌سازی وجود دارند که می‌توان از آن‌ها برای ایجاد یک ماشین مجازی و نصب مرکز تلفن ویپ استفاده نمود . پس عملا تهیه سرور VOIP برای شما هیچ هزینه ای در بر نخواهد داشت .

 

 

هزینه خرید تلفن‌های کاربران :

 

برای کاهش هزینه‌های راه اندازی VOIP می‌توانید در فاز اولیه راه اندازی از سافت‌فون‌ها یا تلفن‌های نرم‌افزاری استفاده نمایید که به صورت رایگان در دسترس می‌باشند . ولی در صورتی که قصد خرید تلفن‌های سخت افزاری یا IP PHONE را داشته باشید قیمت حدودی آن‌ها از مبلغ ۳۰۰ هزار تومان شروع می‌شود و با افزایش کیفیت برند و کارایی افزایش می‌یابد .

 

 

هزینه راه اندازی زیر ساخت تلفنی :

 

همانطور که ذکر شد مرکز تلفن ویپ از زیرساخت شبکه‌های کامپیوتری برای ارائه سرویس استفاده می‌نماید . بر خلاف مراکز تلفنی آنالوگ ، برای راه اندازی مرکز تلفن ویپ نیازی به راه اندازی زیرساخت مجزا نخواهید داشت ، که همین امر میزان هزینه راه اندازی ویپ را به میزان چشم‌گیری کاهش می‌دهد .

 

 

هزینه نصب و راه اندازی :

 

هزینه راه اندازی مراکز تلفنی ویپ ، توسط سازمان‌ها و متخصصین بسیار متفاوت تعیین می‌شود ، تا جایی که برای تعیین قیمت می‌توان بازه‌ی ۱ تا ۱۰ میلیون تومان را در نظر گرفت . در ادامه به برخی از این پارامترها اشاره می‌کنیم :

 

سرویس‌ها و تنظیماتی که روی مراکز تلفنی راه اندازی می‌شود ( شامل ماژول‌ها و نرم‌افزار‌ها )

کیفیت راه اندازی مرکز تلفنی ( تامین امنیت مرکز تلفن ، راه اندازی اصولی مرکز تلفن و …. )

پشتیبانی ارائه شده توسط شرکت

تجربه و رزومه کاری سازمان

انصاف و اصول اخلاقی

….

همانطور که در لیست برآورد فوق مشاهده می‌نمایید ، با وجود امکانات فراوانی که مراکز تلفنی ویپ در اختیار شما قرار می‌دهند ، برای راه اندازی یک مرکز تلفنی VOIP پارامتر‌های گوناگونی را برای مدیریت و کاهش هزینه‌ها در اختیار دارید . این در حالی است که تهیه یک مرکز تلفن کاملا ابتدایی آنالوگ که تنها پاسخگوی نیاز‌های اولیه یک سازمان باشد ، بدون در نظر گرفتن گوشی‌های تلفن‌ ، زیرساخت تلفنی و هزینه نصب ، برای ۸ خط شهری و ۲۴ تلفن داخلی در این تاریخ حدود ۴ تا ۶ میلیون تومان خواهد بود !!

 

 

سازماندهی سیستم تلفنی و افزایش بهره‌وری سازمان به کمک VOIP :

 

 

موضوع هزینه‌ها فقط به هزینه راه اندازی مرکز تلفن خلاصه نمی‌شود . یکی از نکاتی که یک شرکت باید در انتخاب مرکز تلفنی در نظر بگیرد این است که با توجه به هزینه‌ای که برای راه اندازی یک مرکز تلفن پرداخت می‌کند چه تغییراتی در هزینه‌های جاری شرکت ایجاد می‌شود ؟ و یا این که کدام راهکار می‌تواند علاوه بر رفع نیاز‌های تلفنی موجود ، کیفیت سرویس‌دهی و در نتیجه بهره‌وری سازمان را افزایش دهد ؟

 

در پاسخ به این سوال‌ها می‌توان سریعا سیستم تلفنی VOIP را معرفی نمود . همانطور که در مقاله ” ویپ چیست ؟ ” گفته شد به طور کلی مراکز تلفنی تحت شبکه به دلیل استفاده از تکنولوژی دیجیتال قابلیت‌های بی‌نظیری مانند ارسال پیام خوش‌آمد گویی ، ایجاد سیستم نظر‌سنجی از مشتری و …. را در اختیار کاربران قرار می‌دهد که مجموع همه‌ی این قابلیت‌ها باعث آموزش ویپ افزایش کیفیت سرویس‌‎دهی و در نتیجه افزایش رضایت مشتری و درآمد خواهد شد . این در حالی است که مراکز تلفنی آنالوگ در بسیاری از موارد فقط می‌توانند نیاز‌های اولیه تلفنی یک سازمان را برطرف کنند .

 

 

کاهش هزینه‌های مخابراتی :

 

 

همانطور که در مقاله بررسی مزایا و امکانات ویپ مطرح شد ، هنگامی که در یک سازمان و یا بین شعبات از تجهیزات و ادوات داخلی شرکت برای تماس‌های داخلی بین همکاران استفاده می‌شود ، هزینه‌های تلفنی به صورت چشمگیری کاهش پیدا می‌کند . این روند در مرکز تلفن VOIP می‌تواند تاثیر قابل توجهی در کاهش هزینه‌های سازمان داشته باشد .

 

کلام آخر :

 

 

 

با توجه به نکاتی که در مورد هزینه راه اندازی VOIP (ویپ) در مقایسه با سیستم تلفنی آنالوگ مطرح شد و قابلیت‌هایی که در ازای پرداخت هزینه برای یک سیستم تلفنی VOIP به دست می‌آوریم می‌توان گفت در بسیاری از موارد راه اندازی یک مرکز تلفن VOIP می‌تواند انتخاب بسیار مناسبی برای پیاده‌سازی یک سیستم تلفنی باشد . این سیستم با توجه به قابلیت‌های بی‌نظیری که برای داخل و خارج از سازمان فراهم می‌کند و قابلیت مدیریت هزینه‌ای که در اختیار ما قرار می‌دهد بدون شک انتخاب اول و آخر خواهد بود .

 

شما عزیزان می‌توانید در صورت وجود هرگونه سوال و یا ابهام در مورد سیستم‌های تلفنی ویپ و هزینه‌های راه اندازی آن با ویپینگ تماس گرفته و سوالات خود را با متخصصین ما در میان بگذارید .

 



:: بازدید از این مطلب : 276
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

کدک صوتی چیست ؟

 

سلام ، به یکی دیگر از مقالات آموزشی VoiPing خوش آمدید . حتما تا به حال هنگام بررسی و جست‌و‌جو در مورد مراکز تلفنی و یا گیتوی‌ها نام Codec را شنیده‌اید و می‌دانید که هنگامی که در یک سیستم تلفنی ، کدک‌ صوتی را درست تنظیم نکنیم ، با اختلالات و مشکلات بسیار زیادی رو به رو می‌شویم . ولی واقعا کدک صوتی چیست ؟ و آموزش VOIP  چگونه می‌توان به کمک تنظیم دقیق و درست یک مرکز تلفن با کدک‌های مناسب ، سیستم تلفنی مورد نظر خود را به درستی راه‌اندازی کنیم . برای درک بهتر مفهوم Codec با ما همراه باشید .

 

 

مفهوم کدک صوتی چیست ؟

 

برای درک کدک در ابتدا باید با چگونگی تبدیل صدا یا موج آنالوگ به دیجیتال آشنا شوید . هنگامی که از یک سیستم دیجیتال برای برقراری ارتباط صوتی استفاده می‌کنید ، سیستم تلفنی باید امواج دریافتی از صدای شما را به بیت‌های دیجیتال تبدیل کرده و برای طرف مقابل ارسال نماید .

 

زمانی که یک فرد شروع به صحبت کردن می‌کند ، صدای او بین فرکانس ۲۰۰ تا ۹۰۰۰ هرتز قرار دارد . اما برای ارسال یک صدای قابل فهم در بستر تلفن کافیست فرکانس صدای وی را در بازه‌‌ی ۳۰۰ تا ۳۴۰۰ هرتز برای طرف مقابل ارسال کنیم .

 

طبق نظریه Nyquist که در آن فرکانس بین ۳۰۰ تا ۴۰۰۰ هرتز را در سمت دیگر قابل بازسازی می‌کند ، اگر از بیشترین فرکانس صدای ارسالی به اندازه دو بار در ثانیه نمونه‌ برداری کنیم ، می‌توانیم صدای ارسالی را در سمت دیگر باز‌سازی نماییم . بنابراین برای ارسال یک موج آنالوگ در بستر دیجیتال کافیست به اندازه ۸۰۰۰ بار در ثانیه ( ۲*۴۰۰۰=۸۰۰۰ ) از فرکانس صدای انسان نمونه‌ برداری کنیم .

 

هر یک از این نمونه‌هایی که گرفته می‌شود یک بایت را اشغال می‌کند . در شکل ذیل یک ثانیه از محور نمونه‌گیری از سیگنال آنالوگ را مشاهده می‌نمایید .

آموزش VOIP

به این مرحله از تبدیل موج آنالوگ یه دیجیتال Quantization گفته می‌شود . همانطور که می‌بینید محور عمودی این شکل به دو بخش صفر تا ۱۲۷+ و ۱۲۷- تقسیم شده است و دلیل این موضوع این است که یک بایت ، ۸ بیت دارد که می‌تواند مقدار ۰ تا ۲۵۵ را نمایش دهد . این بایت برای نمونه گیری به دو بخش مثبت و منفی تقسیم شده است که بین اعداد ۱۲۷+ و ۱۲۷- قرار می‌گیرد . در صورتی که بیت اول سمت چپ ۱ باشد عدد به صورت مثبت خوانده می‌شود و در صورتی که بیت اول سمت چپ صفر باشد عدد به صورت منفی خوانده می‌شود .

 

پس با توجه به مطالبی که تا این مرحله گفته شد برای تبدیل صدای آنالوگ به دیجیتال از موج آنالوگ آن در هر ثانیه ۸۰۰۰ نمونه می‌گیریم که هر کدام از این نمونه‌ها یک بایت را اشغال می‌کند . بنابراین در مجموع  ۸۰۰۰ * ۸ = ۶۴Kbps پهنای باند برای ارسال این صوت در بستر دیجیتال احتیاج داریم .

 

حال که با نحوه تبدیل صوت آنالوگ به دیجتال آشنا شدید باید بدانید که به این روند تبدیل صوت ، کدک صوتی گفته می‌شود . این روند تبدیل ، انواع گوناگونی دارد . برخی از کدک‌های صوتی به خاطر کیفیت بالایی که دارند به پهنای باند زیادی احتیاج دارند و برخی از کدک‌های صوتی به خاطر استفاده از فشرده‌سازی پهنای باند کمتری را اشغال می‌کنند .

 

 

بررسی چند کدک صوتی :

 

همانطور که گفته شد هر کدک بسته به ویژگی‌هایی خود ، کاربرد و قابلیت‌های مختلفی دارد و کیفیت‌های صوتی گوناگونی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد . به عنوان مثال کدک G711 a-law که در بالا توضیح داده شد دارای کیفیت صدای خوبی می‌باشد . (نوع دیگر کدک G711 کدک G711 µ-law می‌باشد که بیشتر در آمریکا و ژاپن کاربرد دارد .)

 

برای بررسی کیفیت کدک‌های مختلف واحد اندازه‌گیری به نام میانگین نمره نظر ، MOS ایجاد شده است که به کیفیت صدای انتقالی توسط انواع کدک صوتی یک نمره اختصاص می‌دهد . در جدول ذیل می‌توانید برخی از کدک‌های متداول را همراه با پهنای‌ باند و نمره آن‌ها مشاهده نمایید .

همانطور که در جدول فوق می‌بینید کدک‌های صوتی گوناگونی آموزش ویپ  برای استفاده در سیستم‌های تلفنی وجود دارد که هر کدام از آنها ویژگی‌های خود را دارند . مثلا کدک G.722 که به کدک HD معروف است دارای کیفیت صدای بسیار مطلوبی می‌باشد ولی از طرفی پهنای باندی معادل ۶۴Kbps دارد که در مکالمات دو طرفه با تعداد مکالمات بالا پهنای باند بسیار زیادی را اشغال می‌کند . از طرفی کدک‌هایی که دارای قابلیت فشرده‌سازی نیز هستند هم در جدول فوق مشاهده می‌شوند مانند کدک G.729 ، این کدک صوتی همانطور که مشاهده می‌کنید پهنای باند کمی احتیاج دارد ولی از کیفیت صدای خوبی برخوردار نیست .

 

بنابر‌این با توجه به مفهوم کدک صوتی و مطالبی که در مورد ویژگی‌های کدک‌های گوناگون مطرح شد به این نتیجه می‌رسیم که انتخاب کدک در راه‌اندازی یک سیستم تلفنی VOIP از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است .

 

 

کلام آخر :

 

 

با توجه به تمام نکاتی که در این مقاله آموزشی در مورد کدک صوتی ذکر شد می‌توان دریافت که در راه‌اندازی مراکز تلفنی ویپ بهتر است برای ارتباطات تلفن‌های داخلی از کدک‌های صوتی با کیفیت مانند : G.711 و برای ارتباطات شعبات شرکت و یا ارتباطاتی که از کانکشن‌هایی با پهنای باند محدود استفاده می‌کنید از کدک‌هایی با پهنای باند کمتر مانند : ILBC و یا GSM استفاده نمایید .

 

برای دریافت مقالات و ویدیو‌های آموزش ویپ ، کانال اینستاگرام و یا تلگرام ما را دنبال کنید تا از آخرین اخبار و آموزش‌های ما مطلع باشید .

 



:: بازدید از این مطلب : 233
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

ویپ چیست ؟ VOIP چگونه بر کسب و کار ما تاثیر می گذارد ؟

 

 

ارتباطات تلفنی از کجا آغاز شد ؟

 

 

” آقای واتسون …. شما آنجا هستید ؟ ” این اولین جمله‌ای بود که گراهام‌بل در صبح روز یکشنبه در تاریخ ۲۵  ژانویه ۱۹۱۵ در پشت تلفن بیان کرد . همانطور که همه‌ی ما می‌دانیم این روز ، به عنوان نقطه شروع تماس با راه درو ثبت شده است .

 

امروزه تلفن یکی از مهم‌ترین سیستم‌هایی است که به صورت روزمره از آن استفاده می‌کنیم . با وجود پیشرفت‌های چشمگیری که سیستم‌های تلفن‌همراه و فضای مجازی نیز داشته‌اند هنوز هم تلفن یکی از راه‌های ویپ چیست اصلی ارتباطی بین انسان‌هاست . البته لازم به ذکر است که سیستم‌های تلفنی نیز نسبت به آن روز‌های اولیه خود تغییرات و پیشرفت‌های بسیار زیادی داشته است طوری که امروزه به یک اصل جدایی ناپذیر از تمامی منازل مسکونی گرفته تا شرکت‌های بسیار بزرگ تبدیل شده و این امر دقیقا همان چیزی است که می‌خواهیم به تفصیل درباره‌ی آن در این مقاله صحبت کنیم .

 

اگر کمی فراتر از کاربرد عادی تلفن در مغازه‌ها ، خانه‌ها و …. به کاربرد‌ها و قابلیت‌های پیشرفته‌تر این سیستم نگاهی بیندازیم با امکانات بسیار زیادی در زمینه ارتباطات آشنا می‌شویم . برای آشنایی با مراکز تلفنی و قابلیت‌های بی‌نظیر آن در ادامه مقاله با ما همراه باشید .

 

VOIP چیست

 

مرکز تلفن یا ( PBX ( Private Branch Exchange چیست ؟

 

 

برای درک بهتر کاربرد و قابلیت‌های مراکز تلفنی بهتر است با یک مثال شروع کنیم . یک شرکت را تصور کنید که حدود ۲۰ کارمند دارد . اگر قرار باشد در این سازمان از یک مرکز تلفن برای برقراری ارتباط تلفنی استفاده نشود باید به هر کارمند یک خط تلفن اختصاص دهیم یعنی ۲۰ خط تلفن خریداری کنیم !!! که به این ترتیب هر کارمند باید ۱۹ شماره تلفن برای تماس با همکاران خود در خاطر مبارک جای دهد و برای تماس با همکاران خود نیز از خطوط تلفن مخابرات استفاده کند !!! علاوه بر این مشتریان شرکت نیز برای تماس آموزش ویپ  با بخش‌های مختلف شرکت با ۲۰ خط تلفن رو به رو هستند !! بدیهی می‌باشد که چنین سناریویی غیر قالب اجراست و به دلیل وجود تعداد زیاد خطوط و همچنین استفاده از خطوط مخابرات برای تماس با همکاری که در اتاق کناری شماست باید هزینه‌ی قابل توجهی پرداخت نمایید .

 

برای جلوگیری از مشکلات این چنینی مراکز تلفن (PBX) روی کار آمدند . روش کار مرکز تلفن به این صورت می‌باشد که تمامی تلفن‌های موجود در شرکت به یک مرکز اصلی متصل می‌شوند و از این پس برای تماس با افراد داخل شرکت از بستر داخلی که توسط خود مرکز تلفن فراهم می‌شود استفاده می‌شود ، بنابراین برای تماس با همکاران خود در شرکت هزینه‌ای پرداخت نخواهید کرد . همچنین برای ایجاد تماس با محیط خارج از شرکت نیز بسته به نیاز شرکت تعدادی خط تلفن ( مثلا ۵ خط مخابرات برای ۲۰ نفر ) به مرکز تلفن متصل می‌کنیم تا کاربران بتوانند با شماره گیری یک عدد مشخص از طریق مرکز تلفن به خطوط مخابرات وصل شوند و تماس خود را با خارج از شرکت برقرار کنند .

 

 

انواع مرکز تلفن :

 

 

حال که با کاربرد استفاده از یک مرکز تلفن در شرکت‌ها ، ادارات ، موسسات و …. آشنا شدید بهتر است به صورت خلاصه با انواع آن آشنا شویم . به طور کلی مراکز تلفن به دو دسته آنالوگ و ویپ (IP) تقسیم می‌شوند . دسته‌ی اول یا همان مراکز تلفنی آنالوگ نسل قدیمی مراکز تلفنی می‌باشند که ‌بسته به نوع و مدلی که دارند یک سری قابلیت‌های نسبتا ساده را برای کاربران فراهم می‌کنند . آموزش VOIP اما آن چیزی که در این مقاله قصد معرفی و بررسی آن را داریم مرکز تلفنی VOIP می‌باشد بنابراین پس از بررسی پاسخ سوال ” ویپ چیست ؟ “ به بررسی مزایای ویپ می‌پردازیم و برتری‌های آن را نسبت به سیستم‌های آنالوگ قدیمی مطرح می‌کنیم .

 

 

و اما ویپ چیست ؟

 

برای پاسخ سوال ” ویپ چیست ؟ ” بهتر است ابتدا معنی لغوی آن را بررسی نماییم . کلمه‌ی VOIP مخفف عبارت Voice Over Internet Protocol می‌باشد . همانطور که از اسم آن پیداست این مراکز تلفنی روی بستر IP یا به عبارت ساده‌تر شبکه‌های کامپیوتری راه اندازی می‌شوند . پس اولین مزیت VOIP نسبت به سیستم‌های آنالوگ این است که در صورتی که در یک سازمان ، شبکه بین کامپیوتر‌ها راه اندازی شده باشد ، برای راه اندازی VOIP نیاز به هیچگونه کابل‌کشی مجدد نمی‌باشد چرا که مرکز تلفن ویپ روی همان ساختار شبکه قابل پیاده‌سازی است و همین امر باعث کاهش هزینه های راه اندازی ویپ می‌شود . علاوه بر این اگر کمی با سیستم‌های کامپیوتری آشنا باشید ، می‌دانید که هر وسیله‌ای که وارد دنیای دیجیتالی و شبکه (IP) بشود یعنی قابلیت گسترش و توسعه بینهایتی دارد . در ادامه به بررسی برخی پارامتر‌های مراکز تلفنی VOIP می‌پردازیم .

 

 

 

 

مزیت های ویپ چیست ؟

 

اولین سوالی که پس از ” ویپ چیست ؟ ” با آن رو به رو هستیم این است که مزایا و امکانات مراکز تلفنی ویپ چیست ؟ برای پاسخ به این سوال در ادامه به چند مورد از مزیت‌ های ویپ اشاره می‌کنیم :

 

کاهش هزینه‌های شرکت به دلیل استفاده از بستر شبکه و عدم نیاز به کابل‌کشی

امکان تشکیل ویدیو کنفرانس در شرکت

قابلیت گسترش و مقیاس پذیری ، یکی از برترین مزیت های ویپ می‌باشد که تاثیر قابل توجهی در کاهش هزینه‌های شرکت دارد .

امکان راه اندازی تلفن VOIP چیست  گویا‌های پیشرفته و تعریف صف برای مشتریان سازمان جهت سازماندهی و سرویس‌دهی بهتر

تعریف داخلی‌ها به صورت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ( روی موبایل و کامپیوتر‌ها )

تنظیم قابلیت ضبط تماس به صورت کاملا انعطاف‌پذیر در راستای افزایش کیفیت سرویس‌دهی

مدیریت متمرکز و آسان همراه با گزارش‌گیری پیشرفته

امکان دسترسی از راه دور و اتصال شعبات مختلف شرکت

پشتیبانی از فکس سرور مجازی

استفاده از زیرساخت شبکه برای راه اندازی ویپ

ارتباط با انواع CRM جهت ساماندهی سیستم تلفنی و افزایش بهره‌وری شرکت

امکان اتصال به خطوط دیجیتال بدون سخت‌افزار اضافی

….

 

پیاده‌سازی سیستم تلفنی VOIP :

 

 

همانطور که همه‌ی ما می‌دانیم در دنیای پیشرفته‌ی امروزی داشتن مشتریان وفادار که از خدمات کسب و کار شما راضی باشند یکی از مهم‌ترین اهداف هر سازمان است و آن چیزی که باعث جذب مشتری و ماندگاری آن در لیست خریداران محصول یا خدمات شما می‌شود کیفیت سرویس دهی شما به مشتریانتان می‌باشد . پس از بررسی پاسخ سوال ویپ چیست ؟ می‌توانیم به این نصب و راه اندازی ویپ VOIP  نتیجه برسیم که یک سیستم تلفنی VOIP می‌تواند به افزایش بهره‌وری سازمان و بالا بردن کیفیت سرویس دهی به مشتریان کمک بزرگی کند . اگر شما هم در بازار رقابتی امروز به فکر ایجاد یک تحول در کسب و کارتان به کمک نصب و راه اندازی VOIP هستید ، می‌توانید با متخصصین شرکت VoiPing تماس گرفته و از مشاوره تخصصی و خدمات ما بهره‌مند شوید .

 

آموزش ویپ :

 

 

با توجه به مطالبی که در مورد سوال ویپ چیست ؟ در این مقاله ذکر شد می‌توان به این نتیجه رسید که در آینده‌ای نه چندان دور سیستم‌های تلفنی VOIP جای مراکز تلفنی آنالوگ قدیمی را خواهند گرفت و این تحول باعث می‌شود تا یادگیری و آموزش VOIP جایگاه ویژه‌ای در جوامع داشته باشد ، چرا که با گسترش این تکنولوژی قدرتمند همواره حضور متخصصین خبره برای توسعه و نگهداری از آن ضروری خواهد بود . اگر شما هم از علاقه‌مندان به یادگیری و توسعه مراکز تلفنی ویپ هستید ، می‌توانید با مراجعه به بخش آموزش ویپینگ از دوره‌های حضوری و ویدیو‌های آموزشی این شرکت بهره‌مند شوید .

 

 

تماس با ویپینگ :

 

 

شما عزیزان می‌توانید برای دریافت مشاوره جهت نصب سیستم تلفنی تحت شبکه VOIP از طریق بخش تماس با ما در سایت و یا شماره تلفن‌ و ایمیل ذیل با VoiPing در ارتباط باشید .

 



:: بازدید از این مطلب : 246
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

توسعه و برنامه نویسی استریسک

 

اجازه بدید در ابتدا به توضیح دلایل و ضرورت های آموزش برنامه نویسی استریسک بپردازیم .

 

اگر وارد این صفحه شده اید احتمالا فردی هستید که با سیستم تلفنی استریسک تا حدی آشنایی دارید ، اما به دنبال پیاده سازی سناریوهای شخصی و سازمانی خود هستید . احتمالا دوست دارید استریسک و ایزوهای مبتنی بر آن ( الستیکس ، ایزابل و FreePBX ) را مجبور سازید تا هر آنچه شما می خواهید و یا دستور می دهید ، انجام دهند .

 

این را بدانید با تسلط بر مفاهیم توسعه و فیلم آموزشی VOIP، ویپ برنامه نویسی استریسک ، یقینا هیچ سناریوی ارتباطی در حوزه فناوری اطلاعات وجود نخواهد داشت که شما آن را نتوانید با استریسک پیاده سازی کنید . سناریوهایی چون :

 

ساخت یک تلفن بانک

پیاده سازی ماژول نظرسنجی

پیاده سازی انواع مسابقات تلفنی

ساخن انواع آموزش ویپ تلفن های گویای هوشمند

پیاده سازی ماژول حضور و غیاب پرسنل

پیاده سازی ماژول خرید و پرداخت تلفنی

اتصال مرکز تلفن سازمان شما به یک CRM

ایجاد انواع سیاست های تلفنی در یک سازمان

استریسک فقط یک سیستم تلفنی متن باز نیست . استریسک یک پلتفرم برای ارتباط میان شما با سناریوهای هیجان انگیز دنیای واقعی می باشد . می پرسید چه سناریوهایی ؟

 

آیا دوست دارید درب پارکینگ منزل خود را با تلفن باز کنید ؟

آیا دوست دارید روشنایی خانه خود را از راه دور با یک تلفن مدیریت کنید ؟

همه این آیا ها با استفاده از توسعه و برنامه نویسی استریسک قابلیت اجرا و پیاده سازی دارند .

 

 

ویپینگ چه پیشنهاداتی برای آموزش برنامه نویسی استریسک دارد ؟

 

ما برای کسانی که پا به به دنیای سیستم های تلفنی متن باز به خصوص استریسک گذاشته اند ، پکیج هایی را در قالب فیلم و جزوات آموزشی آماده کردیم . شما می توانید همین حالا با این پکیج های آموزشی شروع به توسعه سیستم تلفنی استریسک خود کرده و ماژول های مورد نیاز خود را به راحتی تولید نمایید .

 

 

با خرید دوره های آموزش برنامه نویسی استریسک ، چه امکاناتی نصیب من می‌شود ؟

 

در هر پکیج آموزشی در آموزش VOIP ویپینگ ما معمولا ۳ نوع محتوا به شما ارائه می کنیم :

 

فیلم ضبط شده با کیفیت از کل دوره

جزوات دوره ها در قالب فایل pdf و Power Point

تمامی برنامه ها و سناریوهای تولید شده در طول دوره

 

آیا محصولات آموزشی ویپینگ شامل پشتیبانی هم می‌شوند ؟

 

ما برای هر محصول آموزشی یک دوره پشتیبانی هم در نظر گرفته‌ایم . زیرا اعتقاد داریم آموزش بدون تمرین کارآمد نخواهد بود . این پشتیبانی ها معمولا به صورت تلفنی ، ایمیل و عضویت در گروه کانال خصوصی ویپینگ انجام خواهد شد . مدت زمان و نوع پشتیبانی برای هر محصول متفاوت بوده که در صفحه خود محصول شرح داده شده است .

 

 

آیا محصولات آموزشی ویپینگ شامل گارانتی هم می‌شوند ؟

 

بله ; چنانچه پس از خریداری و استفاده از راه اندازی VOIP هر کدام از محصولات ، آن را بی کیفیت ارزیابی نمودید و یا محتوای آموزشی را مطابق سرفصل های عنوان شده در صفحه محصول ندیدید ، کل وجه پرداختی به شما عودت داده خواهد شد .

 

                فیلم آموزش VOIP ، ویپ



:: بازدید از این مطلب : 242
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

پکیج ویدیویی آموزش ایزابل ISSABEL

 

در این پکیج ویدئویی آموزش ایزابل ، از صفر تا صد ، در کنار شما هستیم برای راه‌اندازی یک مرکز تلفن ویپ , VOIP بوسیله محبوب‌ترین نرم‌افزار تلفنی رایگان در دنیا .

بدون شک ایزابل ( ISSABEL ) در حال حاضر محبوب‌ترین نرم‌افزار برای راه‌اندازی یک سیستم تلفنی پر قدرت ویپ , VOIP ، در دنیا می‌باشد که یادگیری و تسلط بر آموزش ویپ امکانات بی نظیر آن می‌تواند تغییر چشم‌گیری در کسب و کار شما ایجاد نماید .

 

شما در انتهای این مجموعه از فیلم‌های آموزشی ISSABEL  , ایزابل می‌توانید به راحتی یک مرکز تلفن VOIP پر قدرت با امکانات زیر را پیاده سازی نمایید :

 

مدیریت بر تماس‌های ورودی و خروجی

پیاده سازی انواع IVR های یک یا چند مرحله ای

ضبط کلیه مکالمات با انواع سناریو‌ها

صندوق صوتی پیشرفته

راه‌اندازی انواع Ring Group

پیاده سازی انواع Time Condition ها

انواع صف‌های ساده و پیچیده

سیستم پیجینگ , Paging

امکان کنفرانس صوتی و تصویری

اتصال به فیلم آموزش ISSABEL انواع کارت‌ها و گیتوی‌های تلفنی

اتصال به SIP Trunk مخابرات

گرفتن انواع گزارشات مدیریتی از مرکز تلفن

کلیه تنظیمات امنیتی

یک فکس سرور همه کاره

یک میل سرور حرفه‌ای

 و ده‌ها امکان و سناریوی دیگر ….

فیلم آموزش ایزابل،ISSABEL

 

فیلم‌های آموزش فارسی ایزابل ( ISSABEL ) مناسب چه افرادی می باشد ؟

 

علاقه مندان به یادگیری مباحث VOIP

علاقه مندان به راه‌اندازی مرکز تماس‌های پیشرفته

مدیران و کارشناسان IT و شبکه

 

سرفصل های بسته آموزشی ISSABEL

 

آشنایی با ایزابل

آشنایی با آموزش VOIP مفاهیم ویپ

آموزش نصب ایزابل

تنظیمات شبکه ایزابل

تنظیمات داخلی ها

تنظیمات مسیر وردی و خروجی

تنظیمات ترانک

ترانک بین ایزابل و گیت وی نیوراک

ترانک بین ایزابل و گیت وی گرند استریم

ترانک بین دو ایزابل ( الستیکس)

آموزش استفاده از کارت های ویپ

راه اندازی SIP Trunk مخابرات در ایزابل

دایال پترن در ایزابل

فارسی سازی ایزابل

صندوق صوتی ایزابل

تنظیمات فیلم آموزش ایزابل ساعت کاری در  ایزابل

راه اندازی IVR در  ایزابل

صف در ایزابل

ضبط مکالمات در ایزابل

تهیه نسخه پشتیبان از ایزابل

تقویم ایزابل

انتقال تماس در ایزابل

گزارش تماس ها در ایزابل

راه اندازی فکس سرور روی ایزابل

تنظیمات امنیتی در ایزابل (مقدماتی)

 

پیش نیازهای لازم برای شروع یاد‌گیری ایزابل

 

تنها نیاز شما برای شروع این دوره آموزشی ، آشنایی نسبی با مباحث Network + می‌باشد .

 

 

مدت زمان دوره ویدیویی آموزش ISSABEL

 

این دوره شامل بیش از ۶۰۰ دقیقه فیلم با کیفیت با فرمت mp4 می‌باشد ، که به محض تهیه این دوره ، قابل دانلود در قسمت دانلود‌های من در وب‌سایت می‌باشد .

 

 

مدرس دوره آموزشی ایزابل

 

مهندس حمید رضا آروین نژاد :

 

کارشناس ارشد شبکه

مدرس ارشد دوره‌های میکروتیک

مدرس دوره‌های ویپ ایزابل ، الستیکس و FreePBX

توسعه دهنده سیستم‌های تلفنی ویپ مبتنی بر استریسک

مشاور و مجری ده‌ها پروژه ویپ سازمانی

نویسنده کتاب آموزش نصب VOIP میکروتیک دوره MTCNA به زبانی ساده

مدیر فنی شرکت ویرا پردازش رامان ، ویپینگ

 

آیا این بسته آموزشی ایزابل شامل گارانتی هم می شود ؟

 

صد در صد بله :

 

چنانچه به هر دلیلی پس از خریداری این بسته آموزش ایزابل , این آموزش را کم کیفیت ارزیابی کردید و یا آن را مطابق سرفصل های عنوان شده مشاهده نکردید , فقظ کافیست با واحد پشتیبانی ویپینگ تماس حاصل فرمایید تا وجه پرداختی بدون هیچ گونه سوالی به شما عودت داده شود .

 



:: بازدید از این مطلب : 296
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

دوره حضوری توسعه و هوشمند سازی مراکز تلفنی VOIP

 

 

معرفی دوره حضوری توسعه و برنامه نویسی VOIP :

 

دوره حضوری توسعه و برنامه نویسی VOIP برای آن دسته از افرادی است که دیگر اینترفیس‌های موجود برای استریسک (Asterisk) پاسخگوی نیازشان نیست . از این رو می‌بایست آستین بالا زده و با استفاده از برنامه نویسی VOIP نیاز خود را پوشش دهند و از قابلیت‌های فراوان استریسک (Asterisk) استفاده کنند .

در این دوره شما دوره حضوری برنامه نویسی ویپ ، VOIP  برنامه نویسی DialPlan را یاد خواهید گرفت ، در ادامه به جهت توسعه پیشرفته‌تر سراغ AGI خواهیم رفت همپنین با تنظیمات Call File آشنا خواهیم شد و در ادامه با ابزار قدرمند AMI آشنا خواهیم شد و در انتها سراغ ابزار تانک توسعه در استریسک یا همان ARI خواهیم رفت .

شما بعد از این دوره خواهید دید که هیچ سناریوی تلفنی غیر‌ قابل‌ اجرا نیست .

 

 

ویژگی خاص دوره حضوری توسعه و برنامه نویسی VOIP :

 

از ویژگی‌های دوره حضوری توسعه و برنامه نویسی ویپ  راه اندازی VOIP در VoiPing پیاده سازی انواع سناریو‌ها و ماژول‌های کاربردی VOIP می‌باشد .

 

از دیگر ویژگی‌های این دوره ، حضور مدرس این دوره به صورت رایگان برای مدت ۳ ماه به عنوان مشاور شما در پروژه‌هایی که شما مجری آن‌ها خواهید بود ، می‌باشد .

 

دوره حضوری برنامه نویسی ویپ،VOIP

دوره حضوری توسعه و برنامه نویسی VOIP مناسب چه اشخاصی است ؟

 

مدیران IT و ICT در شرکت‌ها و سازمان‌ها

مدیران و کارشناسان شبکه

علاقه‌مندان به یادگیری مباحث VOIP

صاحبان کسب و کارهایی آموزش ویپ که در آن کسب و کار از سیستم‌های VOIP استفاده شده است .

علاقه‌‌مندان به توسعه پیشرفته سیستم تلفنی VOIP

 

پیش‌نیاز دوره توسعه و برنامه نویسی ویپ :

 

آشنایی با حداقل یکی از مراکز تلفن مبتنی بر استریسک مانند : الستیکس ، ایزابل و یا Free PBX

 

 

مدرس این دوره آموزشی :

 

مهندس محمد یزدی‌زاده :

 

کارشناس ارشد مهندسی نرم افزار

توسعه دهنده سیستم‌های تلفنی ویپ

مدرس دوره‌های آموزش VOIP ویپ ایزابل ، الستیکس و FreePBX

مدرس دوره‌های توسعه و هوشمند سازی مراکز تلفنی VOIP

مشاور و مجری ده‌ها پروژه ویپ سازمانی و دولتی

 

لیست سرفصل‌های دوره توسعه استریسک :

 

آموزش DialPlan

آشنایی با محیط CLI در استریسک

آموزش PHP مقدماتی

آموزش ارتباط با پایگاه داده در PHP

آموزش AGI در استریسک

آموزش Call File در استریسک

آموزش AMI در استریسک

آموزش ARI در استرسک

 

اطلاعات تکمیلی مربوط به این دوره آموزشی :

 

نام دوره

کد دورهنوع دورهزمان برگزاریمدرسقیمتوضعیت دوره

دوره توسعه و هوشمند‌سازی ویپtrain-12فشرده

۴ روز – ۱۶ ساعتاز ۱۳۹۷/۰۹/۱۳

تا ۱۳۹۷/۰۹/۲۰

از ساعت ۱۷ تا ۲۰مهندس محمد یزدی‌زاده760،۰۰۰ تومان

۹۵۰،۰۰۰ تومان

ثبت نام



:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

دوره حضوری آموزش ایزابل , ISSABEL

 

 

معرفی دوره حضوری آموزش ایزابل , مهندسی ویپ ایزابل :

 

دوره حضوری آموزش ایزابل یکی از کامل‌ترین دوره‌های مهندسی VOIP مبتنی بر سیستم‌های تلفنی استریسک می‌باشد ، در این کمپ آموزشی از مبانی VOIP ،آموزش ویپ تا مفاهیم و تنظیمات پیشرفته سیستم‌های تلفنی آموزش داده می‌شود . پس از این دوره دانش آموختگان قادر خواهند بود تا یک سیستم‌ تلفنی ویپ مبتنی بر Issabel  و یا Elastix را با تمامی امکانات راه‌اندازی نمایند .

 

 

ویژگی‌های متمایز کمپ حضوری آموزشی ایزابل در VOIPING :

 

از ویژگی‌های دوره حضوری ایزابل در VoiPing وجود لابراتوار مجهز در کلاس می‌باشد ، از این رو شما می‌توانید با تجهیزات VOIP از نزدیک آشنا شوید و سناریوهای کلاس را روی تجهیزات واقعی پیاده‌سازه کنید .

 

از دیگر ویژگی‌های دوره حضوری ISSABEL در VoiPing ، حضور مدرس این دوره به صورت رایگان برای مدت ۳ ماه به عنوان مشاور شما در پروژه‌هایی که شما مجری آن‌ها خواهید بود ، می‌باشد .

 

  
دوره حضوری آموزش ایزابل  Issabel

دوره حضوری آموزش ایزابل مناسب چه اشخاصی است ؟

مدیران IT و ICT در شرکت‌ها و سازمان‌ها

مدیران و کارشناسان شبکه

علاقه‌مندان به یادگیری مباحث VOIP

صاحبان کسب و کارهایی که در آن کسب و کار از سیستم‌های VOIP استفاده شده است .

 

پیش‌نیاز دوره حضوری Issabel :

 

این دوره نیاز به پیش‌نیاز خاصی ندارد ، آشنایی با مفاهیم عمومی شبکه کافی می‌باشد .

 

 

مدرس این دوره آموزشی :

 

مهندس حمید رضا آروین نژاد :

 

کارشناس ارشد شبکه

مدرس ارشد دوره‌های میکروتیک

مدرس دوره‌های ویپ ایزابل ، الستیکس و FreePBX

توسعه دهنده سیستم‌های تلفنی آموزش VOIP ویپ مبتنی بر استریسک

مشاور و مجری ده‌ها پروژه ویپ سازمانی

نویسنده کتاب آموزش میکروتیک دوره MTCNA به زبانی ساده

مدیر فنی شرکت ویرا پردازش رامان ، ویپینگ

 

لیست سرفصل‌های دوره آموزشی Issabel :

 

آشنایی با IP PBXهای نرم‌افزاری

معرفی استریسک (تاریخچه و کاربرد)

معرفی ایزابل (تاریخچه و مقایسه با الستیکس)

آشنایی دوره حضوری آموزش ایزابل ،Issabel با سخت‌افزار‌های مورد نیاز IP Phone ، Gateway ، Server) VOIP)

بررسی پروتکل‌های ارتباطی SIP , IAX , RTP) VOIP)

آشنایی با انواع Codecها

آموزش مفاهیم ابتدایی سیستم‌های تلفنی

آموزش نصب و تنظیمات اولیه ایزابل

تعریف داخلی (تنظیم داخلی روی تلفن‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری)

آشنایی با انواع ترانک

آموزش نصب کارت و راه‌اندازی کارت‌های تلفنی

آشنایی با اتصال انواع گیتوی‌های ویپ به سرور ایزابل

معرفی خطوط E1 و SIP Trunk

اتصال خطوط E1 و SIP Trunk به سرور ایزابل

راه‌اندازی مسیرهای ورودی و خروجی در ایزابل

آشنایی با Voice Mail و راه‌اندازی آن

آموزش Dial Pattern

بررسی نحوه ضبط مکالمات در ایزابل

ایجاد IVR (پاسخگویی خودکار)

ایجاد صف مکالمات

ایجاد Ring Group

راه‌اندازی Fax Server روی ایزابل

راه‌اندازی Mail Server روی ایزابل

فارسی سازی نصب VOIP ایزابل

آموزش Disa ، Call Back ، Call Park

آموزش ایمن کردن ایزابل

آشنایی با انواع گزارش‌گیری در ایزابل

…..

 

اطلاعات تکمیلی مربوط به این دوره آموزشی :

 

نام دورهکد دورهنوع دورهزمان برگزاریمدرسقیمتوضعیت دوره

دوره مهندسی VOIP

ایزابلtrain-11فشرده

۴ روز – ۱۶ ساعتاز ۱۳۹۷/۰۵/۲۲

تا ۱۳۹۷/۰۵/۲۵

از ساعت ۱۷ تا ۲۱مهندس حمید‌رضا680،۰۰۰ تومان

۸۵۰،۰۰۰ تومانبرگزار شده

دوره مهندسی VOIP

ایزابلtrain-12فشرده

۴ روز – ۱۶ ساعتاز ۱۳۹۷/۰۶/۲۲

تا ۱۳۹۷/۰۶/۲۵

از ساعت ۱۷ تا ۲۱مهندس حمید‌رضا850،۰۰۰ تومان

برگزار شده

دوره مهندسی VOIP

ایزابلtrain-15فشرده

۴ روز – ۱۶ ساعتاز ۱۳۹۷/۰۷/۲۲

تا ۱۳۹۷/۰۷/۲۵

از ساعت ۱۷ تا ۲۱مهندس حمید‌رضا آروین‌نژاد850،۰۰۰ تومان

ثبت نام



:: بازدید از این مطلب : 233
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

 

آیا تا به حال  به راه اندازی VOIP برای  یکپارچه سازی سیستم های تلفنی سازمان خودفکر کرده اید ؟

 

بسیاری از شرکت ها که دارای سیستم مدیریت مشتریان هستند برای استفاده از ارتباطات صوتی قابل مدیریت ، ترجیح می دهند که از خدمات VOIP استفاده کنند. سیستم VOIP مبتنی بر شبکه است به همین خاطر می توان  از تمامی ظرفیت های شبکه استفاده کرد و همچنین می توان صوت ، تصویر و دیتا را رد و بدل کرد . راه اندازی VOIP امکانات جالب و متفاوتی دارد که بسیاری از مدیران را  ترغیب می کند که از این تکنولوژی بهره مند شوند.

راه اندازی VOIP

اگر قصد دارید   VOIP  را نصب کنید هانی تک به شما پیشنهاد می کند مطالب زیرا را مطالعه کنید ، شما را در تصمیم گیری و انتخاب دقیق تر راهنمایی می کند .

 

نصب VOIP با روش هایی متعددی قابل انجام می باشد . نوع ساختار سازمانی شما  و امکانات مورد نیاز شما می تواند روش پیاده سازی مرکز تلفن ویپ را تعیین کند .

 

سه روش  از انواع روش هایراه اندازی ویپ را به شما توضیح می دهیم تا بتوانید برای تصمیم گیری راه حلی مناسب انتخاب نمایید :

 

در صورتی که قصد راه اندازی VOIP  را دارید در اولین قدم شما می بایست زیر ساخت شبکه ای خود را کاملا پایدار فراهم سازید . VOIP نیاز به شبکه مجزا ندارد و بر روی شبکه فعلی شما نیز قابل اجرا می باشد ، اما پایداری زیر ساخت شبکه ای نقش بسیار مهمی در کیفیت ویپ و مرکز تلفن شما خواهد داشت . با فراهم سازی زیر ساخت شبکه ، خرید گیتوهای لازم و گوشی های IP Phone قادر خواهید بود نصب VOIP را شروع نمایید . با تمام شدن پروژه شما از مزایای  VOIP در مرکز تلفن خود بهره مند خواهید شد و یک سانترال هوشمندراه اندازی کرده اید .

 

اگر در حال حاضر از یک دستگاه سانترال آنالوگ استفاده می کنید و تمایل دارید از امکانات و قابلیت های سیستم تلفنی VOIP بهره مند شوید و قصد تعویض تلفن های خود را نیز ندارید ، پیاده سازی این سناریو مشروط نصب VOIP بر اینکه دستگاه سانترال با کارت های IP امکان خروجی شبکه را فراهم سازد امکان پذیر خواهد بود . در این صورت با در نظر گرفتن یک سرور ، مرکز تماس ویپ نرم افزاری ، راه اندازی خواهد شد و با ارتباط سیستم VOIP و دستگاه سانترال آنالوگ ، شما از امکانات یک سیستم VOIP نظیر صف انتظار تماس ، نظرسنجی پس از تماس ، گزارشات تماس ، ضبط مکالمات و ده ها قابلیت دیگر برخوردار خواهید شد .

 

ممکن است شما در حال حاضر از دستگاه سانترال آنالوگ استفاده کنید اما این دستگاه امکان خروجی شبکه نداشته باشد یا توانایی خرید تلفن های تحت شبکه را نیز نداشته باشید و یا زیر ساخت شبکه ای پایدار درون مجموعه فراهم نباشد که در این صورت شما با استفاده از گیتوهای FXS و یا اصطلاحا مبدل های آنالوگ به دیجیتال می توانید نصب VOIP را پیش ببرید و پروژه خود را راه اندازی نمایید.

 

حال شما قادر خواهید بود با توجه به بودجه موجود و زیر ساخت های داخل سازمانی خود یک روش را برای اجرا برگزینید . اما با توجه به اینکه این سیستم کامل تخصصی بوده و نیاز به مشاوره های فنی کامل تری دارد ، هانی تک آمادگی دارد تا با مشاوره ی تخصصی رایگان تلفنی و حضوری به شما کمک نماید تا سیستمی مطمئن پیاده سازی نمایید . مرکز تلفن تحت شبکه هانی تک دارای امکانات کاربردی بوده که تلفن گویا ، اپراتوری خودکار ، اطلاع رسانی هوشمند ، فکس نرم افزاری ، ضبط مکالمات تلفنی ، صف انتظار تماس ، نظرسنجی تلفنی ، اعلام کد اپراتوری قبل از پاسخگویی ، اتصال به CRM و نرام افزارهای اداری و ارتباط داخلی بین دفاتر و شعب ، برخی از ده ها قابلیت این سیستم می باشد .

 

هانی تک با دارا بودن تیم متخصص راه اندازی VOIP می تواند پروژه های مورد نظر شما را با هر یک از سناریو های مذکور و سناریوهای پیشنهادی قابل اجرا پیاده سازی نماید . مشاوره از کارشناسان ما رایگان بوده همین الان می توانید با ما تماس حاصل فرمائید.

نصب VOIP

 

در زیر به مقایسه کاربردهای راه اندازی VOIP تلفن IP با سیستم های تلفن قدیمی می پردازیم :

 

 

1 - راه اندازی VOIP  ساختار ساده تری نسبت به سیستم های تلفنی قدیمی دارد

 

نرم افزار سیستم تلفنی VOIP بر روی یک کامپیوتر  نصب می شود و هر شخصی قادر است  آن را یاد بگیرد و نصب VOIP را پیکربندی کند . در صورتی که سیستم های تلفنی قدیمی به علت پیچیدگی به یک نفر احتیاج دارند که نصب آن را به صورت کامل  آموزش دیده باشد .

 

 

2 – نصب VOIP ، به علت رابط گرافیکی تحت وب مدیریت آسانی را ایجاد می کند

 

 رابط گرافیکی تحت وب این امکان را به سیستم تلفن ویپ  می دهد که ، سیستم تلفنی خود را به راحتی پیکربندی کنید . در سیستم های قدیمی استفاده از رابط های طراحی شده بسیار دشوار است و فقط اشخاصی که نصب آنها را بصورت حرفه ای آموزش دیده باشند می توانند استفاده کنند.

 

 

3 – راه اندازی VOIP و کاهش  هزینه های تلفنی

 

با راه اندازی VOIP می توانید هزینه های تلفنی خود را تا حد قابل زیادی کاهش دهید و یا حتی هزینه ها را به صفر برسانید . با راه اندازی تلفن IP برای مسافت های طولانی ، با نصب VOIP بین  شعب و دفاتر خود می توانید ارتباط برقرار کنید  و تماس های داخلی به داخلی و رایگان داشته باشد  .

 

 

4 – عدم نیاز به سیم کشی مجزا در راه اندازی VOIP

 

نصب VOIP به شما این امکان را می دهد که گوشی تلفن های خود را به طور مستقیم به درگاه استاندارد شبکه کامپیوتری وصل کنید ، تلفن های نرم افزاری نیز می توانند بر روی کامپیوترهای شما نصب شوند ، بنابراین شما نیازی به نصب و نگهداری یک سیم کشی مجزا برای راه اندازی ویپ  ندارید و با سیستم IP Phone شما انعطاف پذیری بیشتری برای اضافه کردن کاربران و داخلی های جدید دارید .

 

 

5 – توسعه آسان و افزایش ظرفیت

 

با راه اندازی VOIP ، می تواند به راحتی تعداد زیادی خطوط شهری و داخلی را مدیریت کنید .  می توانید بدون صرف هزینه اضافی برای خرید سخت افزار  ، شبکه تلفنی خود را از طریق نصب VOIP  گسترش دهید  . در سیستم های راه اندازی VOIP تلفنی قدیمی اضافه کردن خطوط تلفن  یا اضافه کردن داخلی ها اغلب نیاز به داشتن  سخت افزار و یا  ماژول های گران قیمت دارد ، حتی در بعضی از موارد ناچار هستید که یک سیستم تلفنی کاملا جدید خریداری کنید .

 

 

6 – راه اندازی ویپ و استفاده آسان از تلفن های تحت شبکه

 

 تلفن های معمولی ویژگی های پیشرفته تلفنی را ندارند و نمی توان از امکاناتی همانند  کنفرانس ، صندوق صوتی و ... بر روی آنها استفاده کرد  در صورتی که با نصب ویپ در هر مدل تلفن سخت افزاری  و یا نرم افزاری که مبتنی بر پروتکل SIP باشد ، می توان تمام امکانات تلفنی پیشرفته را  داشت و به دلیل داشتن رابط گرافیکی سیستم تلفنی VOIP کار کردن با آنها بسیار ساده است .

 

 

7 – نصب VOIP و حفظ شماره داخلی 

 

کاربران در صورت تغییر مکان خود این امکان را خواهند داشت که داخلی خود را داشته باشند ، فقط کافی ست که دستگاه تلفن خود را به نزدیک ترین پورت شبکه وصل کنند و در صورتی که در سیستم تلفن های سنتی به راحتی امکان پذیر نبود.

 

 

8 – نصبVOIP و استفاده از رومینگ بین الملل

 

با راه اندازی VOIP به خاطر استفاده از پروتکل SIP تماس ها در تمام اقصی نقاط دنیا قابل دریافت خواهند بود.

 

راهکارهای مختلفی برای ایجاد مرکز تلفن هوشمند تحت شبکه در دسترس است و کارشناسان هانی تک با در نظر گرفتن نیاز های مجموعه شما ، مناسب ترین آنها را به شما عرضه می کنند ، به توصیه ما اعتماد کنید . . . تخصص ما VOIP است .



:: بازدید از این مطلب : 377
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

مزایای نصب و راه اندازی VOIP

 

استفاده از فناوری‌های جدید در صنعت ارتباطات همواره منافع زیادی در برخواهد داشت اما یکی از سوالاتی که برای اکثر افراد قبل از راه اندازی VOIP پیش خواهد آمد ، این است که نصب VOIP چه مزایایی برای کسب و کارمان خواهد داشت ؟

 

ما قبلا در مقاله‌ای ، به تفصیل به مزایا و امکانات VOIP پرداخته‌ایم اما خالی از لطف نخواهد بود اگر چند مورد آن را اینجا هم برای شما بازگو نماییم :

 

 

کاهش هزینه های مکالمات تلفنی

  : شاید از مهمترین مزایای نصب VOIP ویپ کاهش چشم گیر هزینه‌های مکالمه باشد .

 

ارتباط بین شعب :بعد از نصب

VOIP ویپ در شعب مختلف سازمان ، به راحتی می توان ارتباطات تلفنی بین شعب را برقرار کرد و شما با شعب خود (حتی شعب خارج از کشور) به صورت داخلی و رایگان صحبت کنید .

 

اتصال سیستم تلفنی به ویپ  راه‌کارهای نرم افزاری : به راحتی با نصب

VOIP سیستم تلفنی خود را به انواع CRM های سازمانی و یا به باشگاه مشتریان خود متصل نمایید و از این ارتباط حداکثر استفاده را در جهت بازاریابی موثر تر برای خدمات و محصولات خود ببرید .

 

راه اندازی VOIP

 

خدمات شرکت VoiPing برای راه اندازی سیستم های VOIP

 

 

طراحی و اجرای سیستم‌های VOIP

 

اجرا و راه اندازی سیستم‌های تلفنی مبتنی بر VOIP  به صورت کامل و یا اجرای بخشی از آن که شامل :

 

ارتباطات داخلی

ارتباطات بین شعب

تنظیم و راه اندازی انواع سخت اقزار های VOIP : گیت وی ، خطوط E1 ، SIP Trunk و …..

راه اندازی کال سنتر  , Call Center

راه اندازی کامل یک مرکز تماس حرفه ای شامل توزیع مناسب تماس ها بین اپراتورها براساس الویت ، کارایی و …… , و همچنین ارائه انواع گزارشات مدیرینی در قالب نرم افزار‌های موبایل و تحت وب .

 

ارائه و پیاده‌سازی سیستم نظرسنجی تلفنی از امکانات کال سنتر و یا مراکز تماس VoiPing خواهد بود .

 

 

مشاوره در طراحی و پیاده سازی VOIP

 

برخی از خدمات مشاوره ای VOIP توسط شرکت VoiPing در زیر آمده است :

 

بررسی شبکه و سیستم تلفنی موجود و نیاز های کاربران در اجرای پروژه جدید

بررسی و اعلام سخت افزار های مورد نیاز شما

ارائه نقشه اجرا و فاز مزایا و امکانات VOIP بندی اجرای پروژه به صورت مرحله به مرحله

تهیه طرح سیستم تلفنی و اجرای آزمایشی آن

نظارت بر اجرای پروژه‌ها توسط پیمانکاران

تست کیفیت اجرا و پیروی پیمانکار از استاندارهای راه اندازی VOIP

 

اجرای پروژه VOIP به صورت پایلوت و کاملا رایگان

 

قطعا با بررسی  مستندات و مشخصات فنی نمی‌توان یک انتخاب مطمئن انجام داد . از این رو شرکت VoiPing با راه اندازی یک آزمایشگاه در داخل شرکت شما و ایجاد محیط دمو به صورت کاملا رایگان ، شما را در انتخاب بهترین‌ها کمک می‌کند . از این رو شما فقط ویژگی‌ها را روی کاغذ نمی‌بینید ، بلکه می‌توانید آنها را از نزدیک لمس نمایید .

 

 

تحقیقات و توسعه راه کارهای مبتنی بر VOIP

 

از آنجایی که فناوری ویپ VOIP یک فناوری نو پا می‌باشد ، و هنوز می‌توان راه‌کار‌های زیادی در زمینه ارائه خدمات به مشتریان کشف کرد ، تیم تحقیق و توسعه VoiPing هر روز بر روی فناوری‌های جدید VOIP مطالعه می‌نماید تا بهترین راه‌کارها را به مشتریان خود ارائه دهد .

 

 

برنامه نویسی و ساخت نرم افزار‌های جانبی VOIP

 

با کمک تیم برنامه نویسی حرفه VoiPing ، به جرات می‎توانیم بگوییم هیچ سناریو و نیازی در سیستم های تلفنی VOIP نیست که نتوانیم برای شما  پیاده سازی نماییم . این تضمین را به شما می دهیم که هر سناریویی در سیستم VOIP قابل اجرا خواهد بود .

 

برخی از نمونه کار هایی که می توانیم برای بهبود کسب و کار شما انجام دهیم :

 

متصل کردن انواع CRM به مراکز تماس VOIP

متصل کردن فروشگاه های اینترنتی به مراکز تماس VOIP

برقراری ارتباط هر نوع پایگاه داده باسیستم های تلفنی مبتنی بر VOIP

 

بهبود در کارایی سیستم VOIP موجود

 

بالا بردن امنیت  ، بالا بردن ظرفیت سیستم تلفنی ویپ ، رفع مشکلات سیستم‌های ویپ از خدمات شرکت VoiPing به مشتری‌های خود می‌باشد .

 

معمولا مشکلات سیستم‌های VOIP در زمینه مشکلات شبکه ، پیکر بندی نادرست  و یا نامناسب بودن تجهیزات و اختلالات در ارتباطات سیستم دیجیتال با سیستم های آنالوگ می‌باشد . همگی این مشکلات توسط تیم VoiPing شناسایی و رفع خواهد شد .

 

 

ارائه انواع آموزش های VOIP

 

یکی از فعالیت های مهم شرکت VoiPing در زمینه آموزش VOIP می باشد . این کار T هم به صورت کلاس‌های حضوری ( عمومی و خصوصی) و هم به صورت دوره‌های مجازی انجام می‌شود  ، با این هدف که هر سازمان کارشناس VOIP خودش را داشته باشد .

 

 

چه شرکتی را برای راه اندازی VOIP در کسب و کار خود انتخاب نماییم ؟

 

با توجه به تخصصی بودن مباحث VOIP ویپ ، برای بهره مندی از مزایا و راه اندازی اصولی یک سیستم VOIP ، طبیعی می‌باشد که از متخصصان و شرکت‌های تخصصی در این زمینه باید استفاده کرد . اما فاکتور‌های لازم برای انتخاب یک شرکت VOIP به جهت راه اندازی یک سیستم پایدار و  اصولی VOIP چیست ؟

 

 

رزومه شرکت ارائه دهنده خدمات VOIP

 

شاید مهم ترین اصل در اینکه به چه شخص یا شرکتی می توان اعتماد کرد ، رزومه آن شخص و یا شرکت باشد . حتما در هنگام انتخاب توجه داشته باشید که شرکت اجرا کننده VOIP رزومه خوبی داشته باشد ، کار‌های بزرگی انجام داده باشد و مشتریانش رضایت کامل داشته باشند .

 

 

هزینه راه اندازی VOIP

 

اگر با چند شرکت جهت نصب  VOIP تماس گرفته باشید با قیمت های متفاوت روبرو شده اید ، قطعا یکی از موارد مهم در انتخاب شما قیمت تمام شده پروژه است ، ارایه راه‌کارهای مقرون به صرفه و با کیفیت با توجه به بودجه مشتری مزیتی بزرگ برای راه اندازی سیستم VOIP خواهد بود.

 

 

وجود پشتیبانی با کیفیت بعد از راه اندازی VOIP

 

سیستم تلفنی از شاه‌راه‌های هر کسب و کاری می باشد ، شاید تصور قطع بودن آن برای چند ساعت بسیار نگران کننده باشد . ارائه خدمات پس از فروش و پشتیبانی واقعی در راه اندازی VOIP یک مزیت نیست بلکه یک اصل است و نبود آن شما را دچار ضررهای زیادی خواهد کرد .

 

 

وجود ضمانت کتبی پس از نصب ویپ

 

اگر شما از کیفیت نهایی راه اندازی ویپ ناراضی باشید تکلیف شما چیست ؟ آیا شرکتی که کار نصب ویپ شما را به عهده گرفته است ، حاضر به عودت وجه پرداختی شما می باشد؟ حتما در زمان انتخاب یک مشاور و یا شرکت متخصص VOIP جواب این سوالات را از آنها بخواهید .

نصب VOIP

 

چرا VoiPing را برای راه اندازی VOIP انتخاب کنیم ؟

 

 

هزینه‌های منطقی و مقرون به صرفه برای راه اندازی VOIP برای کسب و کار شما

 

ما اعتقاد داریم می‌شود با ارائه راه‌کارهای منطقی و مقرون به صرفه و همچنین متناسب با بودجه مشتری ، می‌توان تمامی کسب و کارها ، حتی کسب و کارهای نوپا را هم از مزایای یک سیستم VOIP پر قدرت و منعطف بهره‌مند کرد .

 

 

ارائه پشتیبانی واقعی پس از نصب VOIP

 

ما بعد از راه اندازی VOIP بنا بر حجم پروژه حداقل دو ماه پشتیبانی رایگان ارائه می دهیم . در این دو ماه معمولا تمام نواقص سیستم و مشکلات آن بر طرف خواهد شد . نگران نباشید بعد پایان پشتیبانی رایگان باز هم با عقد قرار داد پشتیبانی با هزینه ای بسیار منصفانه کنار شما خواهیم ماند .

 

 

ارائه ضمانت کتبی پس از نصب VOIP

 

ضمانت نامه

شرکت VOIPING  این ضمانت را در قرارداد فی‌مابین خود و شما قید خواهد کرد که در صورت نارضایتی از کیفیت کار ، تمام هزینه پروژه را به شما مسترد خواهد کرد .

 

 

رزومه شرکت VoiPing

 

شرکت ویراپردازش رامان با نام تجاری VoiPing با استعانت از خداوند و اتکا بر دانش متخصصین توانای خود مفختر است که با شرکت ها و سازمان های بزرگی همکاری کرده و با جلب رضایت مشتریان خود هر روز قوی تر در این زمینه فعالیت می کند.



:: بازدید از این مطلب : 297
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh
با برنامه نویسی AMI در استریسک ، برای انواع مراکز تلفنی مبتنی بر استریسک می‌توان انواع داشبوردهای مدیریتی را با هر زبان برنامه نویسی ، توسعه داد . با تسلط بر مفاهیم آموزش AMI  در استریسک به راحتی ابزار‌ها و ماژول‌های کاربردی خود را تولید نمایید . ابزار هایی چون :
 
مانیتورینگ مرکز تماس
مانیتورینگ مرکز تلفن و داخلی‌ها به صورت live
پیاده سازی ماژول تماس خودکار
پیاده سازی انواع سیستم های هشدار
پیاده سازی آموزش AMI در استریسک سازی سیستم‌های امنیتی
داشبورد مدیریتی برای انواع گزارشات مرکز تلفن و یا مرکز تماس
پیاده سازی سیستم یادآوری جلسات
پیاده سازی سیستم اعلام بدهی مشتریان بانک
پیاده سازی سیستم اعلام بدهی مشتریان بانک
 
آموزش AMI در استریسک
 
 

پکیج آموزش برنامه نویسی AMI در استریسک مناسب چه افرادی می‌باشد ؟

  1. علاقه مندان به یادگیری مباحث VOIP
  2. علاقه مندان به توسعه استریسک و برنامه نویسان سیستم های تلفنی
  3. مدیران و کارشناسان IT و شبکه
  4. مدیران مرکز تماس‌

سرفصل های پکیج آموزش AMI

  • معرفی کاربردهای توسعه استریسک با AMI
  • معرفی فایل‌های داخل پکیج آموزشی
  • معرفی ابزارها و برنامه‌های استفاده شده
  • آشنایی با معماری AMI
  • معماری کلی اینترفیس AMI
  • ساختار Event ها
  • ساختار Action ها
  • ساختار Response ها
  • پیکربندی AMI در استریسک
  • بررسی دستورات کاربردی AMI در کنسول استریسک
  • معرفی راه‌های ارتباط با AMI
  • AMI بر روی TCP
  • اتصال به AMI از طریق Telnet
  • AMI بر روی HTTP
  • معرفی api یا وب‌سرویس AJAM  برای اتصال به AMI در مدل HTTP
  • پیکربندی micro web server در استریسک
  • اتصال به AMI از طریق Browser
  • معرفی زبان‌ها و کتابخانه‌ها برای کار با AMI
  • بررسی زبان‌های برنامه‌نویسی مناسب برای کار با Action ها و Event ها
  • معرفی کتابخانه PHPManager برای کار با AMI در PHP
  • معرفی کتابخانه AsterNet برای کار با AMI  در .net
  • ساخت ماژول تماس خودکار به زبان PHP
  • بررسی سناریو  و ساخت پایگاه داده
  • ساخت ماژول تماس‌گیر خودکار (Manager Action)
  • ساخت ماژول بررسی نتایج تماس‌های گرفته شده  (Manager Event)

بررسی سناریوی موجود در بسته آموزش AMI

ماژول تماس خودکار
  • میخواهیم با یک گروه از مشتریانمان در یک زمان به خصوص تماس گرفته شود و پس از برقراری تماس ، آن‌ها را به یک IVR منتقل نماییم .
  • این برنامه با زبان برنامه‌نویسی PHP تولید خواهد شد .
  • لیست شماره مشتریان از یک جدول در پایگاه داده MySQL فراخوانی خواهد شد .
  • زمان‌ مورد نظر برای آموزش برنامه نویسی AMI برقراری تماس‌ با مشتریان با استفاده از سرویس cron در لینوکس مدیریت می‌شوند .
  • موفقیت و یا عدم موفقیت و همچنین دلیل آن ، برای هر تماس در پایگاه داده ذخیره خواهد شد .

پیش نیازهای لازم برای شروع برنامه نویسی AMI

  1. آشنایی با مباحث Dialplan در استریسک
  2. آشنایی به یک زبان برنامه نویسی مانند : #PHP , Python , C  , …

با خریداری بسته آموزش برنامه نویسی AMI چه مزایا و امتیازاتی نصیب من می شود ؟

  1. در حدود ۳۰۰ دقیقه فیلم آموزشی با کیفیت برای آموزش برنامه نویسی AMI در استریسک
  2. جزوه آموزشی , شامل کل مباحث عنوان شده در این آموزش در قالب یک فایل Power Point و یک فایل PDF
  3. تمامی کدهای تولید شده در سناریو‌ی پیاده سازی شده در این آموزش تحت قالب فایل‌‌های  PHP
  4. پشتیبانی فنی به صورت تلفنی و یا تیکت ، با کارشناسان فنی ویپینگ برای مدت زمان ۱ ماه پس از خرید این پکیج آموزشی

آیا آموزش AMI شامل گارانتی هم می شود ؟

صد در صد بله :
 
چنانچه به هر دلیلی پس از خریداری این بسته آموزش برنامه نویسی AMI , این آموزش را کم کیفیت ارزیابی کردید و یا آن را مطابق سرفصل های عنوان شده مشاهده نکردید , فقظ کافیست با واحد پشتیبانی ویپینگ تماس حاصل فرمایید تا وجه پرداختی بدون هیچ گونه سوالی به شما عودت داده شود .


:: بازدید از این مطلب : 1152
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh
بدون شک یادگیری مباحث Dialplan ( بخوانید : دایل پلن ) در استریسک دید وسیع و نگرشی جدید به متخصصان حوزه VOIP در زمینه استریسک و برنامه‌های مبتنی بر آن مانند : الستیکس , ایزابل و FreePBX ، خواهد داد . برای تسلط کامل بر مفاهیم VOIP داشتن دانش Dialplan در استریسک مورد نیاز یک مدیر سیستم‌های VOIP خواهد بود .
 
از طرفی دیگر ، اگر می‌خواهید برنامه نویسی و آموزش دیال پلن در استریسک توسعه سناریوهای مبتنی بر VOIP را شروع نمایید بدون شک شروع کار شما ، آموزش Dialplan در استریسک خواهد بود . توسعه انواع ماژول های ویپ و برنامه نویسی انواع برنامه های مبتنی بر استریسک ، همگی به ناچار گریزی به برنامه نویسی دایل پلن Dialplan خواهند داشت .
 
در این پکیج آموزشی قدم به قدم مراحل و دستورات و معماری برنامه نویسی دایل پلن در استریسک را مرور خواهیم کرد و در طول آموزش چندین سناریوی کاربردی و با ارزش را پیاده‌سازی خواهیم کرد .
 
شما در انتهای این دوره  آموزشی Dialplan در استریسک به تمامی مفاهیم زیر مسلط خواهید شد :
 
  1. معماری و ساختار توسعه برنامه های تولید شده برای سیستم های تلفنی مبتنی بر استریسک
  2. آشنایی با معماری برنامه‌هایی از جمله : الستیکس , ایزابل و FreePBX
  3. یادگیری دستورات پرکاربرد در استریسک برای توسعه انواع سناریوهای تلفنی
  4. پیاده سازی انواع سناریوها و برنامه‌های تکمیلی مراکز تلفن
  5. پیاده سازی انواع سیاست گذاری‌های تلفنی در سازمان
  6. ….
آموزش دیال پلن در استریسک

پکیج آموزش دایل پلن در استریسک مناسب چه افرادی می باشد ؟

علاقه‌مندان به یادگیری مباحث VOIP
مدیران و کارشناسان IT , ICT و شبکه
مدیران مراکز تلفنی و مراکز تماس
مدیران ارشد سیستم‌های VOIP
علاقه‌مندان به توسعه استریسک و برنامه نویسان سیستم‌های تلفنی

سرفصل های پکیج آموزش برنامه نویسی  Dialplan در استریسک

معرفی ابزار‌ها و برنامه‌های استفاده شده در این آموزش
معرفی فایل‌های داخل پکیج آموزشی
مفهوم توسعه در استریسک
معرفی ابزار‌های توسعه در استریسک
مفهوم Channel و بررسی انواع آن در استریسک
تشریح فایل extensions.conf , تعریف Context , Dialplan
آشنایی با : Extension , Priority , n , Label , same , Comment
فراخوانی Context ها و File ها در یکدیگر :
فراخوانی یک Context در Context ای دیگر
فراخوانی زمانبندی شده‌ی Conetxt ها
روش‌های فراخوانی یک فایل در فایلی دیگر
تمرین Dialplan نویسی (مرور عملی مباحث گذشته)
آشنایی کلی با ساختارFreePBX  و ایزوهای مبتنی بر آن
بررسی فرایند ساخت یک داخلی
در استریسک
در ایزوهای مبتنی بر FreePBX
بررسی ارتباط Channel و Context
در استریسک
در ایزوهای مبتنی بر FreePBX
تمرین Dialplan نویسی (مرور عملی مباحث گذشته)
بررسی اپلیکیشن‌های Answer , Playback , Hangup
دیباگ کد‌های Dialplan و آشنایی مختصر با محیط CLI در استریسک
بررسی اپلیکیشن‌های Background , WaitExten , Goto
بررسی اپلیکیشن‌های Verbose , NoOp
بررسی انواع متغییر‌ها در Dialplan
بررسی اپلیکیشن Dial
سناریوی اول : برنامه‌ای هوشمند برای گرفتن موجودی و یا آخرین گردش‌ها از حساب‌ بانکی
اپلیکیشن Dial در CLI استریسک
کار با Local Channel ها در استریسک
آشنایی با Function ها در Dialplan
فارسی سازی فایل‌ها و زبان پیش‌فرض استریسک
بررسی اپلیکیشن‌های SayNumber , SayDigits
بررسی اپلیکیشن Authenticate و DISA
بررسی اپلیکیشن Read , System
بررسی Expression ها در Dialplan
بررسی اپلیکیشن‌های ExecIF, GotoIF , GotoIFTime
سناریوی دوم : ساخت یک منشی دیجیتال یا AA
سناریوی سوم : ساخت آموزش دایال پلن در استریسک برنامه مدیر منشی
بررسی Dial Patterns در استریسک
سناریوی چهارم : بهبود برنامه مدیر منشی قبلی
سناریوی پنجم : بستن ۰۰ برای برخی از پرسنل
کار با رشته‌های متنی در Dialplan
بررسی اپلیکیشن ChanSpy
سناریوی ششم : بهبود عمل شنود FreePBX , Elastix و ایزابل
بررسی Extension های از پیش تعریف شده
آشنایی با Macro و Subroutine ها
آشنایی با مسیر و ماکروهای Dial در FreePBX و ایزوهای مبتنی بر آن

بررسی سناریوهای موجود در این بسته آموزشی

سناریوی اول : برنامه‌ای هوشمند برای گرفتن موجودی و یا آخرین گردش‌ها از حساب‌ بانکی
می‌خواهیم فقط با شماره گیری یک عدد ۳ رقمی و بدون وارد کردن شماره حساب و یا رمز عبور و … موجودی و یا چند گردش حساب بانکی خود را بشنویم .
این عملیات بوسیله Dial کردن سرویس تلفن بانک ارائه شده توسط بانک مورد نظر انجام خواهد شد .
سناریوی دوم : ساخت یک منشی دیجیتال یا AA
یک منشی دیجیتال را با استفاده از امکانات Dialplan ایجاد خواهیم کرد .
سناریوی سوم : پیاده سازی برنامه مدیر ، منشی
می‌خواهیم در سازمان هر کسی که اقدام به شماره‌گیری داخلی مدیر می‌کند ، تماس او به جای مدیر به منشی متصل شود و سپس منشی تماس را به مدیر مربوطه منتقل نماید .
منشی و برخی از کارکنان به صورت استثنا اجازه تماس مستقیم با مدیر را خواهند داشت .
سناریوی چهارم : توسعه برنامه مدیر ، منشی
برنامه مدیر منشی تولید شده در سناریوی قبلی را توسعه خواهیم داد تا این برنامه کاربردی‌تر شود .
سناریوی پنجم : بستن ۰۰ برای برخی از داخلی‌ها
میخواهیم برای برخی از کاربران سازمان امکان تماس با خارج از کشور را مسدود نماییم .
سناریوی ششم : بهبود عمل شنود FreePBX , Elastix و ایزابل
همان‌طور که می‌دانید برنامه شنود موجود در الستیکس و یا ایزابل با کاستی‌های همراه می‌باشد . ازجمله :
با شماره گیری کد شنود هر کسی می‌تواند هر مکالمه‌ای را شنود نماید .
برای شنود یک داخلی خاص ابزاری موجود نمی‌باشد و باید با زدن دکمه “*” داخلی‌ها را برای شنود پیمایش کرد .
این کاستی‌ها را جبران میکنیم تا یک برنامه شنود کامل و کاربردی داشته باشیم :
اجازه شنود مکالمات فقط در اختیار برخی از داخلی‌ها خواهد بود .
می‌توانیم به صورت مستقیم یک داخلی خاص را شنود نماییم .
امکانات مختلفی از جمله صحبت با داخلی مورد نظر در حین شنود مکالمه را به این ابزار اضافه می‌کنیم .

برخی از تمرین‌های موجود در این پکیج آموزشی

تماس با چندین شماره به صورت هم‌زمان ولی با زمان‌های انتظار مختلف
بوسیله یک دستور با سه شماره به صورت هم‌زمان تماس گرفته خواهد شد ولی زمان شروع تماس‌ها و زمان انتظار برای پاسخ هر شماره متفاوت خواهد بود . (تمرین مبحث Local Channel ها)
فعال سازی امکان بی نظیر DISA با استفاده از کلمه عبور
می‌خواهیم امکان استفاده از قابلیت DISA را برای شرکت فعال نماییم با این شرط که برای استفاده از آن ، کاربر باید کلمه عبور را وارد نماید و در صورت صحیح بودن ، اجازه استفاده از این سرویس را خواهد داشت .

پیش نیازهای لازم برای شروع برنامه نویسی دایل پلن

آشنایی نسبی با استریسک یا الستیکس ، ایزابل و یا FreePBX

با خریداری بسته آموزش برنامه نویسی دایل پلن چه مزایایی نصیب من می‌شود ؟

…دقیقه فیلم آموزشی با کیفیت برای یادگیری Dialplan در استریسک
جزوه آموزشی , شامل کل مباحث عنوان شده در این آموزش در قالب یک فایل Power Point و یک فایل PDF
پکیج فارسی سازی الستیکس ، ایزابل و در کل سیستم‌های مبتنی بر استریسک
تمامی کدهای تولید شده در سناریوهای پیاده سازی شده در این آموزش
پشتیبانی فنی به صورت تلفنی و تیکت با کارشناسان فنی ویپینگ برای مدت زمان ۱ ماه پس از خرید این پکیج

آیا این بسته آموزشی شامل گارانتی هم می شود ؟

صد در صد بله :
 
چنانچه به هر دلیلی پس از خرید این بسنه آموزش Dialplan در استریسک , این آموزش را کم کیفیت ارزیابی کردید و یا آن را مطابق سرفصل های عنوان شده مشاهده نکردید , فقظ کافیست با واحد پشتیبانی ویپینگ تماس حاصل فرمایید تا وجه پرداختی بدون هیچ گونه سوالی به شما عودت داده شود .
 
حرف آخر
در نهایت به شما پیشنهاد می‌کنم چنانچه آستین‌های خود را بالا زده‌اید برای داشتن تخصص بیشتر در زمینه VOIP و اگر می‌خواهید ماژول‌ها و سناریوهای دلخواه خود را در ویپ تولید نمایید ، بدون شک اولین قدم شما یادگیری مفاهیم Dialplan خواهد بود . پس همین حالا این قدم را بردارید اما محکم و با اراده .
 
توجه !!!
این مجموعه آموزشی در حال تکمیل شدن می‌باشد . ولی هم اکنون شما می‌توانید آن را تهیه نمایید . پس از بارگذاری قسمت‌های جدید آن‌ها را در قسمت حساب کاربری خود دانلود نمایید .
 
قیمت فعلی این دوره آموزشی تا قبل از تکمیل شدن آن محاسبه شده است . طبیعتا پس از تکمیل شدن کل پکیج آموزشی ، قیمت آن به مراتب افزایش پیدا خواهد کرد . شما می‌توانید این دوره آموزشی را فقط با قیمت ۶۸ هزار تومان تا قبل از کامل شدن ، تهیه نمایید .
 
درحال حاضر ۱۹ قسمت معادل ۳۵۰ دقیقه از آموزش‌ها بارگذاری شده است .


:: بازدید از این مطلب : 289
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

آموزش Dialplan در استریسک

 

اگر می‌خواهید برنامه نویسی استریسک را شروع نمایید بدون شک شروع کار شما ، آموزش Dialplan در استریسک ( بخوانید : دایل پلن ) خواهد بود . توسعه انواع ماژول های ویپ و برنامه نویسی انواع برنامه های مبتنی بر استریسک ، همگی به ناچار گریزی به برنامه نویسی Dialplan خواهد داشت .

 

در این پکیج آموزشی قدم به قدم مراحل و دستورات و معماری برنامه نویسی Dialplan دایل پلن در استریسک را مرور خواهیم کرد و در انتها به پیاده سازی چند سناریوی با ارزش خواهیم پرداخت .

 

شما در انتهای آموزش Dialplan در استریسک به تمامی مفاهیم زیر مسلط خواهید شد :

 

 

  1. معماری و ساختار توسعه برنامه های تولید شده برای سیستم های تلفنی مبتنی بر استریسک
  2. یادگیری دستورات آموزش Dialplan در استریسک پرکاربرد در استریسک برای توسعه انواع سناریوها
  3. پیاده سازی انواع سیاست گذاری های تلفنی در سازمان
  4. پیاده سازی انواع سناریوهای تلفنی

 

آموزش Dialplan در استریسک

110,000 تومان

جهت به‌روز رسانی موقتا غیر فعال می‌باشد

 

voiping

آموزش dialplan

 

پکیج آموزش دایل پلن در استریسک مناسب چه افرادی می باشد ؟

 

علاقه‌مندان به یادگیری مباحث VOIP

علاقه‌مندان به توسعه آموزش دیال پلن در استریسک استریسک و برنامه نویسان سیستم های تلفنی

مدیران و کارشناسان IT و شبکه

 

سرفصل های پکیج آموزش برنامه نویسی Dialplan در استریسک

 

معرفی ابزار‌ها و برنامه‌های استفاده شده در این آموزش

معرفی فایل‌های داخل پکیج آموزشی

مفهوم توسعه در استریسک

معرفی ابزار‌های توسعه در استریسک

مفهوم Channel و بررسی انواع آن در استریسک

تشریح فایل extensions.conf

تعریف Context در استریسک

تعریف Extension در استریسک

مفهوم Priority , n در Dialplan

مفهوم same , label در Dialplan

کامنت‌گذاری در Dialplan

فراخوانی یک Context در Context ای دیگر

فراخوانی زمانبندی شده‌ی Conetxt ها

روش‌های فراخوانی یک فایل در فایلی دیگر

معرفی فایل‌های توسعه در ایزوهای مبتنی بر FreePBX

بررسی فرایند ساخت یک داخلی

در استریسک

در ایزوهای مبتنی بر FreePBX

بررسی ارتباط Channel ها و Context ها

در استریسک

در ایزوهای مبتنی بر FreePBX

ساخت اولین برنامه Dialplan در استریسک

اپلیکیشن‌های Answer , Playback , Hangup

آشنایی با کنسول استریسک (محیط Command Line)

دستورات کاربردی در محیط کنسول استریسک

متغییر‌ها در dialplan

متغییر‌های Channel

متغییر‌های Global

متغییرهای محیطی

بررسی Function ها در dialplan

بررسی اپلیکیشن‌های آموزش دایال پلن در استریسک کاربردی در dialplan قسمت دوم

بررسی Expression ها در dialplan

بررسی اپلیکیشن‌های کاربردی در dialplan قسمت سوم

بررسی dial patterns

بررسی Extension  های از پیش تعریف شده

Subroutine

Macro

gosub

 

بررسی سناریوهای موجود در این بسته آموزشی Dialplan

 

سناریوی اول : بستن ۰۰ (دو صفر) برای برخی از کاربران

می‌خواهیم برخی از کاربران ما نتوانند با خارج از کشور تماس بگیرند .

سناریوی دوم : پیاده سازی برنامه مدیر ، منشی

می‌خواهیم در سازمان هر کسی که اقدام به شماره گیری داخلی مدیر را می کند تماس او به جای مدیر به منشی متصل شود و سپس منشی تماس را به مدیر مربوطه منتقل نماید .

منشی و برخی از کارکنان اجازه تماس مستقیم با مدیر را خواهند داشت .

سناریوی سوم : فعال سازی امکان بی نظیر DISA با استفاده از کلمه عبور

می‌خواهیم امکان استفاده  آموزش دایل پلن در استریسک از قابلیت DISA را برای شرکت فعال نماییم با این شرط که برای استفاده از آن کاربر باید کلمه عبور را وارد نماید و در صورت صحیح بودن ، اجازه استفاده از این سرویس را خواهد داشت .

سناریوی چهارم : بهبود ماژول شنود مکالمات موجود در الستیکس و یا ایزابل

همان‌طور که میدانید در الستیکس و ایزابل با شماره گیری عدد ۵۵۵ می‌توانید به مکالمات فعال در مرکز ویپ خود گوش دهید . اما این امکان دارای نواقصی می‌باشد ، از جمله :

شما به راحتی نمی‌توانید داخلی خاصی را شنود کنید . (باید با زدن * به داخلی مورد نظر برسید)

در صورت فعال بودن این فیچر کد در سازمان ، هر کسی می‌تواند به هر مکالمه ای گوش دهد .

ما با برنامه نویسی Dialplan در استریسک نواقص بالا را مرتفع خواهیم کرد .

 

پیش نیازهای لازم برای شروع برنامه نویسی دایل پلن

 

آشنایی نسبی با مفاهیم ویپ

آشنایی نسبی با استریسک یا الستیکس ، ایزابل و یا FreePBX

 

با خریداری بسته آموزش برنامه نویسی دایل پلن چه مزایایی نصیب من می‌شود ؟

 

۴۵۰ دقیقه فیلم آموزشی با کیفیت برای توسعه مرکز تلفنی خود با Dialplan

جزوه آموزشی , شامل کل مباحث عنوان شده در این آموزش در قالب یک فایل Power Point و یک فایل PDF

تمامی کدهای تولید شده در سناریوهای پیاده سازی شده در این آموزش

پشتیبانی فنی به صورت تلفنی و تیکت با کارشناسان فنی ویپینگ برای مدت زمان ۱ ماه پس از خرید این پکیج

 

آیا آموزش برنامه نویسی Dialplan شامل گارانتی هم می شود ؟

 

صد در صد بله :

 

چنانچه به هر دلیلی پس از خرید این بسنه آموزش Dialplan در استریسک , این آموزش را کم کیفیت ارزیابی کردید و یا آن را مطابق سرفصل های عنوان شده مشاهده نکردید , فقظ کافیست با واحد پشتیبانی ویپینگ تماس حاصل فرمایید تا وجه پرداختی بدون هیچ گونه سوالی به شما عودت داده شود .

 

حرف آخر

در نهایت به شما اکیدا پیشنهاد می‌کنم چنانچه آستین های خود را بالا زده اید برای برنامه نویسی و توسعه ویپ در استریسک ، و می‌خواهید ماژول‌ها و سناریوهای دلخواه خود را در ویپ تولید نمایید ، بدون شک اولین قدم شما یادگیری مفاهیم Dialplan خواهد بود . پس همین حالا این قدم را بردارید اما محکم و با اراده .



:: بازدید از این مطلب : 656
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

مزایای استفاده از سیستم های VOIP

جهان امروز با تغییرات اساسی روبرو است . سیستم ها به یک تجربه بی‌‌درنگ تبدیل شده اند ؛ ما با جریان بی‌رحمی از پیام‌ها و ارتباطات روبرو هستیم . همه چیز در حال دیجیتالی شدن است تا توان هضم این همه اطلاعات به دوش کامپیوتر ها بیفتد .
 
سیستم های تلفنی هم از این قضیه مستثنی نیستند . VOIP ویپ یا Voice  Over IP انقلابی در صنعت مخابرات ایجاد کرد ، مزایای آن به قدری است که مهاجرت از سیستم های آنالوگ سنتی را به مزایای ویپ سمت  آن اجتناب ناپذیر می کند ، هرچند اگر هنوز  هم دلیل کافی برای مهاجرت یا راه اندازی سیستم‌های VOIP ویپ نمی‌بینید به زودی مجبور به این کار خواهید شد زیرا مخابرات هم از چندی پیش خطوط تلفنی سازمانی را فقط به صورت دیجیتال ارائه می دهد .
 
با این اوصاف ما به چند قابلیت کلیدی سیستم های VOIP اشاره می کنیم :
 

کاهش هزینه های تلفن :

یکی از  مزیت‌های اساسی استفاده از سیستم‌های  تلفنی مبتنی بر VOIP ویپ  کاهش هزینه های تلفن برای سازمان ها می باشد . با استفاده از آن هزینه مکالمه بین شعب مختلف رایگان خواهد بود (حتی اگر شعب بین اللملی داشته باشید) .
 

مقایس پذیری :

سیستم های مبتنی بر VOIP بسیار مقیاس پذیرند ، حتی اگر پرسنل سازمان شما چند برابر شود نیازی به تغییر زیرساختی در آن نخواهد بود . که این مزیت هم باعث کاهش هزینه در سازمان‌های در حال رشد می شود و هم زمان توسعه را کاهش می دهد .
 

استفاده برای ارتباط بین دفاتر مختلف :

با استفاده از سیستم‌های VOIP ویپ دیگر لازم نیست برای ارتباط با سایر دفاتر خود از خطوط شهری استفاده کنید و یا برای ارتباط با شخص مورد نظر خود چند دقیقه معطل شوید ، شما می توانید همانند اشخاص داخل شعبه خود آنها را مستقیم  شماره‌گیری کنید .
 

دریافت و ارسال فکس :

اگر از دستگاهای پر دردسر فکس خسته شده اید سیستم های VOIP ویپ امکان ارسال و دریافت فکس بدون نیاز به دستگاه فکس را برای شما محیا می کنند ، حتی می توانند فکس های دریافتی را به پست الکترونیک شما نیز ارسال کنند .
 

استفاده از ظرفیت شبکه موجود :

در همه سازمان‌ها شبکه کامپیوتری وجود دارد  .با بهره‌گیری از سیستم‌های مبتنی بر VOIP دیگر نیازی به سیم کشی مجزا برای تلفن‌ها نیست و می‌توان از همان زیرساخت برای تلفن ها هم استفاده کرد .
مزایای ویپ
 
سیستم های voip

عدم نیاز به خرید گوشی‌های تلفنی :

یکی از ویژگی‌های سیستم های VOIP ویپ استفاده از کامپیوتر ها و یا گوشی های تلفن همراه به عنوان تلفن است . این مزیت خود دلیلی بر کاهش هزینه‌های خرید و تجهیز شبکه تلفنی در سازمان و یا کسب و کار شما دارد .
 

امکان برقراری کنفرانس تصویری :

در سیستم های آنالوگ فقط امکان کنفرانس صوتی وجود داشت ولی با استفاده از سیستم های مبتنی بر ویپ شما می توانید کنفرانس تصویری نیز برگزار نمایید .
 

تهیه گزارشات حرفه ای :

شما می‌توانید از سیستم‌های مبتنی بر VOIP ویپ گزارشات حرفه‌ای تهیه کنید ، به عنوان مثال می توانید کارکرد دقیق ( شامل زمان مکالمه شماره‌هایی که به آنها تماس گرفته شده ) پرسنل را مزایای VOIP  به تفکیک  داشته باشید .
 

ضبط مکالمات :

امکان ضبط مکالمات یکی از ویژگی های جذاب سیستم های ویپ است شما می توانید تمام مکالمات را به تفکیک ضبط کنید و به راحتی توسط پنل وب جستجو کنید و به آنها گوش دهید .
 

ارتباط با انواع CRM و اتوماسیون اداری :

ارتباط سیستم تلفنی با CRM و اتوماسیون‌های اداری راه‌کاری ایده آل برای بالا بردن کیفیت سرویس دهی می باشد ، این اتفاق در سیستم های مبتنی بر VOIP به راحتی امکان پذیر است .
 
حتی شما می توانید سیستم های VOIP را به وب سایت و یا فروشگاه اینترنتی خود متصل کنید و در پیگیری تلفنی اپراتور خود را کمتر درگیر کنید .
 

پیاده سازی سیستم‌های سیاست گذاری :

با استفاده از سیستم‌های مبتنی بر ویپ به راحتی می‌توانید دسترسی کاربران به داخلی های خاص و شماره های خاص شهری و کشوری را محدود کنید .
 

امکان اتصال به خطوط دیجیتال بدون سخت افزار اضافی :

شما با استفاده از سیستم های ویپ می توانید از خطوط SIP Trunk و خطوط اینترنتی اپراتور‌های مختلف ، به راحتی استفاده نمایید .
 
توجه !!!
امکانات زیاد دیگر، مثل IVR های چند مرحله ای ، مدیریت زمان ، امکان پارک تماس ، راه اندازی مراکز تماس پیشرفته ، صف تماس ، صندوق صوتی و ….. تنها بخش کوچکی از مزایای بی‌شمار استفاده از سیستم‌های تلفنی مبتنی بر VOIP می‌باشد .


:: بازدید از این مطلب : 361
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

آموزش مدیریت زمان در ایزابل (قسمت دوم)

در قسمت قبل از مجموعه آموزش ایزابل ساخت بازه زمانی را آموزش دادیم ، در حال حاضر شما می توانید بازه زمانی دلخواه خود را بسازید حال نوبت آن می رسد شرط زمانی را آموزش ایزایل  برای رویداد های داخل ایزابل استفاده کنیم.
 
قبل از هر چیز از تنظیم بودن ساعت سرور ایزابل مطمئن شوید .
 
برای اینکار از زیر منوی سیستم گزینه preferences را انتخاب می کنیم و سپس از زیر منوی آن Date/Time را انتخاب می کنیم در پنجره باز شده می توانیم ساعت سیستم را مشاهده و یا آن را اصلاح کنیم
 
آموزش ایزابل

شرط زمانی در ایزابل

شرط زمانی یا (Time Condition) دقیقا یک شرط وابسته به زمان انتخابی شماست بدین شکل که اگر در محدوده زمانی بودیم عملکرد چگونه باشد  و یا اگر نبودم چه کار دیگری انجام شود.

تعریف شرط زمانی (Time Condition)

برای تعریف شرط زمانی (Time Condition) در ایزابل ابتدا از منوی PBX گزینه PBX Configuration را انتخاب می کنیم و سپس گزینه Time Condition را تاریخچه ایزابل انتخاب می کنیم.
 
برای تعریف یک Time Group در ایزابل از منو PBX ، گزینه PBX Configouration را انتخاب می کنیم از تنظیمات PBX گزینه Time Group را انتخاب می کنیم
 
تاریخچه ایزابل
 
از منوی سمت راست گزینه Add Time Condition را برمیگذینیم . با صفحه مانند شکل زیر مواجه می شویم
 
 
تنظیمات شرط زمانی در ایزابل بسیار ساده است . ابتدا در قسمت   Time Condition nameیک نام برای شرط زمانی (Time Condition)  انتخاب می کنیم .
 
در قسمت Time Group یک بازه زمانی که از قبل ساخته ایم را انتخاب می کنیم.
 
در قسمت Destination if time matches مسیر تماس در صورتی که در بازه زمانی باشیم را مشخص می کند.
 
در قسمت Destination if time does not match مسیر تماس در صورتی که در بازه زمانی نباشیم را مشخص می کنیم.

مثالی در مورد شرط زمانی

در قسمت قبل مثالی از ساخت یک بازه زمانی برای ساعت کاری را زدیم
 
حال برای اینکه در ساعت کاری تماس ها را به یک IVR وصل کنیم و در ساعت های غیر کاری صدایی مبنی بر اینکه ساعت کاری تمام شده است پخش کنیم بدین شکل عمل می کنیم
 
ابتدا یک IVR می سازیم در قسمت های قبل آموزش ساخت IVR در ایزابل را داده ایم و بعد از آن یک announcement می سازیم که آموزش ساخت announcement در ایزابل را نیز در قسمت قبل گفته ایم . صدای announcement را پایان ساعت کاری میگذاریم سپس یک Time Condition می سازیم بازه زمانی work time را به آن اضافه میکنیم و مسیر وردی Inboud route را به Time Condition متصل می کنیم در قسمت  Destination if time matches تماس را به IVR و در قسمت  Destination if time does not match  تماس را به announcement متصل می کنیم.
 
به همین سادگی شما می توانید یک شرط زمانی برای تماس های ورودی بسازید
 
به این مطلب امتیاز دهید
آموزش مدیریت زمان در ایزابل ( ق


:: بازدید از این مطلب : 242
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

آموزش مدیریت زمان در ایزابل (قسمت اول)

 

در این قسمت از مجموعه آموزش ایزابل به مدیریت زمان در ایزابل می پردازیم ، با یادگیری این مبحث شما می توانید بحث زمان را در همه فرایند های مرکز تماس خود دخیل کنید.

 

به عنوان مثال می خواهید در خارج از ساعت کاری تماس گیرنده ها با صدایی مبنی بر اتمام ساعت کاری برخورد کنند.

 

برای این منظور دو مفهوم در ایزابل را باید یاد بگیرید

 

 

  • Time Group
  • Time Condition

 

 

Time Group در ایزابل

 

به بازه های زمانی تعریف شده در ایزابل Time Group می گویند

 

 

تعریف Time Group در ایزابل

 

برای تعریف یک Time Group در ایزابل از منو PBX ، گزینه PBX Configouration را انتخاب می کنیم از تنظیمات PBX گزینه Time Group را انتخاب می کنیم

 

آموزش مدیریت زمان

 

 

در صفحه باز شده از منوی سمت راست Add Time Group را می زنیم

 

در صفحه باز شده می توانیم یک محدوره زمانی تعریف کنیم

 

Description : یک توضیح برای محدوده زمانی خود اضافه می کنیم

 

Time to start:    می توانم  ساعت شروع را مشخص کنیم

 

Time to finish:   در این قسمت ساعت و دقیقه پایان را مشخص می کنیم

 

Week Day start: زمان آموزش ایزابل شروع در هفته را مشخص می کنیم

 

Week Day finish: زمان  پایان در هفته را مشخص می کنیم

 

Month Day start: زمان شروع در ماه را مشخص می کنیم

 

Month Day finish: زمان پایان در ماه را مشخص می کنیم

 

Month start: زمان شروع  ماه را مشخص می کنیم

 

Month finish:    زمان پایان ماه را مشخص می کنیم

آموزش ایزابل

 

توجه

توجه داشته باشید که در هر گزینه ای اگر زمانی را انتخاب نکنیم و همان خط تیره با قی بماند به معنای بی اهمیت بودن آن گزینه می باشد و در تمام آن محدوده بازه زمانی ما معتبر خواهد بود.

در صورتی که می تاریخچه ایزابل خواهید چند محدوده داشته باشید باید ابتدا محدوده اول را ذخیره کنید و سپس از منوی سمت راست دوباره آن را انتخاب کرده و در ویرایش آن می توانید محدوده های بیشتری به آن اضافه کنید

 

 

یک مثال کاربردی از محدوده زمانی در ایزابل

 

فرض کنید می خواهیم ساعت کاری یک شرکت را در محدوده زمانی تنظیم کنیم

 

ساعت کاری شرکت بدین شکل است

 

از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۵ عصر  و در روز های پنجشنبه از ساعت ۹ صبح  تا ۱ عصر و جمعه ها تعطیل می باشد

 

مقدار Description را Work time قرار می دهیم

 

بقیه مقادیر به شکل زیر خواهد بود

 

Time to start:    ۹:۰۰

 

Time to finish:   ۱۷:۰۰

 

Week Day start: saturday

 

Week Day finish: wednisday

 

Month Day start: – –

 

Month Day finish: – –

 

Month start : – –

 

Month finish: – –

 

Time Group را ذخیره کرده و دوباره از منوی سمت راست انتخابش می کنیم . با اسکرول مشاهده می کنیم یک محدوده دیگر اضافه شده است آن را نیز به شکل زیر با مقادیر زیر پر میکنیم

 

Time to start:    ۹:۰۰

 

Time to finish:   ۱۳:۰۰

 

Week Day start: thursday

 

Week Day finish: thursday

 

Month Day start: – –

 

Month Day finish: – –

 

Month start : – –

 

Month finish: – –

 

تنظیمات را ذخیره می کنیم ، بازه زمانی آماده است.

 

توجه

توجه داشته باشید که به دلیل عدم تطبیق دقیق ماه های میلادی روی ماه های جلالی استفاده از گزینه های مربوط به ماه بسیار حساس و دقیق باید باشد ، چون احتمال بروز خطا بسیار بالاست



:: بازدید از این مطلب : 241
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

آموزش ساخت Announcement در ایزابل

 

در این قسمت از مجموعه آموزش ایزابل به آموزش اطلاعیه ها یا همان announcement می پردازیم . اطلاعیه ها آسان ترین روش تعامل با کاربر می باشد. شما با استفاده از announcement ها می توانید یک پیام صوتی برای کاربر پخش کنید و سپس آن را به مسیر دیگر هدایت کنید.

 

به طور مثال می توانید در روز تعطیل می توانید برای Anniuncement در ایزابل کاربر یک پیام صوتی مبنی بر اینکه در این روز امکان پاسخگویی تماس وجود ندارد پخش کنید و سپس مکالمه را قطع کنید ، و یا قبل از متصل کردن کاربر به صندوق صوتی پیامی مبنی بر اینکه چطور پیام خود را ضبط کند به کاربر بگویید سپس تماس را به صندوق صوتی متصل کنید.

 

 

ساخت announcement یا اطلاعیه در ایزابل

 

برای ساخت یک announcement یا اطلاعیه در ایزابل ابتدا از منوی سمت راست گزینه PBX را انتخاب و سپس از زیر منوی آن PBX Configuration را انتخاب می کنید ، در منوی باز شده جدید گزینه announcement را انتخاب می کنید.

 

سپس از منوی سمت راست گزینه add announcement را انتخاب کنید .

 

announcement در ایزابل

 

تنظیمات announcement در ایزابل

 

مانند قسمت های پیشین تاریخچه ایزابل مجموعه آموزش های ایزابل قسمت های مهم را توضیح خواهیم داد

 

آموزش ایزابل

Description : یک توضیح برای announcement خود می نویسید این توضیح ارتباطی با نحوه کارکرد ندارد و فقط جهت یاد آوری announcement به کار می رود.

 

Recording : در این قسمت آموزش ایزابل می توانید صدای ضبط شده توسط System recording  را انتخاب کنید . در مطالب قبلی از مجموعه آموزش ایزابل نحوه ضبط و یا بارگذاری صدا در system recording آموزش داده شده است.

 

Repeat : در این قسمت تعداد تکرار پیام را مشخص می کنید در صورتی که روی Disable قرار داده شده باشد یعنی پیام یک بار پخش خواهد شد

 

Allow Skip: در صورتی که این گزینه را فعال کنید تماس گیرنده با فشردن هر کلید پیام را رد خواهد کرد.

 

Return to IVR : در صورت فعال کردن این گزینه ، اگر کاربر توسط یک IVR به این پیام وارد شده باشد بعد از تمام شدن پیام دوباره به IVR باز خواهد گشت ، دقت کنید که اولویت این گزینه از مقصدی که شما انتخاب می کنید بالا تر است.

 

Destination after playback: در این قسمت شما می توانید مسیری برای هدایت کاربر بعد از پخش پیام مشخص کنید .این مسیر می تواند به هر کجا از سیستم تلفنی متصل شود و یا حتی تماس را قطع کند

 

در آخر هم  روی submit و سپس Applay config کلیک کنید.

 

در سمت چپ هم می توانید لیستی از  announcement هایی که تا به حال ایجاد کرده اید را ببینید.

 

در ضمن در ایزابل محدودیتی برای تعریف announcement  وجود ندارد.



:: بازدید از این مطلب : 253
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

آموزش ساخت IVR در ایزابل

 

در این قسمت از مجموعه آموزش ایزابل به یکی از قابلیت های کلیدی سیستم تلفنی ایزابل خواهیم پرداخت این قابلیت جزو جدا نشدنی هر مرکز تماسی است ،حتما تا به حال با شرکتی تماس گرفته اید و در ابتدا سیستم به شما تاریخچه ایزابل خوش آمد گویی می گوید و سپس از شما می خواهد برای ارتباط با بخش های مختلف کلید های متفاوتی را فشار دهید ، به عنوان مثال از شما می خواهد برای ارتباط با بخش فروش کلید ۱ و بخش پشتیبانی کلید ۲ و ….. به این قابلیت در سیستم های تلفنی IVR می گویند.

 

IVR مخفف Interactive voice response است که به معنای پاسخ صوتی تعاملی می باشد. IVR در سیستم های تلفنی وظیفه توزیع مکالمات را به عهده دارد و در واقع بار اپراتور برای پاسخ به مشتری ها به مقدار زیادی کاهش می دهد و تماسها به صورت خودکار و هدفمند توزیع می شوند.

 

تعداد IVR در ایزابل

 

همانطور که قبلا هم گفتیم ایزابل یک سیستم تلفنی آموزش ایزابل متن باز است و بر خلاف سیستم های تلفنی سنتی و سخت افزار های آماده هیچ محدودیتی در تعداد IVR ها ندارد و شما می تواند تعداد زیادی IVR به صورت چند مرحله ای تعریف کنید.

 

تعریف یک IVR جدید در ایزابل

 

برای تعریف یک IVR جدید در ایزابل از پنل سمت راست PBX و سپس PBX Configuration را انتخاب می کنید و از منوی جدید گزینه IVR را انتخاب می کنید.

 

از منوی سمت راست گزینه Add IVR را انتخاب می کنید

 

آموزش ساخت IVR در ایزابل

 

 

تنظیمات یک IVR در ایزابل

 

مانند قسمت های پیشین مجموعه آموزش های ایزابل قسمت های مهم را توضیح خواهیم داد

 

 

تاریخچه ایزابل

 

Name : یک نام دلخواه برای IVR  تایپ می کنیم ، وارد کردن این نام الزامی است

 

IVR Description : توضیحی برای IVR می نویسیم پر کردن این قسمت الزامی نیست

 

Announcement : یک صدا برای IVR از لیست انتخاب می کنیم ، این همان صدایی است که هنگام ورود به IVR پخش می شود ، در قسمت قبل از مجموعه آموزش ایزابل روش ضبط و یا اضافه کردن صدا را به ایزابل آموزش دادیم.

 

Direct Dial : در صورتی که این قسمت را روی Extention تنظیم کنید در هنگام پخش IVR کاربر می تواند هر داخلی ای را شماره گیری کنید در غیر این صورت امکان شماره گیری داخلی خاص از کاربر سلب می شود.

 

Timeout : زمانی است که به کاربر فرصت داده می شود تا یک گزینه را انتخاب کند این زمان به ثانیه می باشد

 

Invalid Retries : تعداد دفعاتی است که در صورتی که کاربر گزینه اشتباهی را انتخاب کند  می توانیم کاری انجام دهیم

 

Invalid Retry Recording : می توانیم صدایی تنظیمات IVR در ایزابل را از لیست در این قسمت انتخاب کنیم که در صورتی که کار بر گزینه اشتباهی انتخاب کرد برای کاربر پخش شود. در صورتی که این قسمت روی Default قرار داشته باشد خود ایزابل صدای مناسبی که از قبل دارد را پخش خواهد کرد ( این صدا اینگلیسی می باشد)

 

Append Announcement on Invalid : در صورتی که این گزینه را تیک بزنید بعد از پخش صدای Invalid Retry Recording صدای اصلی IVR دوباره پخش خواهد شد.

 

Return on Invalid : اگر این گزینه تیک بزنید در صورتی که این IVR از طریق یک IVR دیگه صدا شده باشد سیستم به IVR پدر باز می گردد.

 

Invalid Recording : در این قسمت هم شما می تواند صدای ضبط شده ای را انتخاب کنید ، این صدا زمانی پخش خواهد شد که کاربر گزینه اشتباهی را انتخاب کرده و تعداد Invalid Retries به پایان رسیده باشد.

 

Invalid Destination : مقصدی است که در صورت کاربر به تعداد Invalid Retries گزینه اشتباه وارد کرد تماس به این مقصد منتقل خواهد شد.

 

تمام این گزینه هایی که در بالا توضیح دادیم برای حالت Time Out نیز وجود دارد که کاملا مشابه هستند.

 

Return to IVR after VM : در صورتی که این گزینه تیک شده باشد و voice mail در سیستم فعال باشد بعد از در یافت پیام از Voice mail سیستم کاربر را به این IVR منتقل می کنید.

 

در قسمت  IVR Entries  شما می توانید کلید های IVR را مشخص و یک مقصد برای هر کدام انتخاب کنید . تعداد Ext ها نا محدود است و شما می توانید از اعداد یک یا چند رقمی در این قسمت استفاده کنید.

 

در آخر هم می توانید IVR را Sumbit کنید.

 

برای تست هم می توانید مقصد مسیر وردی را IVR انتخاب کنید تا تمامی تماس های ورودی به IVR متصل شود.



:: بازدید از این مطلب : 486
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

آموزش ضبط صدا در ایزابل

 

در این قسمت از مجموعه آموزش ایزابل به ضبط صدا در ایزابل می پردازیم ، از این صدای ضبط شده در IVR و Announcement ها استفاده خواهد شد.

 

به چه علت در ایزابل از صدا های ضبط شده استفاده می کنیم

 

در سیستم های تلفنی تنها ضبط صدا در ایرابل راه تعامل مخاطب از طریق صدا است برای اینکه خطایی را نشان دهیم و یا کاری را به مخاطب محول کنیم از صدا ها استفاده می کنیم ، به صورت پیش فرض صدا های زیادی در ایزابل وجود دارد که شامل خطا ها و پیام های ثابت و اعداد می باشد ، البته این صدا ها به صورت اینگلسی ضبط شده اند .

 

این فایل های صوتی در مسیر/var/lib/asterisk/sound/enمی باشند البته ایزابل از زبانهای دیگری هم پشتیبانی می کند

 

در جلسه های بعدی مجموعه آموزش ایزابل نحوه  فارسی سازی تمام پیام ها را توضیح خواهیم داد

 

در حال حاضر می خواهیم صداهای اختصاصی خودمان را روی ایزابل قرار دهیم

 

فرمت ها قابل پشتیبانی توسط ایزابل

 

ایزابل از فرمت های زیادی از صدا پشتیبانی می کند ولی فرمتی که استاندارد ترین حالت می باشد و توسط اکثر سیستم ها قابل پخش است فرمت Wav می باشد البته با کدینگ PCM  شانزده بیتی و نرخ ۸۰۰۰Hz .

 

توجه داشته باشید هر چند تاریخچه ایزابل ایزابل از کدینگ های ۳۲ بیتی و نرخ ۱۹۲khz پشتیبانی می کند و در سیستم های تلفنی این مقدار کیفیت صدا قابل انتقال نیست و فقط باره پردازنده را بیشتر می کند.

 

چگونه یک صدای جدید به ایزابل اضافه کنیم

 

به دو روش می توان به ایزابل صدا اضافه کرد

 

۱- آپلود فایل ضبط شده

 

در این روش کافی است از تنظیمات PBX به زیرمنوی System Recordig وارد شویم

 

فایل مورد نظر خود را ابتدا به فرمت قابل پذیرش ایزابل تبدیل می کنیم سپس از طریق پنل وب فایل خود را آپلود می کنیم در هنگام آپلود به هیچ وجه صفحه را بارگذاری مجدد نکنید.

 

بعد از اتمام بار گذاری نام فایل در قسمت Name this Recording به نمایش در می آید می توانید آن را ویرایش کنید و یا همانطور رها کنید و روی دکمه Save کلیک کنید.

 

آموزش ضبط صدا در ایزابل

 

 

۲- ضبط صدا از طریق گوشی تلفن

 

در صورتی که خودتان قصد ضبط کردن صدا داشته باشید لازم نیست آن را توسط دستگاه دیگر ضبط کنید سپس آن را به فرمت مورد قبول ایزابل تبدیل کنید و در آخر بار گذاری کنید. ایزابل همه این کار ها را برای شما انجام خواهد داد.

 

کافی است در صفحه System recording در جعبه متنی که در شکل زیر نمایش داده شده است شماره داخلی ای را که می خواهید صدا توسط آن ضبط شود را وارد کنید

 

و روی دکمه Go کلیک کنید. آموزش ایزابل خواهید دید که هیچ اتفاقی نمی افتد ولی کافی است تلفنی که داخلی آن را وارد کرده اید برداشته و کد *۷۷ را شماره گیری کنید و بعد از شنیدن صدای بوق اقدام به ضبط کنید و در پایان ضبط کلید #  را فشار دهید . مراحل کار توسط راهنمای صوتی به گوینده اعلام خواهد شد.

 

بعد از آن  کافی است یک نام برای صدای ضبط شده  در فیلد Name this Recording  انتخاب کنید و روی دکمه save کلیک کنید

 

فایل های ضبط شده و یا بارگذاری شده در ایزابل در منوی سمت راست قابل مشاهده هستند

 

آموزش دوره ایزابل

 

 

مسیر فایل های صوتی ضبط شده در ایزابل

 

در صورتی که لازم باشد فایل های صوتی را از روی ایزابل بردارید . باید مسیر ذخیره شدن فایل ها در سیستم عامل را بدانید

 

فایل های ضبط شده و یا بارگذاری شده در system recording همگی در مسیر /var/lib/asterisk/sound/customذخیره می شوند



:: بازدید از این مطلب : 168
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

آموزش ارتباط ترانک بین دو سرور ایزابل

 

در این قسمت از مجموعه آموزش ایزابل به آموزش اتصال دو سرور ایزابل (ترانک بین دو سرور ایزابل) می پردازیم ، شایان ذکر است که این آموزش برای ترانک بین ایزابل و الستیکس و FreePBX نیز کاربرد دارد . کاملا مشابه می باشد.

 

چرا باید دو سرور ایزابل را به هم متصل کنیم

 

سازمان ها و شرکت هایی که دارای شعب متفاوتی هستند معمولا ارتباط شبکه بین این شعب برقرار است . اگر شما در هر شعبه یک سرور تلفنی داشته باشید به راحتی ترانک ایزابل با ایزابل می توانید آنها را به هم متصل و ارتباط داخلی بین شعب داشته باشید و به راحتی می توانید داخلی همکار خود در شعبه شهرستان را شماره گیری و بدون استفاده از شبکه تلفنی مخابرات به صورت رایگان با ایشان صحبت کنید.

 

این ارتباط بین شعب هم باعث سادگی دسترسی کارمندان به یکدیگر می شود و هم در هزینه ها صرفه جویی می کند.

 

در مواردی هم که مرکز تماس شما بسیار بزرگ است و یک سرور تلفنی پاسخگوی حجم زیاد مکالمات نمی شود ، می توانید از دو یا چند سرور استفاده کنید و بین آنها به وسیله ترانک ارتباط بر قرار کنید.

 

اشتباه نکنیم

 

شاید راحت ترین راه حل برای ارتباط داخلی بین شعب رجیستر کردن تلفن های یک شعبه روی سرور شعبه دیگر است. هر چند این کار در منابع سخت افزاری صرفه جویی آموزش ایزابل می کند ولی پهنای باند زیادی مصرف میک ند و ارتباط تلفنی نا پایداری پدید می آید.

 

ارتباط ترانک بین دو ایزابل

 

برای ارتباط ترانک بین دو ایزابل ابتدا باید ار تباط شبکه ای بین دو سرور بر قرار باشد ، برای اطمینان از ارتباط بین دو سرور می توانید از یک سرور ، سرور دیگر را Ping کنید.

 

برای یاد گیری بهتر با یک مثال پیش می رویم به تصویر زیر دقت کنید این تصوریر ، سناریوی اجرایی را به خوبی نشان می دهد

آموزش ارتباط ترانک بین دو سرور ایزابل

 

 

در واقع انتظار داریم. بعد از پیاده سازی و ایجاد ترانک بین دو سرور A و B بتوانیم از داخلی های هر سرور داخلی سرور دیگر را شماره گیری کنیم

 

در ابتدا به سراغ سرور A می رویم یک ترانک از نوع IAX2 ایجاد می کنیم و یک نام به آن اختصاص می دهیم و تنظیمات Outgoing را به شکل زیر انجام می دهیم

 

Trunk Name:  یک نام دلخواه

 

Peer Details:

 

host=192.168.2.20

type=friend

qualify=yes

context=from-internal

 

همانطور که می بینید در قسمت Host شما باید IP سرور دیگر را وارد کنید

 

ترانک ما ساخته شده است.

آموزش ایزابل

 

 

حال باید یک Outbound route هم بنویسیم .

 

یک Outbound route مانند شکل زیر می سازیم.

 

در این مسیر خروجی تاریخچه ایزابل گفته ایم که شماره های سه رقمی که با عدد ۳ شروع می شوند را از طریق ترانکی که در بالا ساخته ایم ارسال کند

 

 

دقیقا مشابه ا تنظیمات سرور A   را با تغییرات کوچکی ،  روی سرور B نیز انجام دهیم

 

Trunk Name:  یک نام دلخواه

 

Peer Details:

 

host=192.168.1.20

type=friend

qualify=yes

context=from-internal

 

 

و یک مسیر خروجی نیز مانند شکل زیر  باید تعریف کنیم که شماره های ۳ رقمی که با ۲ شروع می شوند را به سمت ترانک ساخته شده هدایت کند

 

اگر تنظیمات را به درستی انجام داده باشید در حال حاضر به راحتی می توانید مثلا از داخلی ۲۰۲ با داخلی ۳۰۳ مکالمه داشته باشید



:: بازدید از این مطلب : 194
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

چگونه اسکریپت های AGI را در استریسک دیباگ کنیم ؟

 

در این ویدئو قصد داریم که دیباگ AGI در استریسک نحوه دیباگ کردن اسکریپت‌های AGI در استریسک را بررسی نموده و با ابزار ارائه شده توسط استریسک برای این ‌کار آشنا شویم .

 

 

 

چگونه اسکریپت های AGI را در استریسک دیباگ کنی



:: بازدید از این مطلب : 572
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

آموزش اتصال به SIP Trunk مخابرات به وسیله ایزابل

 

در این قسمت از مجموعه آموزش ایزابل به آموزش برقراری ارتباط ایزابل با خارج بوسیله SIP TRUNK مخابرات می پردازیم ، پیش نیاز این مبحث آشنایی با Trunk ، Inbound Route ، Outbound route می باشد.

 

سرویس Sip Trunk چیست؟

 

حتما تا به حال به این فکر کرده اید که شرکت ها و سازمان های بزرگ چطور با استفاده از یک شماره تماس به مشتریان خود سرویس می دهند ، و یا چطور می توانند ۱۰۰ خط تلفن شهری را مدیریت کرد و از آنها بهینه استفاده کرد .

 

جواب این سوال بسیار ساده است سرویس های تلفنی بر بستر Data این مشکلات را حل می کند.

 

تا چند سال پیش سرویسی توسط مخابرات ارائه می شد که به آن E1 ویا PRI گفته می شد در واقع این خطوط با استفاده از یک زوج سیم مسی قادر به انتقال ۳۰ خط تلفن بودند این تنظیمات SIP Trunk مخابرات سرویس بسیار باکیفیت بود و شماره های ۵ رقمی برای خطوط یک طرفه ( فقط قابلیت تماس از بیرون) و شماره های هشت رقمی برای (۵ رقم بعلاوه ۳ صفر) برای خطوط دوطرفه روی آنها ارائه می شد.

 

یکی از مشکلات این سرویس هزینه بالای تجهیزات سمت کاربر بود به شکلی که برای اتصال خطوط PRI به مرکز تماس VOIP شما نیاز به یک مودم و یک گیتوی PRI داشتید .

 

با عمومی تر شدن سیستم های تلفنی مبتنی بر VOIP این سرویس حداقل دیگر در تهران ارائه نمی شود و جای خود را به سرویس SIP Trunk داده است ، سرویس SIP Trunk بسار مقرون به سرفته می باشد.

 

در واقع مخابرات با راه اندازی یک شبکه data این امکان را به شما می دهد که  از سرور تلفنی خود یک ترانک به مخابرات بزنید . و تماسهای خود را از طریق آن دریافت و ارسال کنید.

 

برای راه اندازی SIP Trunk به چه ملزوماتی نیاز داریم

 

بعد از انجام کار های اداری مخابرات به شما ۳ عدد IP اختصاص می دهد ، برای راه اندازی این خطوط شما نیاز به این سه عدد IP بعلاوه یک مودم G.biz دارید. همچنین نیاز به یک کارت شبکه دیگر روی سرور خود دارید.

 

هر چند می توان بدون کارت شبکه اضافی اتصال SIP Trunk را برقرار کرد ولی به دلیل عبور ترافیک  Brodcast های داخلی از شبکه تلفنی مخابرات ممکن است باعث کاهش کیفیت تماس ها شود. با توجه به ناچیز بودن قیمت کارت شبکه استفاده از آن توصیه می شود.

 

تنظیمات شبکه در اتصال SIP Trunk

 

همانطور که گفتیم برای اتصال SIP Trunk ابتدا باید یک کارت شبکه به سیستم اضافه کنیم. و آن را به مودم G.biz متصل کنیم

 

در این مرحله شما سه IP از مخابرات دریافت کرده اید که یکی را باید روی سیستم خود تنظیم کنید یکی را هم به عنوان Gatway استفاده کنید و دیگری هم مربوط به سرویس دهنده مخابرات می باشد

 

به عنوان مثال این سه IP به ما داده شده است

 

۱-  ۱۰٫۱۹۲٫۳۸٫۱۳۷/۳۰

 

۲-   ۱۰٫۱۹۲٫۳۸٫۱۳۸/۳۰

 

۳-  ۱۰٫۱۰۶٫۳۰٫۲۳

 

واضح است که دو IP اول مربوط به سیستم شما و Gateway می باشد و IP سوم مربوط به سرویس دهنده مخابرات ، معمولا IP کوچکتر را Gateway در نظر می گیرند.

 

طبق آموزش های قبلی IP را روی کارت شبکه تنظیم کنید در صورتی  که کارت شبکه دیگرتان Gateway ندارد می توانید Gateway را هم ست کنید ولی معمولا کارت شبکه تنظیمات سیپ ترانک مخابرات اول دارای Gateway می باشد و امکان اضافه کردن Gateway به کارت شبکه دوم وجود ندارد.

 

برای همین منظور کافی است یک Route به سیستم اضافه کنید

 

برای اینکار فایل etc/sysconfig/network-scripts/NIC  را توسط یک ویرایشگر متن ویرایش کنید (در صورتی که آشنایی به سیستم عامل لینوکس ندارید بهتر است از برنامه winscp استفاده کنید) در این مسیر منظور از NIC  نام کارت شبکه دوم شماست

 

این خط را به فایل مذکور اضافه کنید

۱۰٫۱۰۶٫۲۰٫۲۳ via 10.192.38.137 dev NIC

 

در این خط هم به جای NIC باید نام کارت شبکه خود را قرار دهید

 

بعد از انجام این کار کافی است سرویس شبکه را مجددا راه اندازی کنید . برای اینکار می توانید از دستور زیر استفاده کنید

service network restart

 

با انجام این کار ها شما باید بتوانید از سرور ایزابل خود IP سرور مخابرات را ping  کنید.

 

تنظیمات ترانک برای اتصال به SIP TRunk مخابرات

 

یک ترانک از نوع SIP می سازیم. در قسمت Trunk name یک نام دلخواه وارد می کنیم

 

به بخش Outgoing Setting می رویم

 

در این بخش هم تاریخچه ایزابل یک Trunk name وجود دارد . یک نام دلخواه برای ترانک انتخاب می کنیم توجه داشته باشید نام اصلی ترانک نامی است که در Outgoing Setting وارد می کنید.

 

قسمت peer details  را با استفاده از کد زیر پر می کنید.

 

host=10.106.30.23

type=friend

qualify=yes

insecure=very

 

با تنظیمات دیگر کاری نداریم و روی Submit Change  کلیک می کنیم و سپس Applay می کنیم

آموزش اتصال به SIP Trunk مخابرات

 

 

در صورتی که همه ی موارد بالا را به درستd انجام داده باشید SIP ترانک شما باید رجیستر شده باشد برای اطمینان از این منظور به منوی PBX و سپس Tools وآموزش ایزابل سپس Asterisk CLI می رویم و دستور زیر را اجرا می کنیم

 

sip show peers

 

در لیست نمایش داده شده به دنبال نام ترانک خود می گردیم در قسمت وضعیت باید عبارت OK  درج شده باشد

آموزش ایزابل

در صورتی که Sip Trunk شما رجیستر نشده بود موارد بالا را یک باره دیگر چک کنید در صورت اطمینان از صحت تنظیمات به پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید

 

حال برای آنکه تماس ورودی و خروجی هم داشته باشیم . باید یک Outbound Route و یک Inbound Route هم تعریف کنید



:: بازدید از این مطلب : 275
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

آموزش مسیر خروجی (Outbound Route) در ایزابل

 

در قسمت قبل از مجموعه آموزش ایزابل به برسی Trunk پرداختیم از آنجا یی که مثال های عملی در باره ترانک نیاز به دانستن مفهوم OutBound Route دارد در این قسمت از آموزش ایزابل به Outbound route می پردازیم.

 

Outboundrote چیست؟

 

همانطور که از نامش مشخص است مسیر خروجی برای تماس ها را Outbound route می گویند این مسیر می تواند تماس ها را به خارج از سرور ایزابل هدایت کند.

 

الویت تماس در ایزابل

 

قبل از اینکه به سراغ مسیر خروجی برویم ابتدا باید الویت بندی ها را در ایزابل بدانیم .

 

وقتی یک شماره روی تلفن گرفته می شود ابتدا ایزابل به سراغ کد های عملیاتی خود می رود (این کد ها برای امور خاص ایزابل استفاده می شوند مثل کد شنیدن صندوق صوتی ) تنظیمات مسیر خروجی در ایزابل در صورتی که کد های عملیاتی نباشد به سراغ داخلی ها می رود اگر شماره گرفته شده جزو داخلی ها هم نباشد آن را به مسیر خروجی منتقل می کند.

 

در واقع مسیر خروجی چیزی شبیه gateway در شبکه های کامپیوتری می باشد.

 

مسیر خروجی

 

برای تعریف یک مسیر خروجی بعد از وارد شدن به BPX Configuration از منوی سمت چپ Outbound Route را انتخاب می کنیم . سپس از منوی سمت راست گزینه add route را انتخاب می کنیم

 

آموزش مسیر خروجی

 

 

تنظیمات تماس خروجی

 

مانند آموزش های قبل فقط قسمت های کاربردی تر را توضیح می دهیم

 

Route Name: نام مسیر خروجی را درج می کنیم .

 

Dial Patterns that will use this Route : این قسمت مهمترین بخش در تماس خروجی است که به تفصیل به آن می پردازیم.

 

در این قسمت یک الگو برای آموزش ایزابل  شماره ای که می خواهد خارج شود باید در نظر بگیرید در صورتی که شماره گرفته شده با این الگو تطبیق پیدا کند توسط مسیر خروجی هدایت می شود .

 

Prepend: این قسمت در تطبیق شماره نقشی ندارد ولی اگر شماره توسط بقیه قسمت ها تطبیق پیدا کند عدد داخل Prepend به اول شماره گرفته شده اضافه شده و سپس توسط مسیر خروجی هدایت می شود .

 

Prefix: این قسمت در تطبیق شماره نقش دارد و در صورتی که شماره با الگو منطبق شود این قسمت از شماره حذف شده و سپس شماره توسط مسیر خروجی هدایت می شود .

 

Match pattern: این قسمت برای تطبیق شماره استفاده می شود . در این قسمت می توان از علائم اختصاری استفاده کرد

 

علایم اختصاری Match Pattern

 

X: به معنای هر عددی از ۰ تا ۹ می باشد

 

Z: به معنای هر عددی از ۱ تا ۹ می باشد

 

N: به معنای هر عددی از ۲ تا ۹ می باشد

 

[]: هر عددی که داخل براکت باشد ، اگر بخواهیم از رنج اعداد استفاده کنیم بین آنها علامت “-” می گذاریم. به عنوان مثال عبارت [۱۲۳۷-۹] به معنای اعداد ۱ و ۲ و ۳ و ۷ و ۸ و ۹ می باشد.

 

. : به معنای هر عددی به هر تعدادی.

 

تا اینجا واضح است که اگرتنظیمات Outbound Route در ایزابل هیچ محدودیت و یا شماره خاصی نداریم کافی است داخل match pattern فقط یک “.” بگذاریم در این حالت ایزابل هر شماره ای را که داخل خودش پیدا نکند توسط مسیر خروجی به بیرون منتقل می شود.

 

توجه داشته باشید که یک مسیر خروجی پیشفرض در ایزابل به نام Outsid_9 وجود دارد که هر شماره ای با پشوند ۹ را به مسیر خروجی هدایت میکنه.

 

CallerId: این قسمت هم مربوط به تطبیق شماره نمی شود و فقط به سیستم اعلام می کند که این الگو فقط زمانی که این داخلی شماره گیری کرده است اعتبار دارد. در صورتی که این مقدار خالی باشد این الگو برای همه داخلی ها معتبر است.

 

شایان ذکر است که می توانید بینهایت الگو برای هر مسیر خروجی تعریف کنید.

آموزش دوره ایزابل

 

مثال کاربردی:

 

فرض کنید یک تلفن نرم افزاری روی تلفن همراه خود نصب کرده اید و این تلفن نرم افزاری را به سرور ایزابل با داخلی ۴۰۷به عنوان یک داخلی متصل کرده اید و می خواهید شماره از مخاطبانتان را که به صورت ۹۸۹۱۲۱۲۳۴۵۶۷+ در تلفن همراهتان ذخیره شده است را شماره گیری کنید.

 

واضح است که اگر این شماره را شماره گیری کنید تلفن ثابت این شماره را اشتباه می داند

 

برای رفع این مشکل

 

Dial Patterns را باید به شکل زیر تعریف کنیم

 

میدانیم که باید مقدار ۹۸+ از اول شماره حذف و بعد از آن یک ۰  اضافه شود و سپس شماره ارسال شود

 

برای این منظور مقادیر بدین شکل خواهند بود

 

Prepend=0

 

Prefix=+98

 

Match pattern=XZ.

 

Callerid=407

 

Trunk Sequence for Matched Routes: واضح است که مسیر خروجی فقط تماس را هدایت میکند ولی انتقال تماس توسط Trunk انجام می شود . در این قسمت شما می توانید ترانک مورد نظر جهد انتقال تماس را مشخص کنید

 

شایان ذکراست که شما می توانید چندین تاریخچه ایزابل ترانک را به ترتیب معرفی کنید و مسیر خروجی به ترتیب تماس ها را به ترانک ها منتقل می کند و اگر ترانک بالاتر در دسترس نباشد و یا مشغول باشد تماس را به ترانک بعدی منتقل می کند.

 

توجه

مسیر خروجی دارای اولویت می باشد و تماس ارسالی در صورتی که با اولین مسیر خروجی تطبیق پیدا کند خارج می شود . شما می توانید در ایزابل مسیر های خروجی را به وسیله DRAG & DROP جا به جا کنید.



:: بازدید از این مطلب : 195
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

آموزش ترانک (Trunk) در ایزابل

 

در این قسمت از مجموعه آموزش ایزابل به آموزش ارتباط ایزابل با خارج به وسیله ترانک می پردازیم ، در این قسمت با انواع ترانک در ایزابل نیز آشنا خواهیم شد.

 

ترانک در ایزابل

 

مفهموم ترانک در شبکه به تنظیمات ترانک در ایزابل معنای مسیری برای عبور تمامی Vlan   ها می باشد ولی این تعریف در مراکز تلفنی و مخابراتی کاملا متفاوت است و به معنی مسیر های اتصال در شبکه های یک به چند می باشند.

 

معمولا در این شبکه ها به تعداد کاربران ، مسیر فعال ایجاد نمی شود و تعداد معقولی مسیر فعال در نظر گرفته می شود.

 

اگر بخواهیم غیر تخصصی تر این مسئله را بررسی کنیم ترانک مسیر های ارتباطی ما Gateway  ها ، مراکز مخابراتی ، و سرور های VOIP دیگر مستقل از نوع آنها می باشد.

 

دسترسی به تنظیمات ترانک در ایزابل

 

برای دسترسی به تنظیمات تاریخچه ایزابل ترانک در ایزابل از منوی سمت راست گزینه PBX و سپس PBX Configuration را انتخاب می کنیم.

 

سپس گزینه Trunk را از منوی سمت چپ انتخاب می کنیم

 

تنظیمات Trunk در ایزابل

 

با کلیک روی گزینه Add Trunk در منوی سمت راست می توانیم یک ترانک جدید بسازیم.

 

در این قسمت نوع ترانک خود را انتخاب می کنیم.

 

آموزش ایزابل

 

انواع ترانک در ایزابل

 

Sip Trunk : متداول ترین و پرکاربرد ترین  آموزش ایزابل ترانک در سیستم های تلفنی می باشد و بیشتر تجهیزات و سرویس ها از این پروتکل پشتیبانی می کنند

 

DAHDi Trunk : این نوع ترانک زمانی کاربرد دارد که شما یک کارت تلفنی با ماژول FXO روی ایزابل داشته باشید

 

IAX2 Trunk : این نوع ترانک از پروتکل اختصاصی استریسک یعنی IAX ورژن ۲ استفاده می کند استفاده از این نوع ترانک در اتصال دو سرور مبتنی بر استریسک بسیار متداول می باشد

 

ENUM Trunk : این ترانک  در ایران کاربرد ندارد ولی  دانستن نحوه عملکرد آن خالی از لطف نیست ENUM  مخفف E.164 Number Mapping می باشد ، عملکرد شبیه به DNS  تنظیمات Trunk در ایزابل در شبکه های کامپیوتری دارد با این تفاوت که ما مقدار شماره تلفن را به سرور می دهیم و سرور به ما مسیر اتصال SIP را باز می گرداند به عنوان مثال ما شماره تماس ۱۲۳۴۵۶۷۸ را ارسال و سرور ENUM به ما مقدار   SIP:1234@pbx.com:5060 را برمی گرداند یعنی ما از طریق این آدرس می توانیم ارتباط SIP با شماره تلفن درخواستی برقرار کنیم  با این روش می توانیم در هزینه های سازمان صرفه جویی کنیم.

 

DUNDi Trunk : این نوع تراک عملکردی مشابه Enum دارد، با این تفاوت که عمل جستجوی مسیر فقط در دستگاهایی که در یک گروه خاص قرار داده شده اند انجام داده می شود

 

Custom Trunk :  در این حالت ایزابل کنترل را به شما واگذار می کند تا بتوانید ترانک دلخواه خود را بسازید و بتوانید با سیستم های دیگر ارتباط بر قرار کنید.

 

مانند قسمت های پیشین دوره آموزش ایزابل  فقط ترانک های پر کاربرد یعنی SIP ، Dahdi و IAX2 را در قسمت های آینده  با ذکر مثالی کاربردی توضیح خواهیم داد.



:: بازدید از این مطلب : 740
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

مسیر ورودی در ایزابل (Inbound Route)

 

در این قسمت از مجموعه آموزش ایزابل به تنظیمات مسیر دهی تماس در ایزابل می پردازیم و یاد می گیریم چگونه مسیر های متفاوتی برای تماس های ورودی داشته باشیم.

 

تعریف مسیر ورودی

 

هر تماسی که وارد سیستم تلفنی ایزابل می شود (تماس می تواند از یک خط شهری ویا یک سیستم تلفنی دیگر وارد شود در واقع هر تماسی که از طریق ترانک وارد تنظیمات مسیر ورودی در ایزابل سیستم تلفنی شود ) باید از طریق یک مسیر ورودی هدایت شود. مسیر های ورودی  می تواند یک مسیر کلی و یا چندین مسیر تفکیک شده باشند.

 

توجه کنید به صورت پیش فرض هیچ مسیر ورودیی در سیستم تلفنی ایزابل وجود ندارد و تمامی تماس ها به سمت ایزابل با خطا مواجه می شوند.

 

تعریف DID و CID در ایزابل

 

این دو متغیر در سیستم های تلفنی بسیار پر کاربرد هست و نه تنها در مسیر های ورودی بلکه در بیشتر تنظیمات  باید این دو پارامتر را مقدار دهی کنیم.

 

هر خط تلفن که به سمت شما یک تماس ارسال می کند دو پارامتر را نیز با خود به همراه دارد یکی DID و دیگری CID .

 

DID مخفف عبارت Direct Inward Dialing می باشد که به معنای شماره گیری مستقیم داخلی است ، در واقع این شماره به ما اطلاع می دهد که تماس از کدام خط به سمت ما تنظیمات Inbound Route در ایزابل  می آید و برای راحتی کار معمولا DID با شماره همان خط یکی است ، متاسفانه در خطوط آنالوگ DID ارسال نمی شود و ما در تنظیمات GateWay و یا کارت تلفنی باید این DID را ایجاد کرده و به سیستم تلفنی تحویل دهیم تا مشخص باشد تماس از کدام خط وارد سیستم تلفنی می شود.

 

CID هم مخفف caller identification  می باشد که به معنای شناسه تماس گیرنده است ، در سیستم های تلفنی این شماره در واقع همان شماره تماس گیرنده می باشد

 

تنظیمات مسیر های ورودی در ایزابل

 

برای اضافه کردن یک مسیر ورودی ابتدا وارد PBX می شویم و سپس از منوی سمت چپ گزینه Inbound Route را انتخاب می کنیم ، در پنجره باز شده از منوی سمت راست گزینه Add Incoming Route  را انتخاب می کنید

 

مسیر ورودی در ایزابل

 

 

طبق روند قسمت آموزش ایزابل قبل از مجموعه آموزش ایزابل صرفا گزینه های پرکاربرد را توضیح خواهیم داد.

 

۱-Description : در این قسمت یک نام برای مسیر ورودی تعیین می کنید ، این نام صرفا جهت شناسایی مسیر توسط شماست و کاربرد دیگری ندارد.

 

۲- DID Number :  مهم ترین قسمت در تنظیمات مسیر های ورودی می باشد ، در این قسمت مشخص خواهید کرد که تماس از کدام خط وارد شده است ( البته زمانی که مسیر تماس از خطوط مختلف متفاوت است این پارا متر مقدار دهی می شود)

 

۳- CallerID Number : شماره تماس گیرنده را مشخص می کنید فرض کنید لازم دارید در صورتی که از یک شماره تلفن خاص مسیر متفاوتی داشته باشید این پارامتر را مقدار دهی می کنید.

 

۴- Music On Hold  شما می توانید در این قسمت موزیک انتظار مورد نظر خود را برای مسیر ورودی مشخص کنید.

 

۵- Call Recording  شما می توانید تماس های ورودی را ضبط کنید ، و یا از ضبط آنها جلوگیری کنید ، توجه کنید که این قسمت به ضبط مکالمه در داخلی الویت دارد.

 

۶- Set Destination : در این قسمت هم می توان مقصد تماس را مشخص کنید ، این مقصد می تواند هر کجا در مر کز تلفن ایزابل باشد.

 

آموزش ایزابل

 

 

مثالی در باره کاربرد DID و CID در مسیر ورودی

 

فرض کنید مدیر شرکت از شما خواسته است در صورتی که از منزل ایشان با شماره تلفن XXXXXXXX با  هر شماره ای از شرکت تماس گرفته شد تماس مستقیم به تاریخچه ایزابل داخلی ایشان وصل شود، در این حالت  مقدار CID برابر XXXXXXXX  و DID را خالی می گذاریم و مقصد تماس را داخلی مدیر در نظر می گیریم

 

حال فرض کنید مدیر از شما می خواهد که یک خط اختصاصی به ایشان نسبت دهید یعنی هر کسی با خطی از شرکت که شماره آن YYYYYYYY است تماس گرفت مستقیم به ایشان وصل شود در این حالت مقدار DID برابر YYYYYYYY و مقدار CID را خالی می گذاریم و مقصد تماس را داخلی ایشان در نظر می گیرم

 

توجه

 

در صورتی که یک مسیر ورودی شامل DID و CID نشود یعنی این دو مقدار خالی باشد تمامی تماس ها از طریق این مسیر هدایت خواهند شد.



:: بازدید از این مطلب : 185
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

ماژول اعمال سیاست ها و محدودیت ها در یک نگاه

 

شاید در نگاه اول اعمال محدودیت در سازمان ها امر جالبی به نظر نرسد اما اگر اعمال سیاست ها و محدودیت های سازمانی با هدف افزایش نظم و بالارفتن بهره وری سازمان تدوین شود، به یک امر مفید و غیر قابل انکار تبدیل خواهد شد .

 

ماژول اعمال سیاست ها و محدودیت های ویپینگ نیز به سازمان شما کمک خواهد کرد تا به آسانترین روش و بهترین ابزارها و اعمال سیاست های دلخواه و متنوع در سیستم مرکز تلفن ویپ سازمان ، به اهداف عالیه ذکر شده در سازمان برسید .

 

ماژول اعمال سیاست ها و محدودیت های ویپینگ یک جایگزین مناسب ، کامل و بومی از ماژول Custom Context برای الستیکس و ایزابل و FreePBX می‌باشد که در جهت سیاست گذاری تماس های سازمان شما توسعه داده شده است . این ماژول دارای ۳ زیر ماژول با عناوین زیر می‌باشد :

 

 

  1. مدیریت زمانی مکالمات
  2. مدیریت ارتباطات داخلی
  3. مدیریت تماس با خارج از کشور

 

در ادامه به معرفی قابلیت‌های هر ۳ زیر ماژول خواهیم پرداخت .

 

390,000 تومان

-

1

+ افزودن به سبد خرید

voiping

مدیریت زمانی مکالمات در اعمال سیاست ها و محدودیت هامدیریت تماس داخلی در اعمال سیاست ها و محدودیت هامدیریت زمانی مکالمات در اعمال سیاست ها و محدودیت هامدیریت مکالمات ماژول کاستوم کانتکست خارج از کشور در اعمال سیاست ها و محدودیت هاویرایش اطلاعات در مدیریت تماس داخلی در اعمال سیاست ها و محدودیت هاسیاستها و محدودیت ها

 

مدیریت زمانی مکالمات ( مدیریت بر حجم و زمان مکالمات پرسنل سازمان)

 

اولین مورد از این مجموعه‌ی شگفت انگیز ، اعمال محدودیت زمانی برای مکالمات پرسنل می‌باشد . شما این امکان را خواهید داشت تا برای تک تک کارمندان خود به صورت کاملا جداگانه و سفارشی ، محدودیت بر حجم مکالمات و محدودیت بر زمان مکالمات اعمال نمایید .

 

به عنوان مثال آقای X فقط از ۸ صبح تا ۱۲ ظهر می‌توانند با تلفن صحبت نمایند و در خارج از این بازه تماس‌های وی به صورت اتوماتیک قطع خواهد شد .

 

و یا برای مثالی دیگر خانم Y در طول روز می‌توانند فقط ۱۰ دقیقه مکالمه با خارج از سازمان داشته باشند و پس از اتمام این اعتبار این فرد نتواند با خارج از سازمان تماسی بگیرد .

 

و یا برای مثالی دیکر آقای X اجازه تماس با خارج از سازمان را در کل ندارند و فقط می‌توانند به تماس‌های ورودی پاسخ دهند .

 

و یا حتی پیچیده تر : خانم Y می‌توانند ۱۰ دقیقه با بیرون تماس بگیرند و کلا ۳۰ دقیقه با خارج از سازمان صحبت نمایند . ( ۲۰ دقیقه اجازه برای پاسخ دادن به تماس‌های ورودی دارند)

 

اما قابلیت بزرگی در این ماژول قرار داده شده که به شما این امکان را می دهد تا هنگام اتمام اعتبار کاربر برای دریافت تماس از خارج از سازمان ، ارتباط قطع نشده و به یک مسیر جایگزین برای برقراری ارتباط فرستاده شود .

 

به این ترتیب، شما به سادگی توانستید برای هر کارمند محدودیت جداگانه و سفارشی مطابق سیاست های سازمان خود اعمال کنید.

 

بسته نرم افزاری اعمال سیاست ها و محدودیت ها

 

 

مدیریت مکالمات خارج از کشور

 

اگر قصد کنترل و اعمال سیاست روی تماس های گرفته شده از سازمان با خارج از کشور را دارید، این بخش از بسته نرم افزاری ما مورد توجه شما قرار خواهد گرفت .

 

شما می توانید انتخاب کنید که تماس های با مقصد  گروه بندی داخلی ها در الستیکس خارج از کشور بدون هیچ درنگی سریعا قطع شود و یا برای برقراری ارتباط با خارج از کشور از کاربر رمز عبور دریافت کند که این رمز عبور توسط شما در سیستم ذخیره شده است .

 

در کنار این تنظیمات ، این امکان وجود دارد تا شما بتوانید برخی از کارمندان خود را در سازمان از اعمال این محدودیت ها مستثنی کرده و به آن ها اجازه بدهید تا بدون محدودیت با خارج از کشور تماس برقرار کنند .

 

اگر مایل هستید تا تمامی تماس های خارج از کشور در سازمان تحت کنترل شما باشد، نگران نباشید زیرا با استفاده از این ماژول و فعالسازی ارسال گزارشات به ایمیل ، گزارش هر تماس به مقصد خارج از کشور برای شما به لحظه ایمیل شده و به این ترتیب کنترل کاملی از آنچه به عنوان تماس خارج از کشور در سازمان شما وجود دارد، در اختیار شما قرار می گیرد.

 

مدیریت مکالمات خارج از کشور در اعمال سیاست ها و محدودیت ها

 

مدیریت ارتباطات داخلی

 

استفاده از این ماژول نیز بسیار ساده است . شما می‌توانید به صورت نامحدود قانون برای تماس های داخلی تعریف کنید.

 

شما به راحتی با این ماژول می‌توانید پرسنل سازمان خود را گروه بندی نمایید و برای هر گروه یک قانون مشخص وضع نمایید و یا برخی از کارمندان خود را در این قانون‌ها مستثنی کنید .

 

به عنوان مثال قانونی وضع نمایید تا فقط پرسنل واحد بازرگانی بتوانند با یکدیگر صحبت نمایند و هیچ واحد دیگری نتواند با واحد بازرگانی مکالمه ای داشته باشد به غیر از مدیریت مجموعه .

 

یا قانونی وضع نمایید که فقط منشی و یا مدیران ارشد بتوانند با مدیریت کل سازمان مکالمه تلفنی داشته باشند .

 

و هزاران سناریو که به راحتی با این ماژول قابل پیاده سازی خواهد بود .

 

مدیریت تماس داخلی در اعمال سیاست ها و محدودیت ها

 

ویرایش اطلاعات در مدیریت تماس داخلی در اعمال سیاست ها و محدودیت ها

 

بسته نرم افزاری اعمال سیاست ها و محدودیت ها مناسب چه سازمان هایی می­ باشد؟

 

این محصول در تمامی سازمان هایی که دارای مرکز تلفنی ویپ مبتنی بر استریسک هستند ضروری می‌باشد . شما با دریافت این محصول و استفاده از آن می‌توانید به راحتی سیاست های خود را در زمینه ارتباطات سازمانی اعمال نموده و از نحوه کار آن برای همیشه به صورت کاملا درست و بهینه مطمئن باشید .

 

توجه

مباحث شیفت بندی پرسنل در این ماژول به درستی پیاده سازی شده است . به عنوان مثال یک داخلی از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر ممکن است برای یک پرسنل باشد و همان داخلی از ساعت ۱۲ ظهر تا ۴ بعد از ظهر در اختیار یک پرسنل دیگر باشد . تمامی قوانین برای پرسنل وضع می‌شوند ، نه برای داخلی‌ها .

 

با خرید بسته نرم‌افزاری سیاست‌ها و محدودیت‌های ویپینگ چه امکاناتی نصیب من می شود؟

 

سه ماژول مجزا برای مدیریت ارتباطات پرسنلی با تمامی امکانات ذکر شده در بالا

نصب رایگان این بسته نرم‌افزاری توسط تیم فنی ویپینگ برای شما

پشتیبانی ۲ ماه کاملا رایگان توسط تیم فنی ویپینک برای این محصول



:: بازدید از این مطلب : 203
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

قابلیت Follow ME در ایزابل

 

در این قسمت از مجموعه آموزش ایزابل به یکی از پرکاربردی ترین و جالب ترین قابلیت های این سیستم تلفنی می رسیم که Follow me نام دارد.

 

با استفاده از این قابلیت می توانید یک  داخلی را هر زمانی که خواستید که دنبال کنید ، با یک مثال قطعا بهتر متوجه خواهید شد.

 

درک بهتره Follow me

 

برای مثال فرض کنید در سازمان شما کارمندی هست که به هر نحوی شده باید تماسش را پاسخ دهد خب در اولین مرحله شما تماس را به داخلی خودش وصل می کنید ، ممکن است این کارمند دارای  دو تنظیمات Follow me در ایزابل دفتر کار باشد و دو داخلی داشته باشد پس اگر داخلی اول پاسخ گو نبود تماس به داخلی دوم منتقل می شود و اگر این داخلی هم پاسخگو نبود تماس به شماره موبایل فرد منتقل شود و  اگر باز هم پاسخگو نبود تماس به تلفن منزلش منتقل شود ، در واقع شما می توانید این سناریو را تا بی نهایت ادامه دهید.

 

دسترسی به تنظیمات Follow me

 

برای دسترسی به تنظیمات Follow me  در ایزابل هم می توانید در ویرایش یک داخلی گزینه  Add Follow Me Settings را از بالا انتخاب کنید و هم می توانید تنظیمات Follow me را از منو سمت چپ انتخاب و داخلی مورد نظر خود را انتخاب کنید.

 

قابلیت Follow me در ایزابل

 

 

تنظیمات Follow me

 

در این قسمت هم به پیروی از قسمت گذشته دوره آموزش ایزابل و هم چنین سطح آموزش فقط به تنظیمات مهم و  کاربردی تر می پردازیم.

 

در تنظیمات Follow me گزینه های متعددی وجود دارد

 

Disable  خاصیت Follow me  را از کار می اندازد

Initial Ring Time زمان تنظیمات فالومی در ایزابل زنگ خوردن داخلی اصلی را مشخص می کند

Ring Strategy استراتژی زنگ خوردن را مشخص می کند . مهم ترین آنها شامل:

RingallV2: در  این استراتژی داخلی اصلی زنگ می خورد بعد از زمان مشخص شده داخلی های بعدی شروع به زنگ خوردن می کنند ولی داخلی های قبلی کماکان زنگ می خورند

Ringall : این حالت دقیقا مانند  حالت قبلی هست با این تفاوت که داخلی های قبلی قطع می شوند و در یک زمان تنها یک داخی زنگ می خورد

Ring Time : زمان زنگ خوردن هر داخلی به غیر از داخلی اصلی را مشخص می کند

Follow-Me List : لیست داخلی هایی است که به نوبت زنگ می خوردند در استراتژی های مختلف ترتیب آن ها می تواند مهم باشد. داخلی های را می تواند از لیست انتخاب کنید و یا به صورت دستی تاریخچه ایزابل وارد کنید و بعد از هر شماره Enter بزنید . در صورتی که در لیست می خواهید از شماره شهری (موبایل و یا تلفن ثابت) استفاده کنید در انتهای آنها باید از علامت “#”   استفاده کنید وحتما توجه داشته باشید که اگر از پیش شماره برای تماس با بیرون استفاده می کنید آن را نیز قبل از شماره حتما وارد کنید.

 

آموزش ایزابل

 

توجه

در صورت استفاده از خط شهری آنالوگ برای تماس با خارج ، لیست با رسیدن به خط شهری تمام می شود حتی اگر خط شهری پاسخ گو نباشد ولی در صورت استفاده از خطوط دیجیتال این مشکل وجود ندارد.

Play Music On Hold : در آموزش ایزابل  صورتی که تمایل داشته باشید برای تماس گیرنده در زمان انتظار پاسخگویی به جای بوق موزیک انتظار پخش شود می تواند از این لیست گروه موزیک انتظار را انتخاب کنید.

Destination if no answer: : در این قسمت می تواند مقصد تماس بعد از بررسی کامل لیست را مشخص کنید



:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

ضبط مکالمات یک داخلی در ایزابل

 

در قسمت قبل از مجموعه آموزش ایزابل ساخت یک داخلی ساده را  آموزش دادیم در این قسمت از آموزش می خواهیم به تنظیمات ضبط مکالمه در یک داخلی بپردازیم.

 

برای ضبط مکالمه یک داخلی کافی است در تنظیمات آن داخلی به بخش  Recording Options برویم و تنظیمات را اعمال کنیم . به صورت پیش فرض تنظیمات ضبط مکالمه یک داخلی ضبط مکالمات در ایزابل فعال نیست و همه تنظیمات روی Don’t Care یا بی اهمیت قرار دارد در این حالت در شرایطی که On Demand Recording فعال باشد با وارد کردن کد *۱ در هر زمان از مکالمه می توان اقدام به ضبط آن مکالمه کرد ( توجه داشته باشید که کد های ویژه استریسک قابل ویرایش هستند و کد پیش فرض برای ضبط مکالمه *۱ می باشد ، در قسمت های آینده مجموعه آموزش ایزابل ویرایش این کد ها را آموزش خواهیم داد).

ضبط مکالمات در ایزابل

ضبط مکالمه در ایزابل

چهار حالت ضبط مکالمه داخلی  در ایزابل در نظر گرفته شده است که هر کدام را می توانیم به سه حالت تنظیم کرد این سه حالت به شرح زیر می باشند

 

Always : در این حالت تمام مکالمات آن وضعیت از داخلی ضبط خواهد شد .

Don’t Care : در این حالت مکالمات ضبط نمی شوند ولی با فعال بودن On Demand Recording  و گرفتن کد *۱ می توان مکالمات را ضبط کرد .

never : در این حالت به هیچ وجه مکالمات آن وضعیت از داخلی ضبط نخواهد شد .

 

 

وضعیت های ضبط مکالمه در ایزابل

 

Inbound External Calls : بدین معناست که مکالمات ورودی به داخلی ، از خارج از سرور ایزابل باشد . ( خارج از سرور ایزابل یعنی اینکه مکالمه از یک سرور دیگر و یا خط شهری به آن داخلی وصل شده باشد )

Outbound External Calls :  بدین معناست که آموزش ایزابل مکالماتی که از این داخلی به خارج از سرور ایزابل برقرار می شود .

Inbound Internal Calls : به معنای تماس های وارد شده به این داخلی از داخلی های دیگر همان سرور می‌باشد .

Outbound Internal Calls : مربوط به تماس های خارج شده از این داخلی که مقصد آن داخلی های دیگر همان سرور است می باشد .

 

 

ویژگی Record Priority Policy در ایزابل

 

 

این ویژگی به معنای اولویت ضبط مکالمه می باشد ، این ویژگی را با یک مثال توضیح می دهیم تا بهتر متوجه شوید :

 

فرض کنید برای داخلی ۲۰۱   شما Outbound Internal Calls را روی Always قرار داده اید و در دخلی ۲۰۲ شما Inbound Internal Call  را روی never قرار داده اید ، در مثال ما داخلی ۲۰۱ یک تماس با داخلی ۲۰۲  بر قرار می کند طبق تنظیمات داخلی ۲۰۱  مکالمه باید ضبط شود و طبق تنظیمات داخلی ۲۰۲ مکالمه نباید ضبط شود . تاریخچه ایزابل در این وضعیت ایزابل به سراغ ویژگی  Record Priority Policy  می رود و هر کدام اولویت بیشتری داشتند طبق تنظیمات آن عمل خواهد کرد . مثلا در مثال بالا اگر Record Priority Policy در داخلی ۲۰۱ روی ۱۰ تنظیم شده باشد و در داخلی ۲۰۲ روی ۵  سیستم اقدام به ضبط مکالمه خواهد کرد.

 

توجه

توجه داشته باشید در صورتی که ضبط مکالمه در OUTBOUND ROUTE یا INBOUND ROUT فعال باشد همیشه این تنظیمات از اولویت بالا تری برخوردار هستند.

 

 

مشا هده مکالمات ضبط شده در ایزابل

 

 

برای مشاهده مکالمات ضبط شده در ایزابل کافی است از منوی سمت چپ pbx را انتخاب و سپس از زیر منوی آن Calls Recordings را انتخاب کنید. در صفحه ظاهر شده  با کلیک روی دکمه  Show filter به راحتی می توانید مکالمات ضبط شده را مشاهده و جستجو کنید .

 

 

دوره آموزش ایزابل

 

 

مسیر فایل های ضبط شده توسط ایزابل

/var/spool/asterisk/monitor   می باشد که به ازای هر سال نیز یک فولدر با نام آن سال ایجاد می شود . در فولدر سال ، ۱۲ فولدر برای هر ماه و در فولدر  هر ماه ، به تعداد روز های ماه فولدر ایجاد می شود و فایل های صوتی به صورت Wave در آن ها ذخیره می شوند .

 

 

توجه

 

در قسمت های قبل مجموعه آموزش ایزابل هم بر این مسئله تاکید کردیم که ضبط مکالمه در ایزابل بار زیادی برای پردازنده خواهد داشت پس قبل از فعال کردن این ویژگی بیشتر به اهمیت آن توجه کنید



:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

صندوق صوتی در ایزابل

 

در این قسمت از مجموعه آموزش ایزابل مانند قسمت قبل به یکی دیگر از ویژگی های داخلی می پردازیم

 

صندوق صوتی

 

شاید با اسم پیغام گیر در تلفن های معمولی بیشتر آشنا باشید ، صندوق صوتی در واقع همان پیغام گیر است البته با امکانات بیشتر ، یکی از ویژگی های جالب مراکز تماس امکان voice  mail در ایزابل  صندوق صوتی برای هر داخلی می باشد ، بدین شکل که در صورتی که شخصی با شما تماس می گیرد بستگی به تعاریف شما ( مثلا در زمان اشغالی خط ) به صندوق صوتی هدایت می شود.

 

پیام های ضبط شده را می توان از طریق تلفن چک کرد البته از ویژگی های  ایزابل امکان مشاهده پیام ضبط شده در پنل وب کاربر و هم امکان ارسال پیام به Email کاربر وجود دارد.

 

 

فعال کردن صندوق صوتی (Voice mail ) برای یک داخلی در ایزابل

 

 

برای فعال کردن قابلیت صندوق صوتی کافی است به بخش تنظیمات Voice mail در تنظیمات داخلی برویم.

 

به صورت پیش فرض Voicemail فعال نیست برای فعال کردن آن در ایزابل باید وضعیت Status) ( را روی Enabel قرار دهید.

 

صندوق صوتی در ایزابل

 

آموزش صندوق صوتی در ایزابل

 

  • Voicemail password: کلمه عبور صندوق صوتی می باشد که باید به صورت عدد وارد شود
  • Email Address : آدرس پست الکترونیکی ویس میل در ایزابل که ایزابل پیام ضبط شده را به آن ارسال کند
  • Email Attachment : این قسمت را می توانید به حالت Yes و یا No قرار دهید در صورتی که این قسمت روی Yes باشد فایل پیغام صوتی به Email الصاق شده و ارسال می شود
  • Play CID : در صورتی که روی Yes تنظیم شده باشد شماره شخصی که پیغام را گذاشته است در ابتدا پیغام به صورت صوتی گذاشته می شود
  • Play Envelope: در صورتی که این قسمت روی Yes باشد تاریخ و ساعت پیام هم به صورت صوتی به ابتدای پیغام اضافه می شود.
  • Delete Voicemail : این قسمت اگر بر روی Yes تنظیم شده باشد بعد از ارسال موفق پیام صوتی به پست الکترونیکی پیام از روی ایزابل پاک خواهد شد.
  • VM Options : در این قسمت می توانید بعضی تنظیمات پیشرفته تر را به صندوق صوتی اضافه کنید.

 

 

در زیر چند نمونه از این تنظیمات را توضیح می دهیم:

 

 

  1. Maxmsg این متغیر حداکثر تعداد پیام های یک صندوق صوتی را مشخص می کند
  2. Minsecs حداقل طول پیغام ضبط شده را ایزابل چیست مشخص می کند به صورت پیش فرض ۰ در نظر گرفته شده است
  3. Maxsilence حداکثر میزان سکوت را در یافت می کند  در واقع بدین معناست که در صورت فعال شدن صندوق صوتی اگر تماس گیرنده هیچ صحبتی نکرد سیستم چقدر منتظر بماند . این مقدار به صورت پیش فرض برابر ۰ است یعنی تشخیص سکوت خاموش می باشد.
  4. Format این متغییر هم در واقع فرمت فایل ضبط شده را مشخص می کند . که می تواند یکی از این چهار مقدار را بگیرد wav49 ، gsm ، wav ، g723sf

 

 

 

انتقال تماس های یک داخلی به صندوق صوتی در ایزابل

 

 

در ایزابل در صورت فعال بودن صندوق صوتی به صورت پیش فرض در صورت اشغالی و یا در دسترس نبودن و یا پاسخ ندادن تماس به صندوق صوتی منتقل می شود

این تنظیمات در قسمت Optional Destinations در تنظیمات داخلی قابل تغییر می باشد .

آموزش ایزابل

 

تنظیمات صندوق صوتی در ایزابل

 

می تواند تنظیمات مختلف را بوسیله علامت پایپ (|) جدا کنید.

 

 

روش گوش دادن به پیام های صوتی از طریق تلفن در ایزابل

 

 

در صورتی که بخواهید از طریق تلفن خودتان به صندوق صوتی متصل شوید کافی  است کد (*۹۷ ) را شماره گیری کنید بعد از شماره گیری از شما کلمه عبور خواسته می شود و در نهایت می توانید به پیام ها گوش دهید

 

حال اگر بخواهید از طریق دوره آموزش ایزابل تلفن دیگری در سازمان به صندوق صوتی خود متصل شوید کد (*۹۸) را شماره گیری می کنید در این حالت ابتدا شماره داخلی و سپس کلمه عبور از شما خواسته می شود

 

در صورتی که روی یک داخلی صندق صوتی فعال نباشد عملکرد دو کد (*۹۷ و *۹۸) یکسان خواهد بود.

 

 

مشاهده صندوق صوتی از طریق پنل وب

 

 

برای این کار کافی است از زیر منو PBX گزینه Voicemails را انتخاب کنید تا بتوانید به همه پیام های صوتی دسترسی داشته باشید

 

آموزش voicemail در ایزابل

صندوق صوتی در ایزابل

 

 

مسیر ضبط پیام های صوتی در ایزابل

 

 

در ایزابل فایل های پیام صوتی در مسیر /var/spool/asterisk/voicemail/ ذخیره می شوند



:: بازدید از این مطلب : 178
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

تعریف داخلی جدید روی ایزابل

در این قسمت از دوره آموزش ایزابل به اصلی ترین قسمت ایزابل یعنی سیستم تلفنی می پردازیم ، در این بخش می خواهیم نحوه تعریف و استفاده از یک داخلی در ایزابل را آموزش دهیم

ابتدا به چند تعریف پایه می پردازیم

داخلی یا (Extention) چیست؟

همانطور که در همه سیستم های تلفنی می بینیم هر تلفن برای خود یک شماره دارد که از طریق آن می توان با آن تلفن تماس گرفت ، از آنجایی که آموزش ایزابل شماره های نسبت داده شده بر روی تلفن ها فقط در محدوده آن سازمان معتبر می باشند به آنها داخلی می گویند. در سیستم های تلفنی سنتی شماره های داخلی روی مرکز تلفن قرار می گرفت و از مرکز تلفن تا تلفن مورد نظر سیم کشیده می شد.

ولی در مراکز تلفن VOIP این شماره ها روی تلفن ها تنظیم می شوند . یکی از مزایای مراکز تلفن ویپ همین ویژگی است یعنی به راحتی شما می توانید یک داخلی را جابه جا کنید.

تعریف داخلی روی ایزابل

گزینه PBX در منو سمت چپ تنظیمات ایزابل مربوط به تنظیمات تلفنی می شود . برای تعریف داخلی و یا به صورت کلی تنظیمات تلفنی به زیر منوی PBX Configuration می رویم .

با ورود به این بخش در واقع وارد FreePBX شده ایم البته با ظاهری متفاوت.

تعریف داخلی در ایزابل
در پنجره جدید اولین گزینه از سمت چپ Extention نام دارد که مربوط به تعریف و یا ویرایش داخلی ها می باشد با کلیک روی آن وارد تنظیمات داخلی ها می شویم ، برای اضافه کردن داخلی جدید از منوی سمت راست گزینه Add new Extention را انتخاب کنید.

آموزش ایزابل
در این قسمت شما باید نوع داخلی را تعیین کنید.

داخلی های ایزابل می تواند به سه صورت SIP ، IAX2,DAHDI تعریف کرد.

در هنگام تعیین نوع داخلی باید توجه داشته باشید که تلفن شما از چه پروتکلی پشتیبانی می کند .

داخلی های SIP

معمول ترین نوع داخلی ، داخلی از نوع SIP می باشد ،تقریبا همه تلفن های تحت شبکه در بازار (به استثنای Cisco و Avaya که پروتکل های اختصاصی خود را دارند ، هر چند در بعضی مدل ها با تغییر framware امکان استفاده از پروتکل Sip را نیز دارند) و همچنین تلفن های نرم افزاری ( نرم افزار هایی که روی کامپیوتر و یا تلفن همراه نصب می شوند و مانند یک تلفن معمولی کار می کنند ) از این پروتکل پشتیبانی می کنند.

داخلی های IAX2

پروتکل IAX2 ، پروتکل اختصاصی استریسک می باشد ، تلفن ها محدودی از این پرتکل پشتیبانی می کنند ، ولی در صورتی که تلفن شما از آن پشتیبانی کند می توانید از آن استفاده کنید .

داخلی های DAHDI

داخلی های Dahdi مخصوص کارت های تلفنی می باشند در صورتی که از کارت تلفنی با ماژول FXS استفاده می کنید می بایست داخلی ها را Dahdi تعریف کنید .

تعریف یک داخلی ساده از نوع SIP

برای تعریف داخلی از نوع SIP در صفحه جاری در قسمت Device گزینه SIP را انتخاب می کنیم و سپس روی دکمه submit کلیک می کنیم و با پنجره جدیدی مواجه می شویم این صفحه شامل موارد زیادی است ، ولی برای تعریف یک داخلی ساده فقط چند فیلد را تنظیم می کنیم.
.
User Extention این قسمت شماره داخلی است می توانیم در آن یک عدد بنویسم که در واقع شماره داخلی کاربر ما می شود ، این شماره می تواند هر تعداد رقم داشته باشد ولی بهتر است داخلی ها ۳ و یا ۴ رقمی باشند و با عدد ۱ و ۹ شروع نشوند. در نظر داشته باشید که شماره داخلی قابل ویرایش نیست و در صورتی که بخواهید آن را تغییر دهید باید داخلی را حذف و سپس دوباره آن را بسازید.
Display name این قسمت نام داخلی می باشد که معمولا در آن نام کاربر ذکر می شود این فیلد به عنوان Caller name در تلفن ها نمایش داده می شود
secret در این قسمت رمز داخلی را وارد می کنیم ، ایزابل به صورت تصادفی یک کلمه عبور تولید می کند که می توانید از آن استفاده کنید ولی می توانید هر رمز دیگری نیز در این قسمت قرار دهید . برای جلوگیری از آسیب پذیری مرکز تماس خود تعریف داخلی در ایزابل از کلمه عبوری با پیچیدگی مناسب استفاده کنید
تنظیمات داخلی کافی است ، فقط لازم است روی دکمه Submit کلیک کنید .
بعد از کلیک روی دکمه submit هنوز تغییرات در مرکز تلفن اعمال نشده است و داخلی شما کار نخواهد کرد ، در این لحظه شما مشاهده خواهید کرد که در بالای صفحه یک نوار قرمز رنگ با دکمه Apply Config ظاهر شده با کلیک روی Apply Config تغییرات در مرکز تماس ایجاد می شود.

در قسمت های آینده دوره آموزش ایزابل متناسب با موضوع مابقی فیلد ها را نیز توضیح خواهیم داد



:: بازدید از این مطلب : 221
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

نصب و راه اندازی کارت تلفن روی ایزابل

 

 

در قسمت قبل از دوره آموزش ایزابل به روش های اتصال ایزابل به خطوط شهری و تلفن های آنالوگ پرداختیم . در این مطلب قصد داریم روش اتصال کارت های تلفنی به سرور ایزابل را نصب کارت آنالوگ بر روی ایزابل توضیح دهیم ،یکی از قابلیت های عالی الستیکس که در حال حاضر در ایزابل هم موجود می باشد ، نصب و تنظیم اولیه کارت های تلفنی به صورت خودکار می باشد. در ادامه به این مسئله بیشتر خواهیم پرداخت.

 

 

کمی بیشتر راجع به کارت های تلفنی ویپ

 

 

کارت های تلفنی مانند بقیه کارت های توسعه ، روی شکاف PCI و یا PCI-Express قرار می گیرند . کارت های تلفنی با تعداد  پورت استاندارد یعنی ۴ ، ۸ ، ۱۶ و ۳۲ عرضه می شوند . این کارت ها معمولا سه بخش دارد .

 

شاسی کارت (همان قسمتی که روی مادربورد قرار می گیرد) در این قسمت مهم ترین نکته انتخاب درگاه اتصال است که بستگی به نوع سرور ایزابل باید pci و یا pci express را انتخاب کنید.

توجه داشته باشید بعضی از کارت های استریسک دارای پورت پاور (Molex 4 pin)  هستند. در صورتی که روی کارت ماژول FXS قرار می دهید لازم است این پورت را نیز به منبع تغذیه سرور متصل کنید. در غیر این صورت نیازی به اتصال آن نیست.

 

در تصویر زیر یک کارت تلفنی محصول شرکت Atcom را می بینید

نصب کارت آنالوگ بر روی ایزابل

ماژول ها : برای فعال سازی و اینکه تعیین کنیم کدام پورت از کارت FXO یا FXS باشد بر روی شاسی کارت ، ماژول قرار می دهیم . معمولا برای کارت های کم ظرفیت به ازای هر پورت یک ماژول نصب می شود و برای کارت هایی با ظرفیت بالا معمولا به ازای دو و یا چهار پورت یک ماژول نصب می شود ، به اصطلاح به آموزش ایزابل این نوع ماژول ها ، ماژول دوال (Daul) و یا ماژول کواد (Qaud) گفته می شود ، یعنی در زمان خرید کارت  آنالوگ حتما فروشنده از شما خواهد پرسید که روی کارت چند ماژول FXS و چند ماژول FXO قرار دهد.

به دلیل آنکه شما به تعداد خط مورد نیاز ، ماژول تهیه می کنید استفاده از کارت هنگامی که تعداد خطوط شما با تعدا پورت های استاندارد کارت برابر نیست  مقرون به صرفه تر است.

 

در تصویر زیر یک ماژول FXO سینگل و یک ماژول FXS سینگل را می بینید.

 آموزش ایزابل

اکو کنسلر : تبدیل آنالوگ به دیجیتال خطوط تلفن همواره باعث ایجاد اکو در صدا می شود هر چند که ایزابل مجهز به اکو کنسلر نرم افزاری می باشد ولی می توانید با نصب اکو کنسلر سخت افزاری روی کارت ، اکو را از صدا حذف کنید.

در تصویر زیر ماژول Echo canceler مخصوص کارت  دیجیوم P410 را می بینید .

 

دقت کنید که همه کارت های تلفنی از اکو کنسلر سخت افزاری پشتیبانی نمی کنند.

در تصویر زیر یک کارت TDM410p محصول شرکت digium را می بینید که  ۴ ماژول FXO و ماژول Echo canceller روی آن قرار گرفته است.

 

 

انواع کارت تلفنی مناسب برای ایزابل الستیکس

 

 

کارت های تلفنی در بازار به دو دسته تقسیم می شوند کارت هایی که از درایور شرکت digium استفاده می کنند و کارت های شرکت sangoma .

 

کارت های زیادی در بازار موجود می باشند که از درایور شرکت دیجیوم استفاده می کنند از این میان می توان به برند های OpenVox ، Digium ، Atcom اشاره کرد که در بازار ایران شناخته شده تر هستند کارت های Noname هم در بازار وجود دارند که همگی از درایور دیجیوم استفاده می کنند.

 

نصب کارت تلفنی روی ایزابل

( الستیکس )

 

 

در ابتدا ماژول های مورد نظر را روی کارت تلفنی قرار می دهید سپس کارت تلفنی را وابسته به نوع کارت روی شکاف PCI و یا PCI اکسپرس بعد از خاموش کردن سرور ایزابل نصب می کنیم و سپس  سرور ایزابل را روشن می کنید.

 

 

نصب کارت های تلفنی با درایور دیجیوم

 

 

نصب این کارت ها بسیار ساده است مانند تصویر زیر به  منوی System رفته سپس Hardware Detector را انتخاب می کنیم. در پنجره باز شده روی دکمه  Detect new Hardware کلیک می کنیم کمی صبر می کنیم تا دوباره صفحه بارگذاری شود.

خواهید دید که به راحتی کارت نصب شده و وضعیت پورت های آن نمایش داده می شود.

نصب کارت های شرکت سنگوما کمی پیچیده تر است که در قسمت بعد از دوره آموزش ایزابل به تفصیل به آن خواهیم پرداخت.

 



:: بازدید از این مطلب : 263
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

معرفی ماژول تماس خودکار و پیامک صوتی

 

 

با استفاده از ماژول تماس خودکار با گروهی از مشتریانتان به صورت کاملا اتوماتیک و زمانبندی شده تماس گرفته خواهد شد و برای آن‌ها یک پیام تبلیغاتی پخش خواهد شد و یا آن‌ها را به یک سیستم نطر سنجی هدایت نمایید و یا آن‌ها را به یک صف از اپراتورهای واحد فروش خود سوق دهید .

 

در نهایت همه چیز برای شما مهیاست تا با استفاده از مرکز تلفن مبتنی بر ویپ خود یک گام موثر در راستای بازراریابی مدرن وافزایش فروش خود بردارید .

 

ابتدا برای آشنایی شما با این ماژول از سری ماژول‌های ویپینگ ، تجربه ای مشترک و جالب را بازگو می کنیم :

 

تلفن شما زنگ می خورد و در حالی که انتظار  ارسال پیامک صوتی  دارید تا با پاسخگویی شما، فرد مقابل نیز شروع به مکالمه نماید، این بار یک صدای ضبط شده ، شروع به صحبت کردن نموده و شما به واسطه پخش این پیام با خدمات یک سازمان آشنا می شوید . این همان ماژول تماس خودکار و یا پیامک صوتی می‌باشد .

 

ما در تیم توسعه ویپینگ خبر خوبی برای شما داریم . با استفاده از ماژول تماس خودکار و یا ماژول ارسال پیامک صوتی، نه تنها تمامی انتظارات شما از یک ماژول تماس خودکار برآورده خواهید شد ، بلکه امکانات افزوده ای برای شما ارائه خواهد شد تا تجربه شیرین و دلپذیر یک بازاریابی موفق و مدرن را تجربه کنید.

 

 

آشنایی با قابلیت ها و ویژگی های ماژول تماس خودکار و پیامک صوتی ویپینگ

 

 

 

پنل تحت وب یکپارچه، زیبا و کاربردی

 

 

یکی از مهم ترین فاکتورها در طراحی این دسته نرم افزارهای تحت وب، توجه به کاربرپسند بودن نرم افزار و سهولت استفاده کاربران از آن می باشد که معمولا در نرم افزارهای مشابه، موضوع کم اهمیتی جلوه می دهد به نحوی که کاربران بعد از مدتی استفاده، دچار خستگی و بی علاقگی نسبت به محصول می شوند و یا نرم افزار به قدری پیچیده تولید می شود که برای کار با آن نیاز به مدت ها آموزش دارد ولی محصولات توسعه داده شده در ویپینگ با یک پنل مدیریتی تحت وب زیبا و کاربردی ارائه می شوند و شما به محض کار با این پنل، متوجه خواهید شد که هر کاربری با هر سطح دانشی از کامپیوتر قابلیت استفاده از این نرم افزار تحت وب را خواهد داشت.

 

 

قابلیت زمانبندی برای اجرای کمپین های تماس خودکار

 

 

به راحتی یک زمان مناسب را انتخاب نمایید تا کمپین شما در آن زمان شروع به کار خود نماید . به عنوان مثال در روز تولد مشتریانتان برای آنها یک کارت تبریک صوتی ارسال نمایید . هیچ چیزی برای یک مشتری لذت بخش تر این نیست که پس از خرید خود بازهم اهمیت شما را به خود حس نماید .بی شک او به یک مشتری وفادار تبدیل خواهد شد .

 

 

قابلیت ضبط تمامی مکالمات در کمپین های نظر سنجی و Tele Marketing

 

 

ماژول تماس خودکار

 

ممکن است راغب باشید تا تمامی مکالمات را در تماس های برقرار شده با مخاطبین ضبط و نگه داری کنید و در صورت لزوم به آنها گوش دهید .

 

با استفاده از  ماژول تماس خودکار ما این قابلیت را خواهید داشت تا به راحتی ابتدا محل ذخیره سازی فایل های صوتی ضبط شده از مکالمات خود را به نرم افزار معرفی کنید و از این پس در پنل تحت وب خود به راحتی مکالمات ضبط شده را گوش دهید .

 

 

روش های متعدد در اضافه کردن شماره‌های تماس مخاطبین به کمپین تبلیغاتی خود

 

 

شما می توانید از سه طریق مختلف به کمپین پیامک صوتی شماره تماس اضافه نمایید .

 

روش اول بارگذاری یک فایل با پسوند csv است که در آن شماره های تماس دلخواه شما می باشد .

 

روش دوم استفاده از مخاطبین دفترچه تلفن تحت وب هوشمند ویپینگ می باشد. اگر با این محصول آشنا نیستید با مراجعه به صفحه این محصول، می توانید قابلیت های بسیار زیاد این محصول را ببینید و در صورت علاقه از آن استفاده نمایید .

 

روش سوم استفاده از شماره های ذخیره شده توسط ماژول ذخیره ساز هوشمند مخاطبین ویپینگ است که دیگر محصول توسعه داده شده توسط تیم توسعه ویپینگ می باشد.

 

 

مشاهده سوابق تمامی کمپین های تماس خودکار

 

 

ایجاد کمپین تنها ، تمام نیاز شما را برطرف نخواهد کرد زیرا به اعتقاد ما مهم ترین بخش، پیگیری و مشاهده نتیجه عملکرد کمپین ها خواهد بود.

 

با استفاده از پنل مدیریتی ارائه شده توسط ویپینگ، شما می توانید تمامی کمپین های خود را بر اساس وضعیت این کمپین ها به سهولت ببینید و با ورود به قسمت جزییات هر کمپین، تمامی  مشخصات کمپین ایجاد شده را با سوابق تماس های برقرار شده ببینید. امکان شگفت انگیزی است که با یک نگاه و به راحتی متوجه خواهید شد که کدام یک از تماس ها با موفقیت برقرار شده اند و کدام تماس ها به چه دلیلی برقرار نشده اند.

 

 

ماژول تماس خودکار و پیام صوتی ویپینگ مناسب چه سازمان هایی می­ باشد؟

 

 

با ذکر قابلیت های اصلی و کلیدی محصول، شکی نیست که تمامی سازمان هایی که به نحوی به دنبال ایجاد یک کانال ارتباطی خودکار و دائمی با مشتریان و مخاطبان خود هستند، به این محصول نیاز خواهند داشت.

 

اگر علاقه دارید تا پیامی تبلیغاتی به صورت  ماژول تماس خودکار  خودکار و در زمان های معین برای مخاطبین شما ارسال شود و از این طریق به راحتی عمل بازاریابی را به دقیق ترین شکل ممکن انجام دهید، این ماژول بهترین پیشنهاد برای شما خواهد بود.

 

شما با استفاده از این محصول می توانید اطمینان حاصل کنید که با تمامی شماره های دلخواه شما تماس گرفته خواهد شد و وضعیت تمامی تماس ها را مشاهده کنید که کدام تماس موفقیت آمیز بوده و کدام یک ناموفق بوده است.

 

اصولا در سازمان همواره نیاز به انجام کارهایی تکراری در زمان معین در ارتباط با مشتریان حس می شود و از جمله این نیازها، انجام کارهای تبلیغاتی و یا انجام نظرسنجی به صورت تلفنی از مشتریان می باشد.

 

پس اگر این نیاز ها را در سازمان خود حس می کنید درنگ نکنید و ماژول تماس خودکار یا همان ماژول ارسال پیامک صوتی ویپینگ را سفارش دهید.

 



:: بازدید از این مطلب : 316
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

سخت افزارهای تلفنی برای ایزابل

 

 

در این قسمت از دوره آموزش ایزابل به بررسی سخت افزار های جانبی  جهت راه اندازی سرور ایزابل  خواهیم پرداخت .

 

در قسمت اول دوره آموزشی ایزابل سخت افزار لازم جهت راه اندازی سیستم را بیان کردیم ، اما برای راه اندازی یک سیستم تلفنی به سخت افزار های دیگری نیز  نیاز داریم.

 

شاید تا اینجای کار برای شما هم سوال پیش آمده باشد که چطور می توان خطوط آنالوگ شهری و یا دستگاه های تلفن معمولی را به سرور ایزابل  متصل کرد.

 

قبل از این که وارد توضیحات بیشتر شویم لازم است با اصطلاح در VOIP آشنا شوید ،FXO و FXS و E1

 

 

پورت FXO

 

FXO مخفف Foreign Exchange Office  می باشد در واقع FXO پورتی است که سیگنال آنالوگ خطوط تلفن را دریافت می کند و یا به عبارت ساده تر FXO پورتی است که بوق خطوط تلفن را دریافت می کند.

 

 

پورت FXS

 

FXS مخفف Foreign Exchange Station  می باشد ، FXS پورتی است که سیگنال تلفن های آنالوگ را تولید می کند ، به عبارت ساده تر پورت FXS بوق تلفن به شما می دهد.

 

 

پورت E1

 

E1 نوعی انتقال دهنده  خطوط تلفن با استاندارد های اروپایی است  که در کشور ما نیز کاربرد دارد ( در زمان نگارش این مطلب خطوط E1 در تهران دیگر ارائه نمی شود ، ولی خطوطی که از ایزابل چیست  قبل وجود داشتند کماکان پا برجا هستند) با استفاده از خطوط E1 می توانید ۳۰ خط تلفن را روی یک زوج سیم مسی منتقل کنید  برای اتصال این نوع خطوط  به سرور ایزابل نیاز به پورت E1  می باشد.

 

با این تعاریف در حال حاضر می دانیم در صورتی که بخواهیم خط شهری آنالوگ را به داخل سرور ایزابل بیاوریم باید پورت FXO داشته و اگر بخواهیم تلفن های آنالوگ را به سرور ایزابل متصل کنیم باید پورت FXS داشته  و برای خطوط E1 نیز باید پورت E1 موجود باشد.

 

دو راه کار برای اضافه کردن این پورت ها به سیستم تلفنی وجود دارد:

 

 

  • استفاده از Gateway

 

گیتوی های ویپ در واقع پورت های لازم برای استفاده در سیستم تلفنی را تامین می کنند ، گیتوی های ویپ از طریق شبکه به سرور ایزابل متصل می شوند ( در سایت می توانید آموزش اتصال چند مدل Gateway را به سرور ایزابل مشاهده کنید )

 

 

  • استفاده از کارت های تلفنی

 

کارت های تلفنی هم مانند gateway ها پورت های لازم را تامین می کنند با این تفاوت که به باس های اصلی سیستم متصل می شوند  (PCI،PCI Express).

 

هر کدام از  سخت افزار ها معایب و مزایای خود را دارد .

 

 

مزایای گیتوی ها

 

مستقل بودن از سخت افزار سرور

امکان جایگذاری جدا از سرور ( کم کردن سیم کشی)

امکان استفاده در سیستم تلفنی های غیر استریسکی

امکان اتصال به سرور های مجازی

تنوع بیشتر سازنده ها

 

 

معایب گیتوی ها

 

 

پیچیدگی تنظیمات برای اتصال به سرور ایزابل

قیمت بالا

تاریخچه ایزابل

مزایای کارت های تلفنی

 

سهولت در نصب و راه اندازی

قیمت پایین تر

بی نیاز از اتصالات اضافی (برق و شبکه)

 

 

معایب کارت های تلفنی

 

 

ایجاد بار برای پردازشگر سیستم

نیاز به اتصال مستقیم خطوط به سرور ایزابل

عدم توانایی استفاده از  آموزش ایزابل  کارت ها در ماشین های مجازی (امکان استفاده از passthroughدر esxi وجود دارد ولی توصیه نمی شود )

محدود بودن استفاده از کارت ها از نظر تعداد ( محدود بودن پورت های سیستم)

عدم امکان استفاده در سیستم های غیر استریسکی

دوره آموزش ایزابل

در باره کیفیت صدا در مقایسه بحثی انجام نداده ایم ، زیرا کیفیت صدا بیشتر به مرغوبیت کارت یا گیتوی و خطوط تلفن بستگی دارد و تفاوتی در کارت و گیتوی نمی کند.

 

در قسمت آینده روش های اضافه کردن کارت به سرور ایزابل را آموزش خواهیم داد.

 



:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

آموزش Agenda در ایزابل

 

 

در این قسمت از دوره آموزش ایزابل به یکی از ماژول های اضافی ایزابل خواهیم پرداخت این ماژول Agenda یا دستور جلسات نام دارد. این ماژول منحصر به آموزش ایزابل ایزابل نمی شود و در الستیکس ۲٫۵ و ۴ نیز وجود داشت. ماژول agenda از طریق منوی سمت چپ قابل دسترس است ، این ماژول شامل دو قسمت می باشد.

 

آموزش ایزابل

 

 

تقویم در ماژول Agenda

 

 

قسمت اول Calender  یا تقویم نام دارد با کلیک روی این گزینه یک تقویم مشاهده خواهید کرد (متاسفانه این تقویم فقط به صورت میلادی در دسترس می باشد) در بالای صفحه فیلترایزابل چیست هایی جهت نوع نمایش تقویم وجود دارد. اما این یک تقویم معمولی نیست ، شما با کلیک روی گزینه Create new Event می توانید یک رویداد در تقویم ایجاد کنید . نحوه ایجاد رویداد بسیار ساده است در ابتدا با صفحه ای مطابق تصویر زیر مواجه می شوید.

 

 

آموزش Agenda در ایزابل

 

در این صفحه می توانید یک نام و توضیح برای رویداد خود بنویسید (این رویداد می تواند یاد آوری یک جلسه کاری و یا یک مناسبت باشد) . تاریخ و ساعت شروع و پایان آن را دفترچه تلفن الستیکس درج کنید (شروع و پایان بیشتر مربوط به جلسات کاری می باشد)   با کلیک روی گزینه Configure a phone call reminder می توانید از وقوع این رویداد مطلع شوید ، در این بخش شما  می توانید یک داخلی و یا خط شهری وارد کنید و میزان زمان قبل از رویداد جهت یادآوری را انتخاب کنید. در این قسمت می توانید یک متن نیز وارد کنید تا بعد از تماس این متن به صورت صوتی برای شخص مورد نظر پخش شود. با کلیک روی Notify Guests by Email  هم می توانید یاد آوری را از طریق Email  انجام دهید. در قسمت های بعدی دوره آموزش ایزابل  با تنظیمات Email در ایزابل آشنا خواهیم شد.

 

توجه کنید برای استفاده از این قسمت باید موتور تبدیل متن به گفتار ایزابل روشن باشد . برای این کار می تواند از مسیر PBX->TOOLS->FESTIVAL اقدام به فعال سازی آن کنید. و همچنین در صورتی که مقصد تماس جهت یاد آوری یک خط شهری یا همراه باشد . خطوط خروجی شما باید از نوع دیجیتال باشد (مانند SIP-TRUNK و یا خطوط PRI) در غیر این صورت متن پیام به صورت ناقص برای مخاطب پخش خواهد شد.

 

دقت کنید تلاش های زیادی توسط تیم های متفاوتی جهت شمسی کردن تقویم این ماژول انجام شده است ولی هیچ کدام بدون نقص نیستند. در صورتی که این ماژول برای شما جذاب و نیاز به استفاده از آن را در سازمان خود حس می کنید می توانید از ماژول VOIPING جهت این کار استفاده کنید.

 

 

دفترچه تلفن ایزابل

 

 

قسمت بعدی ماژول Agenda یک دفتر تلفن می باشد که می توانید مخاطبین خود را در آن وارد کنید و از طریق آن به راحتی با مخاطبین خود در تماس باشید . روش کار آن بدین شکل است که بعد از جستجوی مخاطب در این دفترچه تلفن فقط کافیست روی دکمه سبز رنگ کلیک کنید تا ابتدا داخلی شما زنگ بخورد و سپس دفترچه تلفن ایزابل تماس با مخاطب شما برقرار شود . هر چند این ماژول بسیار کاربردی است ولی با چند بار استفاده متوجه خواهید شد که به دلیل نا کارآمد بودن قسمت جست و جو عملاً بلا استفاده می باشد.

در صورتی که به یک دفترچه تلفن کارآمد با امکاناتی فراتر از این ماژول نیاز دارید بهتر است سری به دفتر تلفن هوشمند ویپینگ بزنید.



:: بازدید از این مطلب : 270
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

تنظیمات شبکه در ایزابل

 

 

در این قسمت از دوره آموزش ایزابل ابتدا نگاهی کلی به پنل وب ایزابل می کنیم و سپس به تنظیمات شبکه ای در ایزابل می پردازیم .

 

 

نگاهی به پنل وب ایزابل

 

 

در قسمت قبل آموزش توانستیم به پنل وب دسترسی پیدا کنیم با ورود به این پنل با یک پنجره کوچک مبنی برثبت نام و یا ورود به حساب ایزابل بر خورد می کنیم شما می توانید این پنجره را نادیده تنظیمات شبکه در ایزابل بگیرید و یا یک اکانت ایزابل برای خود بسازید و با آن وارد شوید. در صورتی که با اکانت ایزابل وارد شوید امکان اضافه کردن افزونه های ایزابل را از طریق پنل وب خواهید داشت و البته از دست این پنجره که بعد از هر بار ورود نمایش داده می شود هم خلاص خواهید شد.

 

دوره آموزش ایزابل

 

با گذر از این قسمت بعد از ورود شما داشبورد ایزابل را خواهید دید که اطلاعات کلی سرور را مانند نوع سخت افزار ، فضای ذخیره سازی ، میزان بار پردازنده و …. را به شما نشان می دهد.

 

تنظیمات شبکه در ایزابل

 

در سمت چپ هم منوی اصلی وجود دارد که دسترسی به قسمت های مختلف را ممکن می سازد ، هر چند در Issabel 4 سعی شده پنل وب به صورت ریسپانسیو ( سازگار با موبایل ) باشد ولی خب چندان نمی شود روی این قضیه حساب کرد.

 

در منوی سمت چپ مانند تصویر زیر می توانید داشبورد ایزابل را مطابق میل خود ویرایش کنید البته جایگاه اپلت ها رانیز با استفاده از Drag & Drop می توانید تغییر دهید.

 

 

تنظیمات شبکه در ایزابل

 

 

هر چند در صورتی که تسلط نسبی به سیستم عامل CentOS داشته باشید نیازی به استفاده از این منو نخواهید داشت و می توانید این امکانات را در خط فرمان انجام دهید ولی آموزش ایزابل همانطور که در قسمت های قبل دوره آموزش ایزابل هم اشاره کردیم محبوبیت ایزابل بخاطر امکانات جانبی آن است یکی از همین امکانات انجام تنظیمات شبکه ای در پنل وب است.

 

مانند تصویر زیر از طریق منوی سمت چپ می توانید به تنظیمات شبکه دسترسی داشته باشید.

گزینه اول در تنظیمات شبکه مربوط به تنظیمات Ip می باشد ، با کلیک روی نام کارت شبکه می تواند آن را ویرایش کنید

 

و با کلیک روی دکمه Edit Network Parameter می توانید تنظیمات Gateway و آدرس های DNS را انجام دهید. توجه داشته باشید  در صورتیکه بیشتر از یک کارت شبکه روی سیستم دارید بهتر است زیاد به این قسمت اعتماد نکنید و از همان روشی که در قسمت قبل ، از طریق کنسول آموزش دادیم استفاده کنید.

قسمت بعدی مربوط به راه اندازی DHCP سرور روی ایزابل است ، شاید شما در شبکه خود DHCP سرور دیگری داشته باشید ولی در صورتی که ندارید راه اندازی دوره آموزش ایزابل DHCP سرور ایزابل بسیار راحت است و شما را از دادن IP استاتیک به تلفن ها بی نیاز می کند.

منوی بعدی DHCP Clinet List  است می توانید لیست تجهیزاتی که از ایزابل IP دریافت کرده اند را ببینید.

 

قسمت بعدی Assign IP Address to Host  می باشد در این قسمت می توانید برای یک Mac آدرس خاص یک IP در نظر بگیرید تا همیشه آن IP به وسیله مورد نظر شما تخصیص داده شود.

 

قسمت آخر هم مربوط به دو ابزار کار آمد Ping و Traceroot می باشد که می تواند اتصالات ایزابل به شبکه را با آنها بررسی کنید. ( این قسمت مخصوص ایزابل می باشد و Elastix4 فاقد ابزار ping و Traceroot می باشد )

 

همانطور که دیدید ایزابل تقریبا شما را از رجوع به خط فرمان سیستم عامل بی نیاز کرده است.

 



:: بازدید از این مطلب : 270
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

آموزش تنظیمات FaxPro در FreePBX

 

 

ماژول FaxPro از سری ماژول های تجاری سیستم تلفنی FreePBX است که توسط شرکت سنگوما ارائه می شود. به صورت پیش فرض شما تنها امکان دریافت فکس و ارسال آن به یک آدرس ایمیل در FreePBX را دارید. هرچند که با روش های مختلفی مانند استفاده از گیتوی یا ATA از نوع FXS  و یا نصب نرم افزار راه اندازی FaxPro در FreePBX  هایلافکس می توانید از قابلیت های فکس استفاده کنید اما با خرید ماژول و انجام تنظیمات FaxPro در FreePBX می توانید یک سیستم یکپارچه برای کاربران خود فراهم کنید تا به آسانی بتوانند ارسال و دریافت اسناد را در پنل کاربری خود داشته باشند.

 

 

ویژگی های ماژول FAXPRO

 

 

امکان دریافت فکس در تماس های ورودی برای تعداد بی نهایت کاربر

امکان ارسال فکس در مسیر های خروجی ( Outbound Route )

دارای یک پنل کاربری حرفه ای برای مدیریت ارسال فکس های خروجی و ورودی

امکان مدیریت فایل های فکس جهت مشاهده و یا آرشیو اسناد

شخصی سازی سربرگ اسناد برای کاربران به صورت جداگانه

پشتیبانی از پروتکل T38 استریسک جهت برقراری ارتباط با دستگاه های ثانویه

این مطلب مناسب کسانی است که ماژول FaxPro را خریداری کرده اند. بنابراین تمام موارد تنظیمات FaxPro در FreePBX که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت ویژگی هایی نصب FaxPro در FreePBX هستند که در صورت فعال بودن در دسترس شما خواهند بود. همانطور که می دانید دوره آموزش FreePBX ما شامل راه اندازی و نحوه انجام تمام تنظیمات FreePBX است. پس اگر تمایل به خرید این ماژول ندارید می توانید راه اندازی فکس را با استفاده از روش های دیگری مانند هایلافکس یا حالت Pass Through که قبلا به آموزش آن ها پرداخته ایم انجام دهید.

 

نکته ی دیگری که می توان اشاره کرد آن است که ماژول FaxPro به صورت یک قسمت جداگانه به پنل کاربری شما افزوده نخواهد شد بلکه هر آن چیزی که نیاز دارید به بخش Fax Configuration  اضافه خواهد شد.

 

خرید ماژول FaxPro

در صورتی که می خواهید ماژول FAXPRO را خریداری کنید اما این امکان برایتان وجود ندارد کافیست با ما تماس بگیرید!!!

شماره تماس : ۷۴۳۲۷-۰۲۱

 

 

بخش سرور و تنظیمات FAXPRO در FREEPBX

 

 

به سراغ تنظیمات در بخش مدیریت ماژول می رویم، مسیر Settings>Fax Configuration را طی می کنیم تا به بخش اصلی برسیم. تنظیمات FaxPro در FreePBX  دارای قسمت های مختلفی است که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.

 

تنظیمات کلی

 

تنظیماتی مانند سربرگ ، کاور صفحات و سایر تنظیمات کلی از این بخش قابل تنظیم هستند که تمام موارد را با هم بررسی می کنیم.

 

Default Fax header : تیتر پیش فرضی که در همه سند های ارسالی توسط شما بر روی برگه ها چاپ خواهد شد که می تواند اسم شخص یا نام شرکت باشد.

 

Default Local Station Identifier : مشخصه ماشین فکس شما که معمولا همان شماره تماس فکس شما خواهد بود.

 

Outgoing Email address : آدرس ایمیلی که برای ارسال فکس از آن استفاده می شود.

 

Email address : آدرس ایمیلی که فکس های دریافت شده توسط سیستم به آن ارسال می شوند.

 

Error Correction Mode : در صورت فعال بودن این گزینه هنگامی که اطلاعات در مسیر تبادل دچار مشکل شوند از فرستنده درخواست می شود تا دوباره اطلاعات را ارسال کند.

 

Maximum transfer rate : بیشترین نرخ تبادل اطلاعات فکس که پیشنهاد می کنیم مقدار پیش فرض ۱۴۴۰۰ را استفاده کنید.

 

Minimum transfer rate : حداقل سرعت تبادل اطلاعات، پیشنهاد می کنیم از مقدار ۹۶۰۰ استفاده کنید.

 

Default Paper Size : اندازه پیش فرض کاغذی که FreePBX پس از دریافت اطلاعات آن را برای سند دریافتی ایجاد می کند.

دوره آموزش FreePBX

 

 

قسمت Fax Cover Page Options

 

 

در این جا می توانید اطلاعات شرکت خود را به عنوان کاور در فکس های ارسالی بر روی اسنادتان چاپ کنید. همچنین با کلیک بر روی گزینه preview یک نمای کلی از آنچه تنظیم شده است را خواهید دید.

 

Company Logo : آرم ( لوگو ) تنظیمات FaxPro در FreePBX  شرکت را می توانید از این قسمت بارگذاری کنید.

 

Company Name, Address, Phone, & Web Site : نام ، آدرس و سایر اطلاعات تماس شرکت را در این بخش وارد کنید.

 

Company Footer :  متنی که در انتهای برگه ظاهر خواهد شد.

 

Preview Coverpage : با کلیک بر روی این گزینه یک نسخه از کاور با فرمت PDF به شما داده می شود.

تنظیمات FaxPro در FreePBX

 

 

تنظیماتی برای پنل کاربری User Control Panel Faxing Options

 

 

Global Prefix : شماره ای که به عنوان پیشوند برای تمام فکس های ارسالی به رقم های گرفته شده کاربر اضافه می شود.

 

Failure Recovery Options : بیشترین تعداد دفعاتی که سیستم برای ارسال فکس در صورت ناموفق بودن عملیات تلاش می کند.

 

Failure Notification Options : از شما می خواهد که ارسال ایمیل را برای آگاهی از خطاهای سیستمی در چه شرایطی ارسال کند.

 

Local Storage Options : بیشترین تعداد صفحاتی دوره آموزش FreePBX  که هر کاربر می تواند برای ذخیره اسناد خود از آن استفاده کند را مشخص کنید.

 

Excess Faxes : باید مشخص کنیم در صورتی که تعداد مجاز ذخیره اسناد پر شده باشد سیستم در صورت دریافت یک فکس برای آن کاربر چه واکنشی نشان دهد.

 

Reject : عدم دریافت فکس برای کاربر

 

Delete Oldest : به ترتیب قدیمی ترین فایل فکس را پاک کند تا فضا برای فکس جدید ایجاد شود.

 

 

تنظیمات FAXPRO در FREEPBX برای کاربران

 

 

خب تا این لحظه تنظیمات کلی که می بایست برای سرور انجام شود را به اتمام رساندیم، حال می بایست برای کاربر هایمان نیز تنظیمات FaxPro در FreePBX را انجام دهیم. تنظیماتی که در این قسمت بررسی خواهند شد در ماژول مدیریت کاربران FreePBX قرار دارد، بنابراین برای دسترسی به این قسمت مسیر Admin>User Management را پیمایش می کنیم.

 

وقتی که برای اولین بار وارد این صفحه می شوید تمام گزینه ها رنگ خاکستری دارند که به معنای غیرفعال بودن آن ها است، بنابراین برای فعال سازی و امکان ویرایش اطلاعات مقدار Enabled را بر روی YES قرار دهید.

 

Attachment Format : فرمت فایلی که پس از دریافت فکس برای کاربر ارسال خواهد شد.

 

Store Locally : در صورت فعال بودن این گزینه فکس های دریافتی پس از ارسال به آدرس ایمیل در سرور نیز ذخیره می گردند و برای هر کاربر از بخش کاربری نیز قابل دسترسی هستند.

 

Outgoing Station ID : شناسه یا همان شماره فکس

 

Outgoing Header : تیتری که به ابتدای فایل فکس ارسالی افزوده می شود که به طور معمول نام فرد ارسال کننده می باشد.

 

Coversheet name : اسمی که برای صفحه اصلی ( کاور ) در نظر گرفته می شود.

 

Coversheet Tel : شماره تماسی که بر روی برگه اول فکس های ارسالی شما چاپ خواهند شد.

 

Coversheet Email : آدرس ایمیل که مانند شماره تماس بر روی برگه اول فکس ارسالی چاپ خواهد شد.

 

Email Results : نحوه ارسال و تنظیمات فکس، در صورتی که این مقادیر دست نخورده باقی بمانند سرور از تنظیمات پیش فرض ایمیل سیستم جهت ارسال پست الکترونیکی استفاده می کند.

 

Retries : در صورت نا موفق بودن روند ارسال فکس می تواند تعداد دفعاتی که سیستم برای ارسال مجدد آن تلاش می کند را مشخص کنید.

 

Save : پس از انجام تنظیمات دلخواه خود بر روی گزینه Save کلیک کنید تا تغییرات بر روی سیستم اعمال شوند.

 

 

فعال کردن تنظیمات FAXPRO در FREEPBX برای تماس های ورودی

 

 

تنظیمات تماس های ورودی در FreePBX را قبلا بررسی کرده ایم و تمرکز خود را در این بخش برای قابلیت فکس در تماس های ورودی می گذاریم. از مسیر Connectivity>Inbound Route وارد ماژول تماس های ورودی در FreePBX می شویم.  با کلیک بر روی گزینه و انتخاب گزینه فکس منوی تنظیمات به ما نمایش داده خواهد شد.

 

Detect Faxes : با انتخاب گزینه Yes سرور تماس های ورودی را جهت دریافت فکس پیمایش می کند.

 

Fax Detection Time : مقدار زمانی در تماس های ورودی که FreePBX منتظر دریافت فکس می ماند.

 

Fax Destination : مقصد فایل های فکس را از این بخش انتخاب کنید که می تواند یکی از کاربران سیستم شما باشد. بنابراین پس از دریافت فکس کاربر قادر خواهد بود تا فایل های خود را از پنل کاربری ویژه خود مشاهده کند.

 

Save : با کلیک بر روی گزینه Submit و سپس Apply Changes تنظیمات خود را ذخیره و اعمال کنید.

 

 

 

اتمام تنظیمات FAXPRO در FREEPBX و نحوه استفاده کاربران

 

 

UCP یا همان کنترل پنل کاربران یک نرم افزار تحت وب برای استفاده کنندگان از سیستم تلفنی FreePBX است که امکانات بسیاری برای کاربران خود با توجه به سطح دسترسی هایی که ادمین مشخص می کند مهیا می سازد. قابلیت فکس نیز یکی از مواردی است که پس از فعال کردن برای هر کاربر، امکان مدیریت و کار با ماژول فکس را فراهم می کند.

 

برای ورود به این بخش کافیست آدرس FreePBX را در مرورگر خود وارد کنید پس از ورود به پنل کافیست بر روی گزینه Fax کلیک کنید تا به منوی کامل این بخش دسترسی داشته باشید. یکی از ویژگی های مثبت FreePBX در این قسمت آن است که کاربر می تواند زبان سیستم را به دلخواه خود تغییر دهد. زبان فارسی نیز یکی از زبان های پشتیبانی شده در این قسمت است.

 

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کند آموزش FreePBX  تمام فکس های مربوط به کاربر در لیست پیش رو نمایش داده خواهند شد. کاربر با کلیک بر روی گزینه Send New Fax می تواند یک فکس جدید به هر مقصد دلخواهی ارسال کنید. همچنین در قسمت چپ پنل تمام پوشه های مربوط آمده اند.

 

Inbox : صندوق دریافتی که شامل فکس هایی می شوند که کاربر هنوز آن ها را مشاهده نکرده است.

 

Archived : اسنادی که توسط کاربر مشاهده شده اما حذف نشده اند.

 

Outgoing : اسناد فکسی که سیستم در حال ارسال آن ها است.

 

Sent : فکس هایی که به صورت موفقیت آمیز ارسال شده اند.

 

Failed : فکس هایی که ارسال آن ها موفقیت آمیز نبوده در این قسمت لیست خواهند شد.

 

امیدواریم در این قسمت تمام تنظیمات FaxPro در FreePBX را پوشش داده و شما توانسته باشید سیستم فکس خود را به راحتی راه اندازی کنید.

 

آ



:: بازدید از این مطلب : 394
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

دسترسی به پنل وب ایزابل

 

 

در این قسمت از مجموعه آموزش ایزابل به نحوه دسترسی به پنل وب ایزابل خواهیم پرداخت ، و تمام مشکلاتی که ممکن است مانع دسترسی شما شوند را بررسی خواهیم کرد .  تمام حالت های بازیابی پسورد در ایزابل را نیز بررسی خواهیم کرد . بعد از این آموزش قطعاً به پنل وب دسترسی خواهید داشت.

 

 

باز کردن پنل وب ایزابل

 

 

برای دسترسی به پنل وب شما می توانید IP سرور ایزابل را در مرورگر وب وارد کنید تا به پنل تنظیمات دسترسی داشته باشید . همانطور که در قسمت قبلی از دوره آموزش ایزابل توضیح دادیم ،  پنل وب ایزابل IP سرور را می توانید هنگام نصب تعیین کنید . در صورتی که در هنگام نصب IP سرور را مشخص نکرده باشید سیستم عامل به صورت پیش فرض از DHCP سرور ، IP خواهد گرفت  به هر حال اگر  به هر دلیل IP سرور ایزابل  را نمی دانید کافی است از طریق کنسول به سرور ایزابل  متصل شده و با کاربر root به سیستم وارد شوید .

 

 دوره آموزش ایزابل

 

همانطور که در تصویر بالا می بیند در کنسول URL برای اتصال به سرور ایزابل نمایش داده می شود.

 

 

تغییر IP سرور ایزابل

 

 

در صورتی که از این IP نمی خواهید استفاده کنید و یا می خواهید IP جدیدی به سرور ایزابل بدهید و به صورت کلی به تنظیمات کارت شبکه از طریق کنسول وارد شوید ، کافی است در کنسول ایزابل دستور nmtui را وارد کنید تا به صورت کاملا گرافیکی به تنظیمات کارت شبکه دسترسی داشته باشید.

 

دسترسی به پنل وب ایزابل

 

مانند تصویر بالا به منو Edit a connection رفته و کارت شبکه مورد نظر خود را ویرایش کنید.

 

بعد از انجام تغییرات دستور Service network restart را اجرا کنید تا تغییرات اعمال شود.

 

 

فراموش کردن پسورد ROOT سرور ایزابل

 

 

اگر به خاطر داشته باشید در هنگام نصب ایزابل باید کلمه عبوری برای کاربر root انتخاب میکردیم  . در صورتی که این کلمه عبور را فراموش کرده اید می توانید آن را بازیابی کنید .

 

برای بازیابی پسورد root ایزابل باید به صورت فیزیکی به سرور دسترسی داشته باشید ، سرور را راه اندازی مجدد کنید ، در هنگام بالا آمدن سرور ایزابل با دوره آموزش ایزابل تصویری مانند شکل زیر مواجه می شویم.

با استفاده از کلید Arow Up و Arow Down عملیات boot را متوقف میکنیم روی گزینه اول با زدن کلید e وارد ویرایش تنظیمات  بوت می شویم.

مانند تصویر بالا کلمه ro به معنای Read Only را پیدا کرده و آن را با عبارت rw init=/sysroot/bin/sh جایگزین می کنیم سپس با زدن کلید Ctrl+X وارد حالت Single User Mode  می شویم در این مورد با استفاده از دستورات زیر کلمه عبور جدیدی برای کاربر root انتخاب می کنیم.

chroot /sysroot

passwd با زدن این دستور کلمه عبور جدید و تاییدیه آن را باید وارد کنید

touch /.autorelabel

exit

و در آخر هم با دستور reboot سیستم را راه اندازی مجدد می کنیم و با کلمه عبور جدید وارد می شویم.

 

تا اینجای کار مطمئناً سرور ایزابل شما یک IP دارد و شما از آن مطلع هستید با وارد کردن آن در مرورگر وب وارد پنل وب ایزابل می شوید. در اینجا هم از شما یک نام کاربری و کلمه عبور  می خواهد نام کاربری آن admin و کلمه عبور آن را در هنگام نصب به آن داده اید در صورتی که آن را فراموش کرده اید نگران نباشید می توانیم آن را دوباره بازیابی کنیم.

 

 

بازیابی کلمه عبور در ایزابل

 

 

برای بازیابی کلمه عبور پنل وب ایزابل دو باره باید وارد کنسول سیستم عامل شوید . اما حالا قطعاً IP سرور ایزابل و کلمه عبور کاربر root را می دانیم برای همین دیگر لازم نیست آموزش ایزابل  پای کنسول فیزیکی سرور برویم و می توانیم با استفاده از یک نرم افزار Terminal به سرور ایزابل SSH بزینم در قسمت قبل دوره آموزش ایزابل ، نرم افزار Putty را معرفی کرده بودیم برای این منظور از نرم افزار Putty استفاده می کنیم.

بعد از وارد شدن به کنسول سیستم عامل دستور زیر را در کنسول وارد می کنیم.

 

sqlite3 /var/www/db/acl.db “UPDATE acl_user SET md5_password=’`echo -n voiping|md5sum|cut -d’ ‘ -f1`’ WHERE name=’admin'”

 

با استفاده از این دستور کلمه عبور شما به voiping تغییر می کند ،در این دستور می توانید کلمه voiping را با هر کلمه دیگر که می خواهید به عنوان کلمه عبور استفاده کنید جایگزین نمایید.

 

نکته

در صورتی که می خواهید به پنل وب ایزابل وارد شوید و با پیغام خطای کلمه عبور اشتباه مواجه می شوید و از کلمه عبور خود مطمئن هستید به احتمال زیاد حافظه دیسک شما پر شده است بهتر است مقداری فضا روی دیسک آزاد کنید تا بتوانید بدون مشکل به پنل وب وارد شوید.



:: بازدید از این مطلب : 311
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : fereshteh

آموزش راه اندازی فکس در FreePBX

 

 

یکی از بیشترین پروسه های اداری در شرکت و یا سازمان ها، ارسال و دریافت سند های کاری است. هرچند با گذشت زمان راهکارهای کارآمدتر و سریعتری ارائه شدند اما فکس  راه اندازی فکس Fax در FreePBX همچنان جایگاه و محبوبیت خود را از دست نداده است. امروزه شما کمتر سازمانی را مشاهده می کنید که از بستر های فناوری اطلاعات در کسب و کار خود استفاده نکند.

 

سیستم تلفنی تحت شبکه یا همان ویپ ( VoIP ) یکی از این راهکار های جذاب است که می تواند به همراه فناوری فکس به صورت یکپارچه کار کند. در این مطلب از سری دوره آموزش FreePBX قصد داریم به نحوه  راه اندازی فکس در FreePBX بپردازیم.

 

مطلبی که پیش رو دارید ابتدا نگاهی کوتاه به نحوه کارکرد فکس در شبکه های کامپیوتر خواهد داشت ، سپس سناریو راه اندازی فکس در FreePBX را تعریف می کنیم و در ادامه روش های مختلف پیاده سازی را با همه جزئیات آموزش خواهیم داد.

 

 دوره آموزش FreePBX

 

 

فکس در شبکه های کامپیوتری چگونه کار می کند؟

 

 

بیایید قبل از شروع، گفت و گویی کوتاه درباره فکس در بستر شبکه داشته باشیم. پروتکل T38 نحوه تبادل داده های فکس در شبکه های کامپیوتری را مشخص می کند. نیاز وجود این پروتکل به این دلیل که ترافیک دیتای فکس نمی تواند مانند بسته ( Packet ) های تماس های صوتی به یک صورت در شبکه تبادل شود آموزش FreePBX  احساس می شد. اما واقعا این پروتکل چگونه کار میکند؟

 

فرض کنید یک سند را می خواهید از طریق یکی از خطوط شهری خود به یک شماره ارسال کنید، این پروتکل ابتدا از سند شما یک تصویر با فرمت TIFF می سازد، سپس این عکس را به آسانی از طریق شبکه به دستگاه مقابل که می تواند یک گیتوی آنالوگ باشد ارسال می کند. گیتوی شما این عکس را مجدد به سیگنال آنالوگ تبدیل کرده و به سمت خطوط شهری هدایت می کند.

 

امروزه اغلب گیتوی ها و ATA های موجود بازار که محصول شرکت های معروف تولید کننده تجهیزات هستند، از این قابلیت پشتیبانی میکنند. بنابراین شما با خاطری آسوده می توانید از این ویژگی در سیستم تلفنی خود استفاده کنید.

 

حتی اگر دستگاه گیتوی شما از پروتکل T38 پشتیبانی نمی کند و یا قصد این را دارید تا از دستگاه فکس فیزیکی خود استفاده کنید جای نگرانی وجود ندارد، ما برای شما راهکاری مفید در این زمینه داریم پس در ادامه با همراه باشید.

 

 

روش های راه اندازی فکس در FREEPBX

 

 

سه روش مختلف برای راه اندازی فکس در FreePBX وجود دارد که عبارتند از:

خرید و نصب ماژول تجاری FaxPro از بخش ماژول های غیررایگان FreePBX

نصب و راه اندازی نصب فکس Fax در FreePBX نرم افزار هایلا فکس به صورت مستقیم بر روی سرور

استفاده از گیتوی یا ATA از نوع FXS به عنوان یک داخلی در FreePBX ( Pass Through )

دریافت فکس و ارسال به آدرس ایمیل با ماژول رایگان فکس

ماژول FaxPro به شما امکان استفاده از تمام قابلیت های فکس در FreePBX را می دهد، به صورتی که کاربران می توانند در محیط کاربری مستقل خود امکان ارسال و دریافت فکس را داشته باشند. هرچند که راه اندازی این روش هزینه ای حدود ۱۵۰ دلار برای شما خواهد داشت.

 

نصب نرم افزار هایلافکس نیز به عنوان یک راهکار برای راه اندازی فکس در FreePBX استفاده می شود، اما تنظیم و نصب این نرم افزار دشواری های خود را خواهد داشت به این ترتیب می بایست تجربه ی اولیه در محیط های پایه لینوکس داشته باشد.

 

پیاده سازی با استفاده از روش سوم شاید یکی از آسان ترین روش ها برای راه اندازی فکس در FreePBX باشد هرچند که ما هر سه روش نصب را در دوره آموزش FreePBX بررسی خواهیم کرد اما در ادامه نحوه راه اندازی به روش سوم را آموزش خواهیم داد.

 

 

سناریو راه اندازی فکس در FREEPBX

 

 

می خواهیم  با استفاده از سیستم تلفنی FreePBX پیغام های فکسی که از طریق خطوط شهری دریافت می شوند، به دستگاه فکس فیزیکی که می تواند یک ATA یا گیتوی FXS باشد ارسال کنیم. همچنین می توانیم برای ارسال اسناد از طریق همین روش، با استفاده از دستگاه فکس به مقصود خود برسیم.

 

لازم به ذکر است این نوع از پیاده سازی، رایگان و آسان ترین روش راه اندازی فکس در  FreePBX است، می توانید دریافت فکس را برای کاربران در پنل کاربری خود داشته باشید. بنابراین چنانچه تمایل به راه اندازی به این روش دارید به دوره آموزش FreePBX ما مراجعه کنید.

 

 آموزش راه اندازی فکس در FreePBX

 

 

تنظیمات دریافت فکس در FREEPBX

 

 

جهت شروع مراحل راه اندازی فکس در FreePBX ابتدا وارد مسیر Setting>Fax Configuration می شویم. حال همه تنظیمات را با هم بررسی می کنیم.

 

Default Fax header : در صورت تشخیص فکس توسط FreePBX و نیاز به ارسال آن به مقصدی مانند ایمیل این تیتر به ابتدای سند شما اضافه خواهد شد.

 

Default Local Station Identifier : شماره فکس در سیستم تلفنی خودتان که می تواند یک داخلی فکس باشد.

 

Outgoing Email address : آدرس ایمیلی که هنگام  دوره آموزش FreePBX ارسال اسنادی که فکس شده اند به عنوان فرستنده نمایش داده می شود.

 

Email address : آدرس پست الکترونیکی ای که فکس به آن ارسال خواهد شد.

 

Error Correction Mode : فعالسازی قابلیت تصحیح خطاها در تبادل اطلاعات فکس که پیشنهاد می کنیم فعال باشد.

 

دو پارامتر Minimum transfer rate و Maximum transfer rate میزان حداقل و حداکثر سرعت تبادل اطلاعات فکس است که پیشنهاد می کنیم تا زمانی که اشراف کافی به این مقادیر ندارید تغییری در اعداد این قسمت ندهید.

 

Default Paper Size : اندازه کاغذی است FreePBX به عنوان فایل خروجی فکس ایجاد می کند.

خب تا این مرحله تنظیمات پایه ای برای راه اندازی فکس در FreePBX را انجام داده ایم، حال وقت آن رسیده تا به FreePBX بگوییم قابلیت فکس در کدامیک از مسیر های ورودی فعال باشد. بنابراین وارد مسیر Connectivity>Inbound Routes  می شویم.

 

همانطور که مشاهده می کنید لیستی از تمام تنظیم تماس های ورودی در FreePBX قابل مشاهده هستند. به ازای هر خطی ورودی که می خواهید قابلیت فکس را فعال کنید بر روی گزینه کلیک کنید. از لبه ی Fax وارد تنظیمات فکس می شویم.

 

Detect Faxes : با فعال کردن این گزینه به سیستم اجازه می دهیم در این مسیر از تماس های ورودی سیگنال های فکس را پیمایش کند.

 

Fax Detection type : نوع شناسایی سیگنال های فکس که می تواند از نوع آنالوگ ( خطوط شهری ای که به وسیله کارت متصل هستند ) یا دیجیتال ( سیگنالیگ SIP ) باشد.

 

Fax Ring : اگر این گزینه را فعال کنید هنگام شناسایی فکس صدای زنگ پخش خواهد شد، پیشنهاد می کنیم این گزینه غیرفعال باشد.

 

Fax Detection Time : مدت زمانی که FreePBX برای پیدا کردن سیگنال های فکس تلاش می کند. می توانید از مقدار پیشفرض استفاده کنید.

 

Fax Destination : در صورت شناسایی فکس، سند را به مقصد دلخواه هدایت می کند.

 

قبل از انجام این موارد یک داخلی در سیستم ایجاد و بر روی گیتوی یا ATA خود تنظیم کنید، سپس از این بخش مقصد فکس را، داخلی مورد نظر قرار دهید. برای روشن تر تنظیمات فکس Fax در FreePBX  شدن موضوع به تصویر زیر که نمونه ی یک تنظیم ساده است دقت کنید.

سعی کرده ایم تمام مراحل را به صورت کامل بررسی و مباحث را پوشش داده باشیم تا بتوانید فکس خود را با استفاده از این روش راه اندازی کنید. همچنین می توانید با ورود به بخش آموزش FreePBX روش های دیگر فکس و یا مطالب با موضوعات دیگری را مطالعه کنید.



:: بازدید از این مطلب : 319
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 شهريور 1396 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 7 صفحه بعد